Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

Bu kadar dert etmeye degmez , her duş öncesi alırsınız 1 dakikanızı alır ister soguk agda bantı kullanın, ister cımbızla halledin.Lazer gögüs ucuna zarar verebilir bulaşmayın.

Düğüne bir kaç gun kala sir ağda ile güvenli bir yerde aldırırsın.Gelin agdasi olduğunu söylersen daha cok özenirler. Bel bölgesi, kol, göğüs, kol altı, ayak parmak üstü, komple bacak, bikini, kas, bıyık , yüz cillop gibi olursun. Varsa göbek cevresi v.s. Evlenince de sık sık kontrol edersin. Zaten seven Ada'mın gözü evlenince kılı tüyü görmüyor çok merak etme :)

Kuxum benim yaa dusunme oyle..bnde vok killiyim maymundan 5dk once dogmus gibi:))) karnimda var benim gofsumde yok sukur ama karnim doluuuu hic de igrenmio ki agda yaptiririm surkli..kendilerine baksnlar hemm biz agda lazer herseyi denioz onlarin kici kil dolu acaba umurlarinda mi esim huylanirmi diye dusunen yoktur bence :)))

Hormonal bir sorun yoksa lazer bitiriyor ,bazı kişilerde aileden gelen genetikte olabiliyor benim öyleydi ama çok şükür bitti tamamen

Siz ne sanıyorsunuz evliliği ?
Ağdadan ağdaya mı görecek kocanız sizi ?
Peki bir ağda gününden diğerine kadar mecbur tüylerin uzaması lazım ne diyeceksiniz kocanıza 3-4 haftada bir gör beni gıcır gıcır sonra görme mi diyeceksin ?
Allah aşkına bırakın böyle şeylerle kafanızı yormayın ne gerek var..
Ayrıca seven insan takmaz böyle şeyleri takmamalı sonuçta annenden babandan daha açık oluyorsun kocana yani..
Ağda sürelerine kişisel bakımına dikkat edersin olur biter..
Bakalım Kocişkon olacak Adamda senin kafana takdığın kadar kendisinin beden temizliğini kafasına takıyor mu
Ya sen simdi güzel şeylerin hayalini kur boş ver tüyü kılı senelerdir kesin çözüm bulunamamış boşver :)

erkeklerin her yeri kıl üstelik ağda bile değil vuruyorlar jileti, yürüyen yağmur ormanı gibi geziyorlar mübarekler boş ver hiç takma. tüy azaltıcı mısır unu bakım kürleri falan var mutlaka onları da dene ama hiç takmaya değmez zaten alırım demişsin problem olmaz dert edilecek şeyler değil bunlar raad ol

Konu oraya kadar ilerleyınce o kadarcık kıla tüye takılmıyorlar merak etme :)benimde göğüs çevremde var cımbızla alıyorum erkeklerin her yanı kıl yumağı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…