Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

Hiç canınızı sıkmayın,ağdası var,epilasyonu var cımbızı var.. seven erkek görmez bile. Siz bakımlı olun yeter.. dur duş alayım,ay terliyim dur diyorm,duş alıcaksan ziyan olmasın,sonra bi daha yaparız diyor eşim erkekler aldırmaz pek ama siz kendiniz için temiz ve bakımlı olun.. zamanla azalır zaten

Bid3 ben kendime philps lumia aldim simdi canim sikildikca evde atus yapiorum kaymak gibiyim annnem sok beni elbiseyle yada camasirla gorunce azmin zaferi sensin dior ...
Bnde philips lumea almak istiyorum gerçekten faydası oldumu ne kadar zaman da sonuç aldın birde nasıl yaptığını anlatabilir misin mesela tüy hiç yokken mi yapcaz varken mi

bence çözüm üretmek daha doğru olur şu durumda.
göğsümde kıl var derken,memeden mi bahsediyorsun yoksa iman tahtası denilen kısımdan mı?iğneli değil ama laser epilasyon gayet işe yarıyor ..üstelik tam sizin gibi kalın tüyler için çok faydalı..

meme ucu çevremde sadece daha önce lazer denedim daha beter çoğalttı İğneli de yaptrdm hicbir işe yaramadı

Doktoro gidip bir hormon testi felan yaptırdınız mı?Ya da kullandığınız ilaç felan var mı?Yani bu kadar dediğiniz gibi kıl çıkması normal değil.Genel temziliğine dikkat ettiğin müddetçe sıkıntı olcağını sanmam.lakin bence bir dr danışın.

Pcos hastasıyım o sebeple aşırı tüylenme oluyor bende öncesinde daha fazlaydı ama şimdi aldıkça azalıyorlar gibi ya da hastalık etkisini kaybediyor bilmiyorum. 1 senelik evliyim eşim tam olarak çaksa da durumu hiç ima etmedi bende hiç pis bırakmadım bir yerimi sürekli elimde ağda makine gezdim vallahi sorun olmuyor erkekler de çok aşırı bu konulara takık değilse dikkat bile etmiyor canım

Ağda yap kendin rahat et öncelikle esin tiksinmez yani "coğu" tiksinmez diğer kadınları bilmemde benimde usenip kuaföre gitmeyip esimin jiletle kestiği günler oluyor göremiyorum karnimdan diğer bolgeleride makinayla alıyorum tertemiz oluyor gogus ucunda çıkıyorsa bilemiyorum cımbızla felen al ama kafana bu kadar takma erkeklerde takmıyor...

Ben bu konulara hep aynı öneriyi yazarım.

Kendim oldukça tüysüz bir bayandım zaten.
Ama bunu uyguladığımdan beri daha da rahatım.

Bir kere asla jilet vs kullanma hep ağda yap.
Her ağda sonrası bölgeye limon sür.

10 dk beklet sonra duş al.

Göğüs bölgesine uygulamadım ben de pek yok diye ama eminim orda da işe yarar.

meme ucu çevremde sadece daha önce lazer denedim daha beter çoğalttı İğneli de yaptrdm hicbir işe yaramadı
ne kadar fazla olabilir ki...yani cımbızla toplanır bence.çok sorun etmeyin.evlendiğinizde de temizliğe özen gösterirseniz ,çok uzamalarını beklemeden alırsanız sorun olmaz.neticede şöyle düşün hepimiz kaş dudak üstü aldırıyoruz.ama normalda pala gibi gezmiyoruz yani.çıkmaya başladıkça alıyoruz.:)
diğer bölgeler laser yaptırdıysanız sorun kalmaz bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…