- 30 Ekim 2015
- 572
- 908
- 103
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
Şunu çok merak ediyorum -evli misiniz bilmiyorum ama- ağdaya gelecek uzunluğa ortalama bi ayda ulaşıyor ya bu tüyler, bi ay dolana kadarki süreçte ne oluyo? Fellik fellik kaçılıyo mu kocadan?
Canavar olsak onlar kaçarlardıYoo . .
Niye kaçılsın yahu canavar mıyız
Canavar olsak onlar kaçarlardı
Bilmediğimden soruyorum ağdaya gelene kadar öyle görünmek sıradan bi durum mu oluyo evlenince yani?
Bnde philips lumea almak istiyorum gerçekten faydası oldumu ne kadar zaman da sonuç aldın birde nasıl yaptığını anlatabilir misin mesela tüy hiç yokken mi yapcaz varken miBid3 ben kendime philps lumia aldim simdi canim sikildikca evde atus yapiorum kaymak gibiyim annnem sok beni elbiseyle yada camasirla gorunce azmin zaferi sensin dior ...
meme ucu çevremde sadece daha önce lazer denedim daha beter çoğalttı İğneli de yaptrdm hicbir işe yaramadıbence çözüm üretmek daha doğru olur şu durumda.
göğsümde kıl var derken,memeden mi bahsediyorsun yoksa iman tahtası denilen kısımdan mı?iğneli değil ama laser epilasyon gayet işe yarıyor ..üstelik tam sizin gibi kalın tüyler için çok faydalı..
Doktoro gidip bir hormon testi felan yaptırdınız mı?Ya da kullandığınız ilaç felan var mı?Yani bu kadar dediğiniz gibi kıl çıkması normal değil.Genel temziliğine dikkat ettiğin müddetçe sıkıntı olcağını sanmam.lakin bence bir dr danışın.mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
ne kadar fazla olabilir ki...yani cımbızla toplanır bence.çok sorun etmeyin.evlendiğinizde de temizliğe özen gösterirseniz ,çok uzamalarını beklemeden alırsanız sorun olmaz.neticede şöyle düşün hepimiz kaş dudak üstü aldırıyoruz.ama normalda pala gibi gezmiyoruz yani.çıkmaya başladıkça alıyoruz.:)meme ucu çevremde sadece daha önce lazer denedim daha beter çoğalttı İğneli de yaptrdm hicbir işe yaramadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?