Evlenicem amaa eşim bu yuzden benden iğrenir mi:(

cıktıkca topla dusa girdiğinde falan diğer taraflarına da agda mis gibi sen temizle iğrenilecek durum olmaz

daha önceden yazan oldu mu bilmiorum ama göğüs kısmınızda tüylenme oluyorsa bu erkeklik hormonu fazla salgılandığından olabilir. Bende de var çene altı ve göğüs kısmında tüylenme ve adet düzensizliğim var. Konan teşhis pko ve hormonlarım dengesiz. Eğer bun yazdıklarınızın yanında adet düzensizliğinizde varsa sizde de pko olabilir. Bir kadın doğum doktoruna gidip muayene olun. Doğum kontrol ilacı kullanarak kıllanma ve adet düzensizliğini çözebiliyorsunuz. bilginiz olsun.
Onun dışında kıllarınız çok yoğun değilse tek tükse cımbızla bile alınır. Kocanız farketmeden hafif uzadıkça alırsınız. Sıkıntı edecek bir durum yok.

Gerçekten ne kadar şanslısınız.
Allah bozmasın...

Memeye ağda yapmak süt bezlerine zarar verebilir. Tek tükse makasla kısaltabilirsin. Ama çok yoğunsa hormonlarında bi anormallik vardır doktora git. Evleneceğin adam seni seviyorsa sıkıntı etmez merak etme için rahat olsun :)

Erkekler once kendilerne baksinlar. Coğu maymundan bes dakika once dogmus.
komik di bu .malesef erkekler kendılerını bu konuda haklı göruyorlar.kadınlar temız bakımlı olmalı ama erkekte vucut kılları olablır.toplum bıze bunu dayattıgı ıcın erkekler rahat.bendede sanırım pko wr ya bnmde gögus bölgemde göbek bölgemde var ıgnelı epls dusunyrm ama ılk once test yaptırmam gerekıyormus demkkı

Merhaba kızlar gogus ucu kılları bende de var hemde fazlasıyla bekarken sorun değildi ama şimdi bir yıllık evliyim çok fena durum.Benim tüm vücudundaki kıllar kalın ve siyah popomun ustunde bile çıkıyor düşünün surekli ada epilasyon cımbız elinden dusmuyor. Hormon testi yapıldı 2 sefer ikisi de gayet iyi çıktı adetlerimde düzenli hiç bir sorun yok. Ancak 1 yillik evliyim çocukta olmadı başka neye bakitmak lazım acaba ... aynı durumda olan var mı acaba..
Bu kadar killa baba olmasam bari:)
Ay sinirlerim bozuldu

Troid hastaligimdan sonra bendede cene ve gogus arasinda tuylenme oldu ama ben kendim lazer epilasyon aldim. Cokta ise yaradi.
Normal boyuta döndü.
Zaten azdi ama normale dondu. Ablamin coktu ve ondada ise yaradi. Baya azaliyor ve inceliyor. Kıl dan tuye donus yapiyor.
Zaten gogus arasi cok ince tabaka... yani cok etli degil. O yuzden lazer cabuk kil kokune indiginden cabuk etkisini gosteriyor (kendimce mantikli dusundugumde) cunku bir kac kere kullanisimda normale dondu.
Deneyebilirsin

Eşin iğrenmez de sen kendine özgüven sorunu yaparsan , adamıda kıllandırırsın. Takma kafana lazerle halletmeye çalış ,olmadı ağda cımbız... Ama kendini bu sebepten dolayı küçük görüp eşinin yanında da şuramda kıl var buramda kıl var deyip adamın aklına getirme bence. Mutluluklar

Bir komsumun gorumcesi evlenmişti . Kız in vücudunda tüyler varmış . Ilk gecenin sabahında oğlan ben istemiyorum bu tüylü diye kızı tekrar baba evine yollamış. Tabi oğlanın bahanesiydi bu . Oğlanın anası falan lazerle aldiririz biter gider zamanla demis ama oğlan boşanmakta diretmis . Önceden söyleyin Bence.

Kadinlardaki fazla tuglenmenin altinda hormonal rahatsizliklar olabilir oncelikle bir doktora danis. Valla ben turk erkeginden herseyi beklerim, evlenecegin adam seni sen oldugun icin sevmiyorsa, kisaca yuzeysel bir adamsa sorun edebilir . Kendimi rahat hissedeyim dersen aldirirsin ama kesin cozumu once doktora danismak.

Nesinden iğrenecekse, sonuçta doğal bişey..
Ama sen kendini iyi hissetmek için mecburen alırsın ağdayla ya da cımbızla.
Çok takma kafana, bi şekilde hallolur o da senden bu yüzden iğrenirse durum kötü.
bazı erkekler bu durumdan rahatsız olurken kimisi de hiç iplemiyor ama tabii alman daha iyi hoş bir görüntü açısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…