- 12 Şubat 2015
- 2.022
- 1.077
- 133
- 42
- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
-
cıktıkca topla dusa girdiğinde falan diğer taraflarına da agda mis gibi sen temizle iğrenilecek durum olmazmrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
Gerçekten seviyorsa neden igrensin ki.
Bende yillardir sedef hastasiyim 4 yillik da evliyim. Yillardir gitmedigim doktor kalmadi kesin bir çözümü yok. Oturup agladigim kendi vucudumdan nefret ettiğim zamanlar oldu. Ama eşinden bir kez bile be davranisla ne sözle birşey duymadim. Daha ben ağlarken beni teselli ederdi milletin ne dertleri var niye kafana takiyorsun bu kadar diye.
Kremlerimi bile sirt bolgeme eşim sürdüğü çok olmuştur. Hic kendine dert etme canim seviyorsa sorun etmez bence.
komik di buErkekler once kendilerne baksinlar. Coğu maymundan bes dakika once dogmus.
mrb kızlarr. ben nisanlıyım yakında evlenicem ama kafama cok taktığım bir durum varki kimseyle paylasamıyorummben cok tüylüyüm çıkmamaso gereken yerlerde kıllar cıkıyor kollarım ve göğüs ucu bölgemde baya kalın tüyler var göğüs bölgem icin iğneli epilasyon yaptırdm ama işe yaramadı bide izler kaldı bacak koltuk altı falan sorun deil onlar lazerle bitiyor ama göğüs bölgem icn ne yapıcam blmyrm nisanlıma böyle birseyi söylememem ki utanırım cok iğrenc bi durum evllenince sorun olurmu tabikide ben alırım ağdayla o sekilde bırakmam ama ya o benden iğrenirse evli bayanlar fikir vereblrmi sorun olurmu ilerde
bazı erkekler bu durumdan rahatsız olurken kimisi de hiç iplemiyor ama tabii alman daha iyi hoş bir görüntü açısındanNesinden iğrenecekse, sonuçta doğal bişey..
Ama sen kendini iyi hissetmek için mecburen alırsın ağdayla ya da cımbızla.
Çok takma kafana, bi şekilde hallolur o da senden bu yüzden iğrenirse durum kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?