Başvurmadığım yer kalmadı lise açıktan önümüzdeki sene bitecek lakin cv m çok sağlam mc vardıya müdürlüğü yapım watsonsta güzellik uzmanlığı bta sa kalfa aşçılık yaptım vakkoda uzman satıl danıŞmaşıgı yaptım en sonda havalımanında çalıştım yiyecek içecek olarak herkes cv görüntülüyor ama kımse aramıyorÖyle berbat ki piyasa.
Kimseyi aramıyorlar kolay kolay.6 aydır işsizim ben de.
Ne mezunusun,kasiyerlik için vs aranırsın.
Çok haklısınız kızlar piyasa berbat napıcam bilmiyorum yAŞu an piyasa durgun şirketler eleman almayı bırak küçülmeye gidiyor. Biraz ötelemen gerekicek sanırım düğünü, yada ailen destek olucak
Şu an kriz ortamı var doğaldır.Başvurmadığım yer kalmadı lise açıktan önümüzdeki sene bitecek lakin cv m çok sağlam mc vardıya müdürlüğü yapım watsonsta güzellik uzmanlığı bta sa kalfa aşçılık yaptım vakkoda uzman satıl danıŞmaşıgı yaptım en sonda havalımanında çalıştım yiyecek içecek olarak herkes cv görüntülüyor ama kımse aramıyor
Umarım tatlım umarım buluruz en kısa zamanda çünkü böyle olmuyorBende aynı durumdayım...
Kötü bir dönemdeyiz malesef iş bulmak bir tarafa işi olanlarda işini kaybediyorlar en kısa zamanda buluruz inşallah
Sende haklısın vallha belirli bi uzmanlığım yok herkesin bir derdi var işte öğretmen olan kuzenımde işsiz arkadaşların dediği gibi piyasa kötü tatlımBelirli bi uzmanligin yok bence
Guzellik uzmanligi
Yiyecek icecek
Ascilik
Hepsi ayri ayri seyler ..
Ben isveren olsam
Ne is yapiyor ki bu diye dusunurum
Sende haklısın vallha belirli bi uzmanlığım yok herkesin bir derdi var işte öğretmen olan kuzenımde işsiz arkadaşların dediği gibi piyasa kötü tatlım
Çok haklısın ama işte 3 üniversite okuyup çaycılık yapanlar var o zaman o mesleği koluna çanta diye taksın bebeğim ayrıyetten neden okumayan herkes çalışmıcak diye bişimi var ilk önce insanin kendini geliştirmesi lazım benim 4 yabancı dilim var bu zamanda ünv okuyorlar ama ne konuşma üstluplarında hayır var nede iki kelimeyi bir araya getirebiliyorlar bazılarını tenzi ediyorum tabiki adam okumuz 2 senelık muhasebe geçmiş karşıma ben Ünv meyzunuyum diyor insan ilk önce kendini törpülicek sen ne mevzunusun ne iş yaparsın bilmiyorum ama insan geldiği yeri ve konumu ilk önce hazmetmeli birtanem yorumun için çok teşekkür ederımOgretmen olan kuzenin ogretmen ama
Senin meslegin yok
Bu yuzden is bulamiyorsun
Cv ni azalt bence ..
Okulun da bitsin
Bu zamanda lise mezunu bile olamayip
Is yok diye dovunenleri anlamiyorum
Universite mezunlari bile kafayi yemis durumda ..
Haklısın canım benım doğru söylüyorsun çok teşekkür ederım :*Yılbaşı önü bulamazsın ki canım, bütün firmalar yılsonu derdinde. Ben de senin gibiydim evlenmeden önce buldum üzülme elbet bulursun.
Çok haklısın ama işte 3 üniversite okuyup çaycılık yapanlar var o zaman o mesleği koluna çanta diye taksın bebeğim ayrıyetten neden okumayan herkes çalışmıcak diye bişimi var ilk önce insanin kendini geliştirmesi lazım benim 4 yabancı dilim var bu zamanda ünv okuyorlar ama ne konuşma üstluplarında hayır var nede iki kelimeyi bir araya getirebiliyorlar bazılarını tenzi ediyorum tabiki adam okumuz 2 senelık muhasebe geçmiş karşıma ben Ünv meyzunuyum diyor insan ilk önce kendini törpülicek sen ne mevzunusun ne iş yaparsın bilmiyorum ama insan geldiği yeri ve konumu ilk önce hazmetmeli birtanem yorumun için çok teşekkür ederım
Hangi diller onlar anadilini sayma sakın :)benim 4 yabancı dilim
4 yabanci dil bilen biri anadilindeki
Tenzih ve törpüleyecek ve mezun kelimelerini neden yanlis yazar ?
Cok uzucu bir sey bu bence
Bir de hic tanimadiginiz birine neden bebegim ,bitanem diye hitap ediyorsunuz .
Iki yillik okuyan onlisans mezunudur evet .
3 universite mezunu neden çay tasisin ki
Nasil bir yer orasi ?
Bilmiyorum lisans ve önlisans dersleri konusunda bilgin var mı? Ön lisans dediğimiz bölümler lisans bölümlerinin dersleriyle aynıdır ve 4 yılda bitirilen okul 2 yılda bitirilir, yöke tabidir dolayısıyla üniversitedir ve insanlar orayı bitirebilmek için dirsek çürütürler. Ben önlisans işletme mezunuyum hakkını vererek okudum 4 dil bilip de bilip bilmeden konuşmaktansa önlisans mezunu olmayı tercih ederim. Ek olarak böyle sınıflandırmaya da karşıyım, eski işyerimde üniversite mezunu olan yardımcımdan memnun olmadım ama ilkokul mezunu elemanım beni çok çok daha iyi asiste ediyodu, diplomalar hayatımız boyunca taşıyacağımız etiketlerden ibaret.Çok haklısın ama işte 3 üniversite okuyup çaycılık yapanlar var o zaman o mesleği koluna çanta diye taksın bebeğim ayrıyetten neden okumayan herkes çalışmıcak diye bişimi var ilk önce insanin kendini geliştirmesi lazım benim 4 yabancı dilim var bu zamanda ünv okuyorlar ama ne konuşma üstluplarında hayır var nede iki kelimeyi bir araya getirebiliyorlar bazılarını tenzi ediyorum tabiki adam okumuz 2 senelık muhasebe geçmiş karşıma ben Ünv meyzunuyum diyor insan ilk önce kendini törpülicek sen ne mevzunusun ne iş yaparsın bilmiyorum ama insan geldiği yeri ve konumu ilk önce hazmetmeli birtanem yorumun için çok teşekkür ederım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?