- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Böyle yazar işte benim gibi naparsın 4 dil biliyorum her gün hepsınden biraz konuşunca böyle oluyor hayat senın sandığın kadar toz pembe olsa keşke gereksiz zihniyetler kendini bişi sanan zihniyetler Ünv okusa ne olur seninde bu gereksiz EGO'n çok üzücü havanı söndürecek biri mutlaka çıkar ztn öpüyorum seni çok BİRTANEM
Geez, meroitik, ubihça,luviHala o dört dili bekliyorum söyleyeceksin kaçmak yok
Vay be işte bu diller geleceğin dilleri öğrenmekle çok iyi yapmış konu sahibi valla köşeyi döner yakında...Geez, meroitik, ubihça,luvi
Türkiyece
Bence de.Vay be işte bu diller geleceğin dilleri öğrenmekle çok iyi yapmış konu sahibi valla köşeyi döner yakında...
Ti amo4 yabanci dili merak ettim
Bir orneklemeyle gosterebilir misiniz ?
Ti amo
İ love you
İch liebe dich
Bende 3 dil var witchciğim.
Kapalı çarşıdakiler de 7-8 dil biliyodur kasma yani conem. 4 dil de bilsen iş yok işte.
Te amo de kız ti te oluyor o da ispanyolca etti mi sana 4 dilTi amo
İ love you
İch liebe dich
Bende 3 dil var witchciğim.
Kapalı çarşıdakiler de 7-8 dil biliyodur kasma yani conem. 4 dil de bilsen iş yok işte.
Te amo de kız ti te oluyor o da ispanyolca etti mi sana 4 dil
Aynen ya iyi olur valla açalım我爱你
Alin 5 etti
Bence toplanip tercume sirketi acabiliriz
4 yabanci dil bilen biri anadilindeki
Tenzih ve törpüleyecek ve mezun kelimelerini neden yanlis yazar ?
Cok uzucu bir sey bu bence
Bir de hic tanimadiginiz birine neden bebegim ,bitanem diye hitap ediyorsunuz .
Iki yillik okuyan onlisans mezunudur evet .
3 universite mezunu neden çay tasisin ki
Nasil bir yer orasi ?
Güzel açıklama ama konu sahibinin dalga geçtiğini anlamadınız sanırım 4 dil biliyorum diyor alaylı tercümanlar var bunu bilmiyor mu hiç hadi bilmiyor diyelim dilleri say dedik konudan uçtu hemen bu açıklamalarınız gerçekten fikre ihtiyacı olanlara umut olsun barikonu sahibi bir sıkıntısını açmış, zaten eminim üniversite mezunlarının çalıştığı alanlarda iş bakmıyordur yada öyle yüksek maaş beklentisi yoktur. o size kendinin de vasıfları olduğunu anlatmaya çalışıyor, siz inatla hayır "sen vasıfsızsın, işte bulamazsın, zaten doğru düzgün yazı da yazamıyorsun" demeye getiriyorsunuz. kusura bakmayın ama hiç tanımadığınız magdur birine karşı bu tavrı niye takınır insan? bu arada üniversite mezunu olup, çaycılık yapan, asgari ücrete bilet satan tanıdıklarım var, ama lise mezunu olup 4.000 TL alan tanıdıgım var. bazen gerçekten şans işi, ama moral bozmaya, gerçekleri üzgün birinin suratına inatla hayrkırmaya gerek yok değil mi?
Hatırlat bundan sonra seni banlarken sebebi kuş diliyle yazayımKuş dili favori dilimdir, çok pis konusuyorum felan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?