evlenicem iş bulamıyorum çıldırıcam kızlar

Yahu benim niye egom olsun
Ben sana gercekleri soyluyorum
Kendimi bir sey zannetmismiyim okuyanlar cevap versin bana ..
Diyorum ki
Once egitim olmasi lazim
Sonra uzmanlik ..
Cv kalabalik
Satis uzmanligi istiyorsan digerlerini sil
Kendine referans bul .
Ascilik istiyorsan satisi sil
Kotu bir sey mi dedim
Yol gosterdim ben ..

Doğru söylüyor
CV yi sadeleştirmeniz gerek
Satış zor ve herkesin yapamayacağı bir iş.
Diğer iş deneyimlerini silip satışa odaklı cv hazırlayın
Bol şans

Ti amo
İ love you
İch liebe dich

Bende 3 dil var witchciğim.

Kapalı çarşıdakiler de 7-8 dil biliyodur kasma yani conem. 4 dil de bilsen iş yok işte.

Zaten ahh o kapalicarsidakilerin yabanci dil yatkinligi bende olsa

konu sahibi bir sıkıntısını açmış, zaten eminim üniversite mezunlarının çalıştığı alanlarda iş bakmıyordur yada öyle yüksek maaş beklentisi yoktur. o size kendinin de vasıfları olduğunu anlatmaya çalışıyor, siz inatla hayır "sen vasıfsızsın, işte bulamazsın, zaten doğru düzgün yazı da yazamıyorsun" demeye getiriyorsunuz. kusura bakmayın ama hiç tanımadığınız magdur birine karşı bu tavrı niye takınır insan? bu arada üniversite mezunu olup, çaycılık yapan, asgari ücrete bilet satan tanıdıklarım var, ama lise mezunu olup 4.000 TL alan tanıdıgım var. bazen gerçekten şans işi, ama moral bozmaya, gerçekleri üzgün birinin suratına inatla hayrkırmaya gerek yok değil mi?

Güzel açıklama ama konu sahibinin dalga geçtiğini anlamadınız sanırım 4 dil biliyorum diyor alaylı tercümanlar var bunu bilmiyor mu hiç hadi bilmiyor diyelim dilleri say dedik konudan uçtu hemen bu açıklamalarınız gerçekten fikre ihtiyacı olanlara umut olsun bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…