• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenilecek adam profili..

önce aile ye bakın derim anlayışlımı medenimi adamdada Allah korkusu varsa tamamdır

benım hayatıma gırecek ınsan olgun olmalı,her konuda bana önder olacak bırısı olmalı.

Bılgısıne ,aklına ,ailesine ve dışarıdaki insanlara davranışına ve hayvanlarada hayran olmalıyım.

Dinine ,aılesıne bağlı olmalı.

Sorumluluk alabilen ve hırsları için herseyı yapabılecek bırısı olmalı.

İyi bir işi ve karıyerı olmalı,ve benım ıstedıklerımı karşılayabılecek benı maddi sıkıntıya düşürmeyecek bırısı olmalı.

Aksi halde ben hayatıma bırısıni almaktansa almamayı tercih ederim.

Arkadaşlar da yazmış ama,
Herşeyden önce Allah korkulu olmalı. Sorumluluk sahibi, pozitif, basit şeylerle uğraşmayan, ağır-oturaklı, kendini geliştirmiş, ailesine ve çevresine saygılı, iletişimi güçlü, pratik zekalı bi adam olmalı. Ve en önemlisi de benden her anlamda daha üstün olmalı, ona hayran olmalıyım. Ama bir o kadar da mütevazi..

Zaten böyle birisiyse ekonomik olarak da iyi kazanımlar sağlayacak bir işi muhakkak olur.

Tabi böyle bir adam var mı bi de :52:

Arkadaslara katiliyorum

Arkadaşlar da yazmış ama,
Herşeyden önce Allah korkulu olmalı. Sorumluluk sahibi, pozitif, basit şeylerle uğraşmayan, ağır-oturaklı, kendini geliştirmiş, ailesine ve çevresine saygılı, iletişimi güçlü, pratik zekalı bi adam olmalı. Ve en önemlisi de benden her anlamda daha üstün olmalı, ona hayran olmalıyım. Ama bir o kadar da mütevazi..

Zaten böyle birisiyse ekonomik olarak da iyi kazanımlar sağlayacak bir işi muhakkak olur.

Tabi böyle bir adam var mı bi de :52:

Canım o model bi üretim yok henüz :))) ben bu yaşıma kadar rastlamadım...

Canım o model bi üretim yok henüz :))) ben bu yaşıma kadar rastlamadım...

Hahahahaaa :52:
Bence de canım doğru söylüyorsun.
Öyle birini tanıyorum ama teyze oğlu işte :31: Kader ağlarını biz çocukken örmüş yani, imkansız aşk bizimki :60:

:))) yok şaka yaptım kıskanma canım benim Allah sahibine bağışlasın ve hepimize gönlündekini en önemlisi de hayırlısını versin

Biliyoruuuuum tatlıım, ben de takılıyorum sana.
Amiiin, Rabbim bize de gönlümüzdekileri nasip etsin inşallah :16:

Tanıştığıma memnun oldum :34:

her zaman her yönde benden bir adım önde olmalı madden ve manen yufka yürekli olmali sevecen espirili ama cıvık asla olmayan toplumda sessiz ama kendine güveni tam olan inancı kuvvetli ailesine bağlı olan cocuk seven bir adam olmalı:16: allahım herkesin gönlüne göre ver benimde :))

Back
X