Evlenilecek erkek kalmadı hissi🙂‍↕️

Siz sevdiğiniz adamla yaşadınız,güven duydunuz.
Ben duyamadım,duymak istedim ama korkularım nüksetti.Yapamadım.
O zaman sevdiğim insanla
Şu an ne bulmuşum bu salakta diyorum.
Aşk sevgi duygu değişen şeyler.
Şu an seversin yarın neyini sevdim der şaşırırsın.
Ayrılıklar evli de olsam bekar da olsan olur.
Hiç bir ilişkinin yüzde yüz garantisi yoktur size bunu anlatmaya çalışıyorum da imkansız tabii

Ben katılıyorum, konu sahibesine boşuba yükleniliyor. Benim tabum mabum yok, yine de 2 haftadır tanıdığım adamla cinsellik yaşamam. Ne münasebet yahhuu, tanımadığım adamla ne işim var
Valla o elektrik olursa cinsel çekim olursa ikinci gün de sevişirsin. Size denk gelmemiş o uyum demek ki yapacak bir şey yok

Ben katılıyorum, konu sahibesine boşuba yükleniliyor. Benim tabum mabum yok, yine de 2 haftadır tanıdığım adamla cinsellik yaşamam. Ne münasebet yahhuu, tanımadığım adamla ne işim var
35+ olup herhangi bir dini hassasiyeti vs olmayip, aylarca eli eline degmeden, parklarda restoranlarda iliski yasayacak kac erkek var? Ayrica bunlar konu sahibinin diger kriterlerine de uyacak.

Kimse istedigi icin cinsellik yasamak zorunda degil tabii ki. Isterse 80 yasina kadar yasamaz. Kendi karari, karsisindaki de sadece saygi duyabilir.

Ama yas grubu itibariyle platonik bir ask yasayacagi bir erkek bulmasi da cok zor, kabul edin.

Bu yaslarda platonik iliski yasayacagi adam buyuk ihtimalle gorusleri yuzunden bu sekilde iliski yasar. E konu sahibi de oyle bir adam istemiyor.

24-25 yasindan bahsetmiyoruz ki. 40 yasinda adamlardan bahsediyoruz.

Konu sahibinin cinsellik yasamamasini elestirmiyor kimse. Cinsellik yaşayacak hayat tarzinda adamlari secip sonra cinsellik istemelerinden yakinmasini elestiriyor.

Ya kimse size gidip adamların koynuna girin demedi veya cinsellik yaşamadınız diye yargılamadı. Aradığınız tarzda erkekleri yanlış yerde aradığınızı söyledi herkes ama inanılmaz manipüle etmişsiniz söylenenleri. Siz sorunun nerde olduğunu bilmek istemiyosunuz demek ki.

Konuyu görünce yazayım dedim,bugün kuaföre gittim orada yeni başlayan çocuğu başıma verdiler saçını yıka felan diye çocuk şakasız kafamı musluğa vuruyordu.Neyse sonra oturttu koltuğa tararken elini alnıma vurdu ve bakıp bakıp şunu dedi,çok özür dilerim normalde böyle sakar değilim ama sizi görünce oldu sadece 2 dk bön bön baktım suratına ajdkskfksld

Evlenilecek erkegi mi buldunuz yani bu sekilde

Bekarken bunları ben yazmış olabilirim turnayı gözünden vuranlardan olursunuz inşallah