O zaman sevdiğim insanlaSiz sevdiğiniz adamla yaşadınız,güven duydunuz.
Ben duyamadım,duymak istedim ama korkularım nüksetti.Yapamadım.
Valla o elektrik olursa cinsel çekim olursa ikinci gün de sevişirsin. Size denk gelmemiş o uyum demek ki yapacak bir şey yokBen katılıyorum, konu sahibesine boşuba yükleniliyor. Benim tabum mabum yok, yine de 2 haftadır tanıdığım adamla cinsellik yaşamam. Ne münasebet yahhuu, tanımadığım adamla ne işim var
yapma yanarızValla o elektrik olursa cinsel çekim olursa ikinci gün de sevişirsin. Size denk gelmemiş o uyum demek ki yapacak bir şey yok
Cinsellik yaşamadan da kaliteli uzun ilişki olur. İlla herif gel yatak dedi diye onun gönlünü yapmak için yatmak gerekmiyo. Bakire olmasan da. Ne demek canım adam istiyo diye sevişmek. Beni buna göre sevecek erkek hiç sevmesin. Bakire evlenmedim. Uzun ilişkilerimde de cinsellik yaşamıyordum. Kimse de zorlamadı. Her erkek aynı değil. Cinselliği ilk gün ilk hafta ilk ay istemeyen saygılı duyarlı erkek çok.
35+ olup herhangi bir dini hassasiyeti vs olmayip, aylarca eli eline degmeden, parklarda restoranlarda iliski yasayacak kac erkek var? Ayrica bunlar konu sahibinin diger kriterlerine de uyacak.Ben katılıyorum, konu sahibesine boşuba yükleniliyor. Benim tabum mabum yok, yine de 2 haftadır tanıdığım adamla cinsellik yaşamam. Ne münasebet yahhuu, tanımadığım adamla ne işim var
Ya kimse size gidip adamların koynuna girin demedi veya cinsellik yaşamadınız diye yargılamadı. Aradığınız tarzda erkekleri yanlış yerde aradığınızı söyledi herkes ama inanılmaz manipüle etmişsiniz söylenenleri. Siz sorunun nerde olduğunu bilmek istemiyosunuz demek ki.Ben buraya bir derdimi yazıyorum ve öz eleştiri yapmaya hazır olarak yazıyorum.
Sizlerden de destek beklerken bazı arkadaşların destekten ziyade yargı dağıttığını görüyorum .
Yanlış yerlerde arıyor olabilirim,yanlış yapıyor olabilirim,sorunlarım olabir ki bu durumlar beni depresyona sürükleyecek kadar yoğun.Bu konuda farkındalık kazanmak için yazıyorum sonuçta .
Cinsellik vs meselesine gelince doğru olanın ne olduğunu bilsem de bu konuda ölümcül kaygı verecek düzeyde korkularım var ,puba gitmemin hatta korkuyla o kişinin evine gitmemin sebebi bile buydu,korkularımın üzerine gidip onunla yüzleşmem.
Hatta yüzleşiyorum da seanslarımda,bu hataları yapmasaydım belki ataklarımın bir kısmını yenemeyecektim.
Ama gerçekten aşk olsun diyorum.
Yani burda pek çok arkadaş derde ortak olmak yerine yargı dağıtmak gibi bir amacı var.Burda hepimiz yazdıklarımızdan çok daha fazlasıyız.
35 yaşında bu konuları aşamamış olmam olgunlaşmadığımı değil,yaralı olduğumu gösterir.
Seküler baba tarafı ,muhafzakar bir anne tarafının arasında çekiştirilmiş bir insanım sonuçta,ne yapacağımı bilmiyorum.
Yanlış da olsa yaptıklarım deneyimliyorum.
Pek çok kişi yargı dağıtarak bana iyi gelmekten çok amaçlarının daha farklı olduğunu düşünüyorum.
Her yerde kısmetimi aradım.
Kitap kulüpleri,psikoloji ekipleri,akademi etkinlikler vs.
Farklı ortamlar deneyimlemek istedim ki oraya gitmem ani bir karar oldu.
Sanki böyle yerlerde öcüler var gibi yazılmış.
Yazan arkadaşların da bu konuda kendileriyle de sıkıntıları olduğunu düşünüyorum.Öteki türlü daha nahif daha anlayışlı cevaplar yazarlardı.
Yine de emek verio yazmışlar ,hatta benim bile unuttuğum 2019 daki mesajlarımı alıntılamışlar,
Yani garip gerçekten.
Evlenilecek erkegi mi buldunuz yani bu sekildeKonuyu görünce yazayım dedim,bugün kuaföre gittim orada yeni başlayan çocuğu başıma verdiler saçını yıka felan diye çocuk şakasız kafamı musluğa vuruyordu.Neyse sonra oturttu koltuğa tararken elini alnıma vurdu ve bakıp bakıp şunu dedi,çok özür dilerim normalde böyle sakar değilim ama sizi görünce oldu sadece 2 dk bön bön baktım suratına ajdkskfksld
Yok ama çocuk tanışmak için çok çabaladı da ben istemedim,en son ben giderken gidiyorum bütün aşklar uğruna şarkısı yankılandı kafasında abahsjsjsEvlenilecek erkegi mi buldunuz yani bu sekilde
Yok ama çocuk tanışmak için çok çabaladı da ben istemedim,en son ben giderken gidiyorum bütün aşklar uğruna şarkısı yankılandı kafasında abahsjsjs
Ahsjsj ondan değil de o çocuğu gözüm tutmadı aslındaBi 5 sene goturur bu sizi
Hell NoKonunun altı acayip eğlenceli kızlar bayıldım yorumlara
Ben de türetiyordum o esnada.
HaNzo
Hot Nerd
Hell Nude
Bekarken bunları ben yazmış olabilirimMerhabalar,35 oluyorum yakında.
Hala yol arkadaşımı bulabilmiş değilim.
Normal düzeyde sosyalim,işim var.
Hayatım normal düzeyde.
Kendimi yetiştirmeyi severim.
Karşıma çıkanların hepsi mi sorunlu olur?
Ya ilk hafta cinsellik bekleyip istediğini alamayınca kaçanlar,ya da birey olamamaış ,anne arayan kaygılılar.
Bunların ortası piyasa da yok.
E sende de sorun var öyleyse diyeceksin.Kabul,ama farkındalık kazanarak ilerliyorum.
Tamamen değişmesem de çok yol katettim.
Ama yaşıma uygun birini bulamıyorum.
Ve bu algının gerçeklikten öte olduğuna inanmak istiyorum.
Arkadaş çevremde kalmadı,onların eşlerinin arkadaşları vs ya çok büyük,ya da çok küçük.
Sosyal etkinliklerde karşılaştıklarım abaza ya da sırtlan.
Ben şöyle sakin,efendi,ciddi birini arıyorum.Bu insanlar ne yapıyor,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?