evlenilecek kadın nasıl olmalı?

Yanlış tabir olabilir kızlar.kusura bakmayın.evet kısmet nasip biliyorum ama acaba sorun bende mi diye düşünüyor bazen insan.sonu hep olumsuzluk olunca.
Demek ki senin icin dogru zaman gelmemis oyle dusun.. Ben de 29 yasinda evlendim ve esimle tanisana kadar o kadar sacma kisiler cikti ki karsima ben de senin gibiydim heralde evlenemeyecegim derdim.. Esimle tanisinca ruh esi kavramina inandim.. İcini rahat tut vakti zamani gelince kismetin karsina cikacaktir

Katılıyorum, çamaşır bulaşık için demek çok aşağılayıcı.

Yani birazda zamanının gelmesi bekleniyor bence evliliğin,kimi erken kimi geç.Ben mesela 27 den önce evlenmemeye kesin kararlıyken 22 imde evleniverdim ben bile anlamadım nasıl oldugunu :)

Allah mutlulugunuzu daim etsin canim. Yaslariniz kac, esin ve senin?

yemek yapmayı hiç bilmiyorum dağınık yaşayan biriyim toplu ve titiz tutamam asla evimi gün içerisinde genelde iğrenç espriler yaparım nişanlımla küfürlü konuşmak hobilerim arasında yani dışardan bakınca asla evlenilmeyecek kadın tipiyim heralde ama nişanlıma sorsanız nisanda düğün yapmak istiyo hazirana kadar beklemek istemiyo ki ev halimi de bilir beraber kaldığımız zamanlarımız oldu diceğim o ki kısmetin varsa çıkar karşına öyle evlenilecek kadın şöyle olur diye bir şey yok herkes bu dünyada kısmetini yer kısmetini yaşar o yüzden olduğun gibi ol her zaman :)

:):) bnm gibi olmalı dermişimmmm bilemedimmm nasıl olur ki aceppp

sabırsız mısınız? 1-2 ayda pes mi ediyorsunuz? aşık olmadan statüye bakıp mı insanlarla çıkıyorsunuz? kader planında sizin de hatalarınız olmalı.çok yakışıklı çok zengin mi istiyorsunuz? hemen şımarıyor musunuz? bencillik, kibir vs. hastalıklarınız var mı?

bu yazıdan çıkarımım..malesef kendini başkasına göre ayarlayan insan profili..
yani en büyük kayıp orda yatıyo..
kendiniz olun ve sizi siz olarak kabul eden birileriyle ciddi düşünün..
değilse elde tutmak için rol çizersiniz..sonra gerçek yüzünüz ortaya çıkınca huzursuzluk başlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…