Akışına bırakmalı kısmet denilen bir gerçek var sonuçta ..28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Aynen katılıyorum :)Evlenilecek kadın diye bir şey yoktur. Bir insan birini sever, fikir olarak uyuşur, aklına yatar, evlenmeye karar verir. Bu kriterlerin içeriği de kişiden kişiye değişiklik gösterir.
28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Bunların hepsınden once Allah'ın sızı yazması lazım bırbırınıze.gerısı ayrıntı..28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
E hepsi olumlu olamaz neticede değil mi? Biri olumlu olacak ki onunla da evleneceksiniz işteYanlış tabir olabilir kızlar.kusura bakmayın.evet kısmet nasip biliyorum ama acaba sorun bende mi diye düşünüyor bazen insan.sonu hep olumsuzluk olunca.
Evlenilecek insan erkekten erkege kadindan kadina gore degisir.. Kimi guzel olsun ister kimi nesrli kimi agirbasli vs.. Herseyden once karsilikli gercek sevgi saygi varsa kafa yapilari uyusuyorsa o birliktelik evlilige gidebilir diye dusunuyorum.. Yani evlenilecrk kadin eglenilecek kadin tabiri artik coookkkk degisti kimi eglrndigi kadinla evlenmek istiyor kimi sakin sessiz bi kadinla.. Bilmem anlatabildim mi kafamdan gecenleri yaziya guzel dokemedim yorgunum azicik o yuzden kusura bakma.. :)28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
Elde tutmaya çalışmamak olagan gidişata bırakmak lazım.Evlenilecek kadın hepimiz gibi olur.Kadın olması yeterli :)28 yaşındayım bugüne kdr ilişkilerim oldu ama evlilikle sonuçlanmadı yanlış seçimlerdi.karşıma insanlar çıkıyor ama bi türlü olmuyor sorun ne bilmiyorum özeleştri yapmaya çalışıyorum.bi erkek nasıl elde tutulur yani ciddi düşünen erkek bi bayandan neler bekler?erkekler fazla sıkmaya kıskançlığa gelmez mi?evli arkadaşlarım tecrübelerinizi yazarsanız çok mutlu olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?