- 2 Şubat 2022
- 544
- 1.973
- 33
- Konu Sahibi KahveCekirdegi7
Öyle bir şey söyleme haddini vermiyoruz.yani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle bir şey söyleme haddini vermiyoruz.yani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuz
Çevrenizdekiler mevzuyu yanlış anlamış. Eş ile mutlu olmak için evlenilir. Neden birileri diğerlerini çeksin?Merhabalar
Yeni insanlar tanımaya karar verdim artık. Hayatımda tam olarak herşeyi yoluna koyamasam da banada fikir olsun hemde yeniden birine ısınabilecek miyim bilmiyorum. Herkesin artısı ekşisi var tabiki ama bu yolda yeni birlerini tanımaya çalışırken nelere dikkat edeyim. Hiç mi taviz vermeyeyim mesela. Bu sefer kıyafetime karışılırsa ben hayır değiştirmiyorum diyeceğim ama başka başka bir sürü şeye laf edildiğinde sende hiç ödün vermiyorsun emek vermiyorsun denilebilir. Örneğin cimri olana mı tahammül etmek daha kolay psikolojik şiddete mi belki kıyafete karışmak bunların yanında hiç bişeydir. Kimisi aileci kimisi saygısız. Kimisi baskın ve müdahaleci. Merak ettiğim şey bana şunlarından kesin taviz verme yada şöyle bir şey görür yaşarsan anında önünü kes. En tahammül edilemez olanı şudur. Diyebileceğiniz tecrübeleriniz.
kendisi nasıl öyle olmuş peki ve ailesine gittiğinizde o şekilde anne baabsı laf etmiyor mu yada eşinize söylemiyor mu sizi uyarsın vs. diye. eşiniz sizi alırken kıyafetinşze gelinliğinize hiç mi karışılmadıSiz de bunun üzerine cümleye devam mı ediyorsunuz?
Bence çevrenizde ya da tanıştığınız insanlarda çok büyük sıkıntı var.
Eşimin ailesi tüm akrabaları oldukça muhafazakarlar, hacı aileleri.
Oradan çıkan bir adam benim kocam, bazen bana ‘düğmeni kapatsan mı 4 tane açmışsın çok aşağıda dekolten akrabalara gidiyoruz’ gibi cümle kurmaya kalktığında, kendininki açıksa kapat cevabını alır.
Hani adam bunu söylediğinde gerçekten memelerim görünüyordur kaldı ki severim evet, göğüs dekoltesi en hoşuma giden şeydir, yine de o hakkı kendinde göremez, söyleyemez , tartışamaz benimle.
Bunu hiç görmeyen adamlar da mevcut, benimki iyi demiyorum, benim duruşum var, sınırım var diyorum, anlatmak istediğim bu.
Bana kimse şu cümleyi kuramaz, öyle diyeyim:)yani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuz
O adamla bağı ne?hayır iş yerinde tanımak isteyen biri oldu
Aynen öyle. Zaten öyle tipler de bizim gibilere yanaşmaz. Biliyorlar kimin boyun eğeceğini ona göre gidiyorlar.O tiplerle başlamıyoruz bile işin aslı
Donumuzu dahi koklatmıyoruz ne diyosun.yani ben erkeğim tabi izin alacan dediklerinde hadi güle güle diyip ayrılıyor musunuz
Ha kendisinin izin verme yetkisi var anası babası kusur kaldı?kendisi nasıl öyle olmuş peki ve ailesine gittiğinizde o şekilde anne baabsı laf etmiyor mu yada eşinize söylemiyor mu sizi uyarsın vs. diye. eşiniz sizi alırken kıyafetinşze gelinliğinize hiç mi karışılmadı
Güzel kardeşim, senin her cümlen ofsayt yahu.kendisi nasıl öyle olmuş peki ve ailesine gittiğinizde o şekilde anne baabsı laf etmiyor mu yada eşinize söylemiyor mu sizi uyarsın vs. diye. eşiniz sizi alırken kıyafetinşze gelinliğinize hiç mi karışılmadı
Yanaşamaz çekinir çünkü ama içten içe hayranlık besler ve sindirebileceği kadınlarla ilişki yaşarlarAynen öyle. Zaten öyle tipler de bizim gibilere yanaşmaz. Biliyorlar kimin boyun eğeceğini ona göre gidiyorlar.
Ya bu uye 20lerinin ortasında niye 80 yaşındaki ananem gibi konuşuyor hey allahımGüzel kardeşim, senin her cümlen ofsayt yahu.
Kim ne hadle karışsın bana, ne münasebet!
Ne diyorum, her insanın sınırı vardır, başkaları tarafından özel olarak dikizlenmek gibi bir gayeniz yoksa, bunun için çaba sarfetmiyorsanız ki bu da olabilir bana göre, ona da öyle adam denk gelir, kimsenin değil karışması uyarısına kapalı olmalısınız.
ben ayrılacağım zaman sizin gibi davrandım. dediğiniz gibi bana o eteği yada o askılıyı giyip işe gidersen beni kaybedersin demişti. net bir cevapla. ben ayrılıyorum dediğimde vazgeçmedi uzunca bir süre ama vazgeçmesini istiyorsam giyip gidecekmişim. dolayısıyla yanında giyip deneyemedim bile ki alıştırabileyim. bazı erkekler net taviz vermiyor.Siz de bunun üzerine cümleye devam mı ediyorsunuz?
Bence çevrenizde ya da tanıştığınız insanlarda çok büyük sıkıntı var.
Eşimin ailesi tüm akrabaları oldukça muhafazakarlar, hacı aileleri.
Oradan çıkan bir adam benim kocam, bazen bana ‘düğmeni kapatsan mı 4 tane açmışsın çok aşağıda dekolten akrabalara gidiyoruz’ gibi cümle kurmaya kalktığında, kendininki açıksa kapat cevabını alır.
Hani adam bunu söylediğinde gerçekten memelerim görünüyordur kaldı ki severim evet, göğüs dekoltesi en hoşuma giden şeydir, yine de o hakkı kendinde göremez, söyleyemez , tartışamaz benimle.
Bunu hiç görmeyen adamlar da mevcut, benimki iyi demiyorum, benim duruşum var, sınırım var diyorum, anlatmak istediğim bu.
Bunu dikte edenler çevresindeki kadınlarmış, nerede o kadınlar çok merak ediyorum giymeyiver, gitmeyiver diyen.Ya bu uye 20lerinin ortasında niye 80 yaşındaki ananem gibi konuşuyor hey allahım![]()
Ne hanzolar ya bulunmaz hint kumaşı sanki bir kıyafet giydi diye kaybediliyor vah vah. Bu konu beni sinirlendirmeye başladıben ayrılacağım zaman sizin gibi davrandım. dediğiniz gibi bana o eteği yada o askılıyı giyip işe gidersen beni kaybedersin demişti. net bir cevapla. ben ayrılıyorum dediğimde vazgeçmedi uzunca bir süre ama vazgeçmesini istiyorsam giyip gidecekmişim. dolayısıyla yanında giyip deneyemedim bile ki alıştırabileyim. bazı erkekler net taviz vermiyor.
Yalnızlık korkusu.Ya bu uye 20lerinin ortasında niye 80 yaşındaki ananem gibi konuşuyor hey allahım![]()
Size karışan, sizi değiştirmeye çalışan bir adamla hala ne yaptığınızı çözmeye çalışıyorum inatla, farkında mısınız?ben ayrılacağım zaman sizin gibi davrandım. dediğiniz gibi bana o eteği yada o askılıyı giyip işe gidersen beni kaybedersin demişti. net bir cevapla. ben ayrılıyorum dediğimde vazgeçmedi uzunca bir süre ama vazgeçmesini istiyorsam giyip gidecekmişim. dolayısıyla yanında giyip deneyemedim bile ki alıştırabileyim. bazı erkekler net taviz vermiyor.
Çünkü hepsi öyleymiş, başkaları nasıl çekiyormuş. O da çeksinmiş. O zaman niye konu açıyorlar anlamıyorum.Size karışan, sizi değiştirmeye çalışan bir adamla hala ne yaptığınızı çözmeye çalışıyorum inatla, farkında mısınız?
Ya el üstünde tutulmayacagim bir ilişkidense yalnız ölürüm daha iyi vallaYalnızlık korkusu.