Evlenince 1+1 eşyalı eve oturur musunuz?

Hayır mutluluğu eşyada vs aramıyor zaten sadece dediğiniz gibi kendi eşyalarımız olsun diyo en azından

İnsan ilk başlarda hevesli oluyr büyük olsun her esyam olsun bilmem ne ama şuan ki aklım olsa daha küçük bir ev daha az eşya tercihim olurdu.
Çocuk olunca 2+1 e geçilebilir. Eve gelen kalan kv, kp, kayın da olmaz ohh miss

Hayat şartları o kadar zor ki 1+1 evde oturulur tabii ki

Kira değilse seve seve oturulur.

Çalışmasını neden istemiyorlar ?

hoş arkadaşınız da çalışası yok anlattığınıza göre.

Versin iplerini ellerine daha çok başı ağrır

Biz iki memur, doğu görevi geçici, evlenirken eşyalı 1+1’de oturacağız. Ama eşyalar kullanılmış değil, ilk atandığımızda da ikimiz de sıfır dairelerde, yeni eşyalarla oturduk. O şekilde ayarlamaya çalışacağız.

Hayır mutluluğu eşyada vs aramıyor zaten sadece dediğiniz gibi kendi eşyalarımız olsun diyo en azından
hyaır arayabilir de.. sonuçta herkes yaşam alanı güzel olsun ister...
her sene tonlarca yeni moda eşya çıkıyor ve insanlar değiştiriyor...
"en azından kendi eşyaları olsun istiyor."derken bile arkadaşın her şkeliyle kabul etmiş zaten bu evliliği.. son şansı mı evlilik konusunda??

İmkanlar dahilinde 1+1 evde oturulabilir tabi ki bizde yeni evliyiz evimiz 1+1.. evin küçüklüğüne takılmamalı bence fakat kullanılmış eşyaların olduğu bir yeri istememesi normal sonuçta yeni bir yuva kuruyor en azından daha duzgun bir şekilde yapabilirler.. imkanları varken bunu reva görüyorlarsa onlarla ömür geçmez daha baştan boylelerse bilemedim yani

Ortada oturulacak evden daha büyük bir sorun var. Arkadaşınız şu anda çalışıyor mu ? Çalışmasını istemiyorlarmış. Arkadaşınızın bu konudaki fikri ve isteği nedir ?

Akıl var mantık var, bugün ülkenin en zengin ailelerinden birine bile gitse, işi gücü kendi birikimi yoksa, önce prenses gibi davranıp sonra şak diye kapının önüne koysalar perişan olur.

BÖyle saçma bir eziyet çekeceğime, evliliği iki yıl erteler, çalışır paramı biriktiririm, keyfimce evlenirim.

O 1+1 evin derdine kadar arkadaşının başka dertleri var.

Eşyayı meşyayı geçsin burda 2 çok büyük sorun var

1. İsteklerine kulak asmayan bir eş var
2. Çalışmaya izin evrmemek nedir yahu karşılarında çocuk mu var, köleleri mi var??? Şu zihniyette bir erkekle asla asla kimse evlenmesin, herkes kendi hayatına sahip çıksın.

Burdan söyleyeceğim 2 şey:

1. Arkadaş işini asla bırakmasın, güzel yeni eşyayay hevesli madem onları almalık para biriktirsin
2. Bu egrizekalıya tekmeyi atsın, kendine saygı duyan düzgün bir erkek bulsun eşyaları da onunla tutacağı eve koysun

Hahaahah bu söylediğin çok doğru ev küçük olunca davet etsen bile ev küçük kalabalık etmeyelim oluyor misafir sevmeyenler için etkili bir çözüm

ben sana katılmıyorum... arkadaşına her şey müstahak aslında. bu seçimi yapıp üstünde düşünen o. ASlında teklifler mantıklı geliyor bence ona.. yoksa insan duyduğu anda çıldırır. düşün ya evlenme olasılığı olan kişinin anası babası çalışmasını istemiyor. Sundukları hayat 1+1..
töbe töbe..
aşkın bile mantığı var ya.

Ortada oturulacak evden daha büyük bir sorun var. Arkadaşınız şu anda çalışıyor mu ? Çalışmasını istemiyorlarmış. Arkadaşınızın bu konudaki fikri ve isteği nedir ?
Çalışayım destek olayım daha iyi şartlarda yaşayalım diyo ama atanma haricinde çalışmasını istemiyorlar ailesi de öyle

Çalışmasını neden istemiyorlar ve neden kabul ediyor arkadaşınız bu durumu? Bunu kabul ediyorsa sonrası için sızlanması bana mantıksız geliyor, sınırını çoktan aşmışlar çünkü.

Bu arada ben stüdyo dairede yaşıyorum, 55m2 yani 1+1e denk geliyor.
Şunu söyleyeyim ki karşı taraf net pinti, 1+1ler tek kişilik, bekar insanlar için. 2 kişiye yetecek alan yok asla salonda hep dib dibesin. 2 kişilik ev ya geniş en az 100 veya 120m2lik 1+1 olmalı. Öyle olduğunud a sanmıyorum konu sahibesi itiş tepiş yaşar, kıyafetlerini koyacak yer bile olmaz. Benim kıyafetlerime artık az geliyor dolap, eşyalarıma da ev az geliyor. 1+1e 2 kişi imkansız yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…