- 31 Ocak 2023
- 151
- 123
- 23
- 30
- Konu Sahibi Berceste23
-
Hayır tayin durumu vs yok kalıcı1+1 olsun ama kendi eşyaları olsun. Eğer tayini çıkmayacaksa başka ile taşınma konusu yoksa neden başkasının eşyasını kullansın ki. Ayrıca çalışıp çalışmamasına kayın aile karar veremez hangi hakla.
Tamamen değersizlik hissi.Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Evet 55 metre kare civarıBu arada ben stüdyo dairede yaşıyorum, 55m2 yani 1+1e denk geliyor.
Şunu söyleyeyim ki karşı taraf net pinti, 1+1ler tek kişilik, bekar insanlar için. 2 kişiye yetecek alan yok asla salonda hep dib dibesin. 2 kişilik ev ya geniş en az 100 veya 120m2lik 1+1 olmalı. Öyle olduğunud a sanmıyorum konu sahibesi itiş tepiş yaşar, kıyafetlerini koyacak yer bile olmaz. Benim kıyafetlerime artık az geliyor dolap, eşyalarıma da ev az geliyor. 1+1e 2 kişi imkansız yani.
Basliga istinaden yoh, buna istinaden yoh deveEvet ama istemiyorlar evlenince çalışmasını
belki pinti bile değil. kendi hayat tarzlarını elin kızı da çeksin istiyorlar..Bu arada ben stüdyo dairede yaşıyorum, 55m2 yani 1+1e denk geliyor.
Şunu söyleyeyim ki karşı taraf net pinti, 1+1ler tek kişilik, bekar insanlar için. 2 kişiye yetecek alan yok asla salonda hep dib dibesin. 2 kişilik ev ya geniş en az 100 veya 120m2lik 1+1 olmalı. Öyle olduğunud a sanmıyorum konu sahibesi itiş tepiş yaşar, kıyafetlerini koyacak yer bile olmaz. Benim kıyafetlerime artık az geliyor dolap, eşyalarıma da ev az geliyor. 1+1e 2 kişi imkansız yani.
Resmen geleceğini görebiliyorum.Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Buna istinaden de yoh devenin naliEvet 55 metre kare civarı
Temizlik açısından da iyiHahaahah bu söylediğin çok doğru ev küçük olunca davet etsen bile ev küçük kalabalık etmeyelim oluyor misafir sevmeyenler için etkili bir çözüm
Bende ilerde annesi benimle bile otur der yorumunu yaptım kendisine evde dolansın çalışmasınbelki pinti bile değil. kendi hayat tarzlarını elin kızı da çeksin istiyorlar..
ay kızı tanımadan irrite oldum.
az maz bir işi varmış. çocuk için bırakıp seçtiği hayata bakın. Yeni jenerasyon kzılarda da değişmemiş bu evlilik hevesi... bir an önce atalım şu imzayı sonra bir çözüm buluruz..
en mantıklısından gerekçe ne?Evet ama istemiyorlar evlenince çalışmasını
ay ne kozmopolit bir evlilik arifesi...Bende ilerde annesi benimle bile otur der yorumunu yaptım kendisine evde dolansın çalışmasıno yüzden böyle geçici bişeyde mi otursun dediler acaba bilemiyorum kş
Gelinimiz çalışmasın rahat etsin kafası o da yok ortada yanien mantıklısından gerekçe ne?
Evet 55 metre kare civarı
Temizlik açısından çok doğru bı tespit hemen bitiyor ciddenTemizlik açısından da iyi
Ayyhh yok aslında tecrübe ettim gelen gene geliyor çokda etki etmedi benim koca tarafınaeski evim büyüktü neyse diodum geliyorlar yer var suanki evimi tedavi için emaneten tutmuştum küçük, eşya yok bildiğiniz ama yine de gelip kalıyorlar koyun koyuna yattıklari oldu. sabah uyanınca ayy çok rahat uyuduk dediler
Ben oturmam yivrim, çünkü evim benim en cok vakit gecirdigim, dinlendigim, keyif aldigim yer, bana hitap etmeli, beni yansitmali. Is nedeniyle yurt disinda çok ülke degistirdik. Cok yasadim baskalarinin esyali evlerinde, valla oturduğum koltukta bile su an benim kafami koydugum yerde baskasi ayagini kasiyodu belki diye dusunmekten sinir geldigi zamanlar oldu. Yeni evlilik, yeni hayat kurmak, yeni bir sayfa acmak demek. O sayfayi kendince, kendi zevkine göre doldurmak istiyo belki. Niye baskasinin sectigi, belki asiri zevksiz döşediği belki hor kullandigi bi eve gelin gitmek istesin?Niye oturmayayim ki? Üç artı birde kim yatacak çoluk yok,çocuk yok.. bence gayet makul bir sistem. Ama dediğiniz gibi kendini kötü hissediyorsa, "Yeni gelin hevesi" dediğiniz türden hevesi varsa, kendisine verilen değeri böyle saçma şeylerden ölçüyorsa demek ki ona uygun bir yol değildir. Ona uygun değilse sırf evlenmek için evlenmesin, gerekirse beklesin, en azından orta yolda bulussunlar. Küçük ev ama şahsi eşya gibi.
Gerci 'karsi taraf umursamıyor' diyorsunuz , evlenince çalışmasına 'izin yok' diyrosunuz. Bu evlilik mi? Arkadaşın bunu kabul edecek kadar kendinden nefret ediyorsa dinleme hiç sana ağlayıp senin de canini sikmasin
Tek basina yasarsin, sabah cikip gidersin aksam yatmaya gelirsin, olur o zaman stüdyo tipi ev. Yeni evliye benim mantigima uymuyo vallaTayin mayin yoksa neden adamakıllı bir ev yapmıyorlar yani sebep neymiş??
Arkadaşın evi görmüş mü konu sahibesi, yani benim evim dediğim gibi stüdyo 2.bir odaya yer yok zaten 55m2den 1+1 bile çıkmaz bence. Bende tek oda var, yatak odasıyla oturma alanını ayıran bir duvar çıkıntısı var o kadar, oturma alanından sonra da mutfak var. Yani öyle ayrı ayrı odalar için zaten yer yok. Ufak bir eşya dolabı var ondan da kışlık ayakkabılarım falan artık taşıyor. Arkadaşın oraya hayatta sığamaz.
müteasip mi takılıyorlar?Gelinimiz çalışmasın rahat etsin kafası o da yok ortada yani
O neydi gımüteasip mi takılıyorlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?