Evlenince 1+1 eşyalı eve oturur musunuz?

Tamamen değersizlik hissi.

Ne alıyorlar hizmetçi mi?

Evet 55 metre kare civarı

belki pinti bile değil. kendi hayat tarzlarını elin kızı da çeksin istiyorlar..
ay kızı tanımadan irrite oldum.
az maz bir işi varmış. çocuk için bırakıp seçtiği hayata bakın. Yeni jenerasyon kzılarda da değişmemiş bu evlilik hevesi... bir an önce atalım şu imzayı sonra bir çözüm buluruz..

Resmen geleceğini görebiliyorum.

Hahaahah bu söylediğin çok doğru ev küçük olunca davet etsen bile ev küçük kalabalık etmeyelim oluyor misafir sevmeyenler için etkili bir çözüm
Temizlik açısından da iyi
Ayyhh yok aslında tecrübe ettim gelen gene geliyor çokda etki etmedi benim koca tarafına eski evim büyüktü neyse diodum geliyorlar yer var suanki evimi tedavi için emaneten tutmuştum küçük, eşya yok bildiğiniz ama yine de gelip kalıyorlar koyun koyuna yattıklari oldu. sabah uyanınca ayy çok rahat uyuduk dediler

Bende ilerde annesi benimle bile otur der yorumunu yaptım kendisine evde dolansın çalışmasın o yüzden böyle geçici bişeyde mi otursun dediler acaba bilemiyorum kş

Bende ilerde annesi benimle bile otur der yorumunu yaptım kendisine evde dolansın çalışmasın o yüzden böyle geçici bişeyde mi otursun dediler acaba bilemiyorum kş
ay ne kozmopolit bir evlilik arifesi...
değer mi bunca şeye?
daha mantıklı insanlar var çevrede yemin ederim.

Ohhh bedavadan hizmetçi, gönüller birse evin kaç odalı olduğu, içindeki eşyalar bir yerde çok önemli olmuyor, eve ruh veren içindeki insanlar ve yaşanmışlıklardır da; burada kadın haklarına saldırı var, bir kadın çalışmak isterse neden eşten veya ailesinden icazet alsın ki? Onlar kim ki çalışmama engel olacaklar?

Evet 55 metre kare civarı

Tayin mayin yoksa neden adamakıllı bir ev yapmıyorlar yani sebep neymiş??
Arkadaşın evi görmüş mü konu sahibesi, yani benim evim dediğim gibi stüdyo 2.bir odaya yer yok zaten 55m2den 1+1 bile çıkmaz bence. Bende tek oda var, yatak odasıyla oturma alanını ayıran bir duvar çıkıntısı var o kadar, oturma alanından sonra da mutfak var. Yani öyle ayrı ayrı odalar için zaten yer yok. Ufak bir eşya dolabı var ondan da kışlık ayakkabılarım falan artık taşıyor. Arkadaşın oraya hayatta sığamaz.

Temizlik açısından çok doğru bı tespit hemen bitiyor cidden Bu kişilerin hayata bakışıyla alakalı sanırım seninkiler her yerde mutlu olabiliyormuş bende yeni doğum yaptım çok zor geçti ve eve dönünce enfeksiyon oldum kaynanam sadece bir gün kaldı rahat bir uyku cekemedigi için bizi hasta halimizle baş başa birakip kendi ferah evine geçiş yapti oysaki bizi eve yerlestirdiklerinde saray vermiş gibi davranmislardi

Ben oturmam yivrim, çünkü evim benim en cok vakit gecirdigim, dinlendigim, keyif aldigim yer, bana hitap etmeli, beni yansitmali. Is nedeniyle yurt disinda çok ülke degistirdik. Cok yasadim baskalarinin esyali evlerinde, valla oturduğum koltukta bile su an benim kafami koydugum yerde baskasi ayagini kasiyodu belki diye dusunmekten sinir geldigi zamanlar oldu. Yeni evlilik, yeni hayat kurmak, yeni bir sayfa acmak demek. O sayfayi kendince, kendi zevkine göre doldurmak istiyo belki. Niye baskasinin sectigi, belki asiri zevksiz döşediği belki hor kullandigi bi eve gelin gitmek istesin?

Tek basina yasarsin, sabah cikip gidersin aksam yatmaya gelirsin, olur o zaman stüdyo tipi ev. Yeni evliye benim mantigima uymuyo valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…