Evlenince 1+1 eşyalı eve oturur musunuz?

Çalışayım destek olayım daha iyi şartlarda yaşayalım diyo ama atanma haricinde çalışmasını istemiyorlar ailesi de öyle
Şartları uyan bir işe girdikten sonra ne olacak ki sanki atanmayip çok daha iyi şartlarda kazanan insanlar var. Onlar atanmayı bahane ediyor bence tamamen kendilerine bağlı kalsın onlara mecburmus gibi bı yaşam sunuyorlar.. ama aklı varsa önce işini yoluna koysun evlenip kocadan para isterken bile parayı ne için aldığını açıklama zorunluluğu duyacak kendinde bu da zamanla onu mutsuz edecek

Benim esimde böyle bi teklifte bulunmuştu sen nasıl düşünüyorsun gibisinden bana sordu. Kabul etmedim kendi esyalarimi kullanmak istedim. Öyle de yaptık.
Bence kendi eşyalarını aldin nişanlısının durumu yoksa neden böyle bir adım atmış ozaman. Durumu yoksa düğünü bi kaç ay ertelesin kendi eşyalarını alsın.

Çok geçmiş olsun, sizi de götürseymis ya kendiyle büyük evine.
Evet Evet biizmkiler kendi evinden çok gelin de kalmayı seviyor ve çok kötü ya keşke sizinki gibi kendi evine hayran bir kadın olsa

Benim için ev sadece yaşanan yerdir, çok da önemli değil valla neyini ben almışım, neyini almamışım . Enikonu sandalye masa koltuk . Böyle şeyler beni mutlu etmez hiç, öğrenciyken de başkasının dizdigi evde mutlu mutlu yaşamıştım, sevgilim şehrime taşındığında ona eşyalı ev tutmustuk, orada da mutlu mutlu yaşamıştım. Şu an ailemin evindeyim,bunda da odam dışında hiçbir eşyayı ben secmedim- en sevmediğim tarz konsollu gumusluklu, saray avizeli , koca perdeli bir evde gayet mutlu mutlu yasiyorum.
İçinde huzurum olsun , her yerde yaşarım. Hatta keşke müstakbel kocamla kendim uzaktan yürütecek bı iş kursak da yılın belli zamanlari kafamıza esen yerlerde eşyalı evlerde kalsak. Tamamını kendimin özene bezene dizdigi evde yaşamaktan daha mutlu olurum,böyle bir hayatım olursa

Ne bu evlenme merakı o zaman? Hiç acımıyor mu kendine?

Ay hipi kacmis bunun icine, kizim benim yukselenim aslan, yattigim yer cok önemli bfbdhxhd evlenip yasiycagin evle ogrenci evinin arasinda fark yok mu diyong

Dovru didin

Kadınlara çalışma diyenler kadınları insan yerime koymayanlardır. Kadınlar çalışmak için başkasından izin alacak konumda olmamalıdır. Çalışma ne demek ya. Kendi isteği ile bir kadın çalışmıyorsa bunu anlarım ama sürekli kadın olduğumuz için çalışmamızı istemeyip bize bir şeyler dayatanlardan nefret ediyorum. Ben şahsen evlenmezdim. Arkadaşınızı çocuk doğurması ve evde onlara hizmet etmesi için çalışmasını istemiyorlar. kısaca bir birey olduğunu kabul etmiyorlar.

Çok geçmiş olsun, sizi de götürseymis ya kendiyle büyük evine.
Evet Evet biizmkiler kendi evinden çok gelin de kalmayı seviyor ve çok kötü ya keşke sizinki gibi kendi evine hayran bir kadın olsa
Teşekkür ederim.. bize gelmemek için teklif etti ama ben kabul etmedim akıl sağlığımı korumam gerekiyordu sizin ki sizin eve hayran kalmış

Ay hipi kacmis bunun icine, kizim benim yukselenim aslan, yattigim yer cok önemli bfbdhxhd evlenip yasiycagin evle ogrenci evinin arasinda fark yok mu diyong
Yengenc gerçekten bana da hippimsi geliyor. Çoğu özelliğine hayranım. Tam bir free spirit. Benim de burcum boğa, ay burcum aslan. Benim için ev çok mühim bir konu, bu konular kişiseldir gerçi;ama ben evime para harcarım. Konforlu, minimalist, ferah, hatta lüks severim.

Evlilik çok 'big deal' bir şey değil ki benim için. Böyle davullarla zurnalarla kutlanacak, iki asgari ücret ederinde kocaman gelinlik giyip 'prenses' olacak, tonla alışveriş yapıp sıfırdan hayata başlayacak , hayatında 'ama artık evli bir kadinim' diye büyük değişiklikler yapacak bir şey değil yani. Evlenmek= hayatı birleştirmek.
Oldu bitti. Çok tantanaya gerek yok vallahi koca adayımin bekar evi varsa gayet oraya geçerim, hiç sorun etmem. Bir duvarı falan minte boyariz, evden tvyi göndeririz, belki birkaç eşya değişikliği...neden yaşanmasın ki? Zamanla hayatımız oturup çoluk çocuğa karışip genisledikce zaten çıkılır daha büyük eve

Burcum evcimen yengeç bu arada ay burcum yay,ondan belki

Ben de

Bende evlenince aynen bahsettiğiniz gibi bir evde oturudum. Ama bir kaç sene oturacaktım sonra tayinle gidecektik. Ben sorun etmedim. Hatta hosuma gitti. Gittiğimiz yerde de eşyalı ev istedik ama bulamadık mecbur eşya aldık gırtlağa kadar borca girdik. Hep sabit bir yerde dursaydik nasıl düşünürdüm bilmiyorum. Mehtemelen yine sorun etmezdim

Son düzenleme:
Ev büyükmüş küçükmüş o çok önemli değil ama benim bi tarzım var onu evime yansıtmak isterim. Tabi ki bütçem dahilinde kendi eşyalarım olmalı. Kendim bekar evine çıkarken bile evimi zevkime göre döşedim. Ayrıca çalışıp çalışmamaya karışılması çok itici. Bence arkadaşın her şey netleşmeden evlenmesin. Sonra çok pişman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…