- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.232
- 498
- Konu Sahibi Berceste23
-
tutucu, azcık da dinciO neydi gı
Şartları uyan bir işe girdikten sonra ne olacak ki sanki atanmayip çok daha iyi şartlarda kazanan insanlar var. Onlar atanmayı bahane ediyor bence tamamen kendilerine bağlı kalsın onlara mecburmus gibi bı yaşam sunuyorlar.. ama aklı varsa önce işini yoluna koysun evlenip kocadan para isterken bile parayı ne için aldığını açıklama zorunluluğu duyacak kendinde bu da zamanla onu mutsuz edecekÇalışayım destek olayım daha iyi şartlarda yaşayalım diyo ama atanma haricinde çalışmasını istemiyorlar ailesi de öyle
Benim esimde böyle bi teklifte bulunmuştu sen nasıl düşünüyorsun gibisinden bana sordu. Kabul etmedim kendi esyalarimi kullanmak istedim. Öyle de yaptık.Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Aynenmüteasip mi takılıyorlar?
O zaman çok saçma evlenmesin. Ya da eşiyle eşya alıp kendi tuttukları evde oturup eşyalarını ödesinler, kendisi de çalışsın kimseye söz hakkı vermesin.Hayır tayin durumu vs yok kalıcı
Gelinimiz rahat etsinen mantıklısından gerekçe ne?
Çok geçmiş olsun, sizi de götürseymis ya kendiyle büyük evine.Temizlik açısından çok doğru bı tespit hemen bitiyor ciddenBu kişilerin hayata bakışıyla alakalı sanırım seninkiler her yerde mutlu olabiliyormuş bende yeni doğum yaptım çok zor geçti ve eve dönünce enfeksiyon oldum kaynanam sadece bir gün kaldı rahat bir uyku cekemedigi için bizi hasta halimizle baş başa birakip kendi ferah evine geçiş yapti oysaki bizi eve yerlestirdiklerinde saray vermiş gibi davranmislardi
Benim için ev sadece yaşanan yerdir, çok da önemli değil valla neyini ben almışım, neyini almamışım . Enikonu sandalye masa koltuk . Böyle şeyler beni mutlu etmez hiç, öğrenciyken de başkasının dizdigi evde mutlu mutlu yaşamıştım, sevgilim şehrime taşındığında ona eşyalı ev tutmustuk, orada da mutlu mutlu yaşamıştım. Şu an ailemin evindeyim,bunda da odam dışında hiçbir eşyayı ben secmedim- en sevmediğim tarz konsollu gumusluklu, saray avizeli , koca perdeli bir evde gayet mutlu mutlu yasiyorum.Ben oturmam yivrim, çünkü evim benim en cok vakit gecirdigim, dinlendigim, keyif aldigim yer, bana hitap etmeli, beni yansitmali. Is nedeniyle yurt disinda çok ülke degistirdik. Cok yasadim baskalarinin esyali evlerinde, valla oturduğum koltukta bile su an benim kafami koydugum yerde baskasi ayagini kasiyodu belki diye dusunmekten sinir geldigi zamanlar oldu. Yeni evlilik, yeni hayat kurmak, yeni bir sayfa acmak demek. O sayfayi kendince, kendi zevkine göre doldurmak istiyo belki. Niye baskasinin sectigi, belki asiri zevksiz döşediği belki hor kullandigi bi eve gelin gitmek istesin?
Ne bu evlenme merakı o zaman? Hiç acımıyor mu kendine?Merhaba bi arkadaşım var nişanlı. Bi kaç aya evlenecek. Bu konuda nişanlısı ile arası açılıyor fikirlerinizi merak ediyo. Malum bu şartlarda evlilik zor ama kullanılmış eşyalı ve küçük bi evde yaşamak istemiyo. Hayalleri gerçekleşmediği için üzülüyo malum yeni gelin hevesleri. Nişanlısının ailesinin duruma da normal çok kötü değil yan gelirleri vs var yani diyo ki en azından uygun bi yer olsun küçük olsun ama kendi eşyalrımız olsun tabi karşı taraf da çok umursamıyor elimizden gelen bu vs gibisinden . Çalışmasını da istemiyorlar. Kendini çok kötü hissediyor aklı çok karışık bu değer vermezlik olmuyo mu diyo.sizce?
Ay hipi kacmis bunun icine, kizim benim yukselenim aslan, yattigim yer cok önemli bfbdhxhd evlenip yasiycagin evle ogrenci evinin arasinda fark yok mu diyongBenim için ev sadece yaşanan yerdir, çok da önemli değil valla neyini ben almışım, neyini almamışım . Enikonu sandalye masa koltuk . Böyle şeyler beni mutlu etmez hiç, öğrenciyken de başkasının dizdigi evde mutlu mutlu yaşamıştım, sevgilim şehrime taşındığında ona eşyalı ev tutmustuk, orada da mutlu mutlu yaşamıştım. Şu an ailemin evindeyim,bunda da odam dışında hiçbir eşyayı ben secmedim- en sevmediğim tarz konsollu gumusluklu, saray avizeli , koca perdeli bir evde gayet mutlu mutlu yasiyorum.
İçinde huzurum olsun , her yerde yaşarım. Hatta keşke müstakbel kocamla kendim uzaktan yürütecek bı iş kursak da yılın belli zamanlari kafamıza esen yerlerde eşyalı evlerde kalsak. Tamamını kendimin özene bezene dizdigi evde yaşamaktan daha mutlu olurum,böyle bir hayatım olursa
Dovru didinGeçsin otursun amaaan. Elalem çalışma deyince piki innicim diyen insan geç buraya otur dediklerinde de otursun bir zahmet, macera aramasın.
Bu kafada olduğu sürece yeni eşya alsa da tek fark eski eşyaların üzerinde değil yeni eşyaların üzerinde ağlayacak olması olacak.
Teşekkür ederim.. bize gelmemek için teklif etti ama ben kabul etmedim akıl sağlığımı korumam gerekiyorduÇok geçmiş olsun, sizi de götürseymis ya kendiyle büyük evine.
Evet Evet biizmkiler kendi evinden çok gelin de kalmayı seviyor ve çok kötü ya keşke sizinki gibi kendi evine hayran bir kadın olsa
Yengenc gerçekten bana da hippimsi geliyor. Çoğu özelliğine hayranım. Tam bir free spirit. Benim de burcum boğa, ay burcum aslan. Benim için ev çok mühim bir konu, bu konular kişiseldir gerçi;ama ben evime para harcarım. Konforlu, minimalist, ferah, hatta lüks severim.Ay hipi kacmis bunun icine, kizim benim yukselenim aslan, yattigim yer cok önemli bfbdhxhd evlenip yasiycagin evle ogrenci evinin arasinda fark yok mu diyong
Evlilik çok 'big deal' bir şey değil ki benim için. Böyle davullarla zurnalarla kutlanacak, iki asgari ücret ederinde kocaman gelinlik giyip 'prenses' olacak, tonla alışveriş yapıp sıfırdan hayata başlayacak , hayatında 'ama artık evli bir kadinim' diye büyük değişiklikler yapacak bir şey değil yani. Evlenmek= hayatı birleştirmek.Ay hipi kacmis bunun icine, kizim benim yukselenim aslan, yattigim yer cok önemli bfbdhxhd evlenip yasiycagin evle ogrenci evinin arasinda fark yok mu diyong
Ben deYengenc gerçekten bana da hippimsi geliyor. Çoğu özelliğine hayranım. Tam bir free spirit. Benim de burcum boğa, ay burcum aslan. Benim için ev çok mühim bir konu, bu konular kişiseldir gerçi;ama ben evime para harcarım. Konforlu, minimalist, ferah, hatta lüks severim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?