Evlenince aldığım kiloları vermeye niyetliyim

Merhabalar,
6 ay önce evlendim ve tam 10 kg aldım.Evlenmeden öncede zayıf değildim.60 kg dım.Boyumda 1.63 . Şu an 70 kg ım.Eşime söylemeye dahi utanıyorum, kendimi kötü hissediyorum.Zayıf kızları kıskanıyorum:( Daha yeni evliyim henüz çocuğum yok bu kiloların bana yapışıp kalmasını istemiyorum.Evlenince şehir değiştirmek zorunda kaldım işimden ayrıldım, şimdi tüm gün evdeyim.
Hemen diyete başlamak istiyorum, aldığım 10 kg mı bile versem çok mutlu olacağım.
Hadi bana yardım edin, birlikte zayıflayalım. Uzun bir süreç olsun istemiyorum.Nasıl diyet yapacağımı bile bilmiyorum.

biri beni anlatıyor:))) ama sana artı olarak ben kilolarımı veremeden hamile kaldım bende evlendiğimde 60tım 1 sene içide 10 kilo aldım sonra ara ara 3 verdim 5 aldım 5 verdim geri aldım 68 ile hamile kaldım 86 ile doğuma gittim:( şimdi paşam 8 aylık bende 69 kiloyum doğum kiloları gitti ama önce aldıklarım yapıştı artık gitsinler istiyorum...

Vaay canına yaa.. bende evleneli 6 ay oldu, benim kilo almam gerek ama ben niye alamıyorum anlamadım ki :44:

Vaay canına yaa.. bende evleneli 6 ay oldu, benim kilo almam gerek ama ben niye alamıyorum anlamadım ki :44:

kimi almak ister kimi vermek ister:1::1::1: ben evleneli 14 ay oldu 2 kg aldım sadece onu da vermek istedim,,10 gün içinde gitti :1: şu anda 1.70 boy-57 kiloyum.... kilo almak istersen polivit şurup tavsiye ediyorum çocuk şurubu hiç bir zararı yok benim iştahımı açtı ve 5 kg almamı sağladı zayıflıktan şikayteçiydim bende...............................

kilo vermek isteyen arkadaşım valla spor yapabilirsen yap yapamazsan da ilk işin ekmeği kesmek olsun sadce kahvaltı da 1 dilim filan ye... yemeklerden sonra mutlaka maden suyu iç.... muz gibi kilo aldıran meyveler ve şerbetli tatlılardan uzak dur mutlaka... makarna pilav yeme..... onun dışında herşeyi kısıtlaman zor yavaş yavaş kilo verirsin evdesin kilo alman doğal ama hamile kalmadan vermen çok iyi olur senin için :34:

Kılo almayanları hep kıskandım..bugün sabah biri birbiri dilim kepekli ekmek ve peynir domatrs, öğlen biri birbiri kase cacık akşam üzeri bir kase salata aksam ise yağsız ksrnıbahar yemeği ve salata çayla beraber 2 sunta bisküvi ..bekle beni zayıflık ;)

Dunku menumde sabah aynı oglen meyve aksam ıse bulgur ve ısppanaklı bır yemek yedım. Bekle benı baskul ;)

Kimse yorum yapmıyor mu artık:)
Neyse olsun ben kararlıyım yola azimle devam ediyorum.Bugün biraz ipin ucunu kaçırmış olabilirim ama:(
Bugün sabah kahvaltı yapmadım öğlen bir arkadaşıma gittim ve orada bir dilim pasta ve küçük bir poğaça yedim.Akşam ise dünden kalan yemeğimden ve bir dilim baklava yufkasıyla yaptığım patatesli böreği yedim.Az önce çok acıktık ve meyveli yoğurdumdan yarım kase kadar yedim.Cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum basküle çıkacağım.Allah yardımcımız olsun.

böyle kaçırdığın günlerde üzülme ertesi güne telafi günü yap mesela bana verilen listede telafi için öülen meyve akşamda kahvaltı menüsü var bunuhaftasonuna göredüşünerek yazdırmıştım geç kalkıyorum diye
kahvaltı menüsü içindeyarım simit çay veya birpoacaçay haftasonu kahvaltısı içinde domatespeynir 1 dilim ekmek bolca yeşillik demişti

kolay gelsin üzülme geldiği gibi gidecek bu şişkinlikler

Bu sayfa bana günlük gibi oldu:)
Bugun sabah kahvaltıda bir kase müsli yedim.Öğlen bir elma, akşam ise bir tabak kuru fasulye ve bir dilim börek:( Üzgünüm yine kaçırdımm

bende evleneli 7 ay oldu 5 kilo aldımm :) benide aranıza alın birlikte zayıflayalım:) 50 den 55 kiloya çıktımmm.. 50 kilo yakışıyodu bana beaaa kurtulalım şu yaglardannn :/

bende evleneli 7 ay oldu 5 kilo aldımm :) benide aranıza alın birlikte zayıflayalım:) 50 den 55 kiloya çıktımmm.. 50 kilo yakışıyodu bana beaaa kurtulalım şu yaglardannn :/

Senin işin kolay canım inşallah verirsin istediğin kiloya ulaşırsın.

Bugün mutlu cuma:)
Tartıldım ve tam 2 kg eksildiğimi tartıda gördüm.1 haftadan az bir sürede 2 kg kaybettiğimi görmek beni çok mutlu etti.Üstelik zorlanmadım oldukça mutluydum.Bugün menümde sabah ekmeksiz kıymalı menemen ve çay.İkindide bir arkadaşımda çaydaydım ve orada salata zeytinyağlı sarma 3 adet, çeyrek poğaça ve yarım dilim kek yedim.Ohhh hiç pişman değilim.:)Akşam birşey yemeyecektim fakat acıktım ve bir kase müsli yedim.Şimdi biraz daha acıktım meyveli yoğurdum var onu yemeyi düşünüyorum.Haftaya cumada 2 kg kaybetmeyi umuyorumm:)

tebrik ederim canım bende 1 kilo vermişim ama bu alttaki eklentimi değiştiremedim :D beceremedim nedense
haftaya cumayı bekliyorum bende bakalım hayırlısıyla hızlıcak verip bir daha almasak bu kiloları

Merhaba Günlükkk:)
Dün yeğenim dünyaya geldi ve ben doğuma yetişemesemde bir gün arayla yanlarında olmak için kısa bir seyahat ettim ve şimdi onlarlayım.bugün 2 dilim baklava yedim:)) ama yemek çok az yedim.Umarım burada olduğum sürede kilo almam:)

evli değilim, ama kiloluyum :) benimde boyum 1.63 64 kiloyum , 55 kilo olmak istiyorum çok mu şey istiyorumm :31: yarın nisan 1, benimde diyetimin 1. günü olacak inşallah :34:

cevap verdiğim konulara bakarken naptı bu feminex du bi bakayım kaç kilo oldu dedim anaaam ne göriiim hamile olmuşsun hayırlı olsun canım tebrik ederim artık doğum sonrasında devam ederiz cinsiyeti belli olunca yaz olur mu öptüm

Back
X