aynı konudan muzdaribim, sanki o yorum yokmuş gibi davranılıyor. O zaman ' SADECE EVLİLER YAZSIN ' diye belirtsinler
Belirtmelerine gerek kalmıyor, bazı arkadaşlar ise özellikle yazıyor 'evliler yazsın' diye...
Gene de yazmayanlar da davranışlardan çoğu zaman bunun göstermeyi ihmal etmiyorlar zaten...
Sağolsunlar.
valla soyledıklerıne katılarak bırsey eklemek ıstıyorum bayanlar burda konu acıyolar sora ıstemedıklerı yorumlar gelıncede yazanlara hakaret kufur nıtelıgınde sozler soylenıyor e boyle olunca bızde konuyu ti ye alıyoruz halıyle bu seferde ceza bıze kesılıyor....bence buraya konu acan herkes gelebılecek yorumlara hazırlıklı olup mantıklı cevaplar verebılmelı eger gelebılcek yorumlardan korkuyorsada hıc acmasın daha ıyı
ben evli biri olarak size hak veriyorum.ama yalnız değilsiniz, bize de "çocuğun olsun anlarsın" diyorlarbunun bir üst seviyesi ne acaba?
evet hayalcim..bu forumda gördüğüm ikiliklerden biri maalesef..yaş kaç olursa olsun,benden küçük evli olan arkadaşlarım bile " hıhh sende kimsin" modunda olabiliyor...
bir tek ben düşünmüyormuşum bunu neyseki..
klasik olan o lafa bende sinir oluyorum...evlenince neyi görecez?
her şey kader kısmet madem evlilikte öyle..bizim karşımıza kısmetimiz çıkmıyor mu diye böyle yanii..roller farklı olabilirdi..
evet biz evli değiliz ama evlilerde bir zamanlar bekardı...gerek burada gerek arkadaş çevremde ben de aynı yaklaşımdan
müzdaribim..forumda da keza bir kutuplaşma var kimse aksini idda edemez sanırım..sadece evliler evlileri ya da bekarlar bekarları
anlıyor gibi...
bişey yazıcam ama tepki almaktan çok korkuyorum
bende aynen sizin gibi düşünüyordum
bu tepkileri böyle kötü karşılamasak
belkide siz ilerde büyük hayallere kapılıp daha sonrada
hayal kırıklığına uğramayın diye söyleniyors,dur
neticede acı bir gerçek var
ve maalesef sonradan anlıycaksınızki hiç birşey hayallerdeki gibi olmuyor
ben evli biri olarak size hak veriyorum.ama yalnız değilsiniz, bize de "çocuğun olsun anlarsın" diyorlarbunun bir üst seviyesi ne acaba?
genelde dikkat etmem evli yada bekar mı yorum yapan diye...
tabi yazdığın sebepler geçerli şeyler...
tabir yada üslup söylediğin gibi olmamalı...
bende bekar olsam belki bende rahatsız olurdum...
ama canımcım şu var seninde belirttiğin gibi..
evli insanlarla bekar insanların fikirleri aynı olamıyo...
tecrübe var yaşanmışlık var iyi kötü..
kızma neolur bana ama başka laf kalmıyo insana evlenince sende bunu daha iyi anlayacaksın...
bişey yazıcam ama tepki almaktan çok korkuyorum
bende aynen sizin gibi düşünüyordum
bu tepkileri böyle kötü karşılamasak
belkide siz ilerde büyük hayallere kapılıp daha sonrada
hayal kırıklığına uğramayın diye söyleniyors,dur
neticede acı bir gerçek var
ve maalesef sonradan anlıycaksınızki hiç birşey hayallerdeki gibi olmuyor
Muhakkak ama söylemenin de adabı var değil mi?bunun bence denmesinin sebebi evlenmeden önce onların da aynı düşüncelerde olması
ama evlenince düşünceler değişebiliyor bu nedenle evlenince anlarsın diyorlardır
şimdi açıkçası yaşım 30 oldu olacak..
pek çok şey yaşadım, gerek ailede,gerek arkadaş çevresinde
gerekse özel hayatımda...mutlak ve mutlak eş ve çevresi farklı...
ama şu da bir gerçek, burada açılan konuları görüyoruz her evli kadın bilinçli evlenmemiş..
hatta şunu bile iddaa ederim kendimi daha donanımlı ve bilinçli buluyorum...bir tek farkımız
cinselliği yaşamamak oluyor belki ama çoğu da zaten cinsellik nedir eşinin yanında öğrenmiş..
(bunu demekten kastım evlilik öncesi cinsellik değil..)
ve benzer pek çok şey...bir şekilde evliliğin kıyısında köşesindeyiz, biz sadece evli değiliz..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?