Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Erkeklerden ayrı bir yaratıkmış gibi bahsetmişsiniz. Kadınlar da yakışıklı bulduğu erkeklere bakabilir. Bu bir etkilenmedir. Bu gayet normaldir. Anormal olan karşı tarafı kendisinde karşı tarafı taciz etmeye hak bulmasıdır. Bunun çözümü kıyafeti değiştirmek değildir. Tacizci herkesi taciz edebilir.

Tamam bir askili kiyafet icin ayrilin insana verdiginiz deger bu kadar iste
Tabi ki askılı bir elbise için ayrılacak. Mesele bu değil ki,mesele kendisine ait olmayan bir vücudu,bir bireyi kendi malı gibi değiştirmeye çalışmak. Bu kişi kadınları cariye olarak görüyor. Bütün mesele bu.

Herkes kendi doğru bildiği yolda yürür bu yüzden zihniyetinize uygun biri olmalı hayatınızda.. Ben nasıl örtümden dolayı eşime hesab vermek zorunda değilsem siz de sizin giyim tarzınızla ilgili hesab vermeyecek aynı zihniyete sahip birini tercih edebilirdiniz şimdi tabiki gönül ferman dinlemiyor sevdiginizi söylüyorsunuz zıt olabilirsiniz ama bu konuda orta yol bulunmadığı sürece büyük sorun olacaktır..

Eskilerden hayatimda olan birisi bana annem etek giyme dese giyicek misin derdi. Kiyafetime ailesi yaninda dikkat etmek durumunda kalmistim. Benim giydigim bir elbisede hepsi sok olmustu halbuki acikta degildi simdiki gelinleri gayette elbise vs giymis. Yani diycegim o ki bahane ureten uretiyor.

Bu ne iğrenç bir üslup be. Hemcinsim olmanız utanç verici.

Ferhans denen üye zaten enteresan bir üyeydi ama bu son yorumlarıyla birçok insanı çileden çıkardı. Hatta ben artık erkek üye olduğunu düşünüyorum lakin tecavüze uğrayan kadınlar üzerinde yapılan bir araştırmada bazı kadınların taciz ve tecavüzü beğenilme ifadesi olarak gördükleri ve böyle gören kadınların tecavüzden daha az yara alarak, travma yaşamadan çıktıkları bulunmuş. Demek ki böyle arkadaşlar da var hayatta. Bir zamanlar arkadaşım olan biri de bana " plajda bikinimi giydim uzandım, bir allahın kulu başını çevirip bakmadı, hatta yanıma altmışlı yaşlarda bir adam geldi, o bile başını çevirmedi, nerde bu tacizci erkekler?" deyip yakınmıştı. O zaman da hayret etmiştim.

Ha evet dogru ya birde o tipler vardı sonra kadınlar dedikoducu diyorlar
Ve kesinlikle erkekler haddini bilsin ama bunu kadınlar sevgilisini kaybetme korkusu onların her dediğine istemedi halde evet demeleri bu hakkı kendinde buluyor ve ileriye gidiyor..
Ben buyum deyip baştan taviz verilmese kaybetme korkusu kadın değil erkek yaşardı ve sınırlarını aşmazlar kesinlikle..yani en baştan taviz verilmemeli sonradan diklenmis arsızlaştı deyip öldürmeye kadar sınırı gidiyorlar malesef

He bu arada ben bir de staraplez giyiyorum, askısı bilem yok.
Evli.iki çocuklu halimlee.
Tüüü, yazıklar olsun bana
Çok kıZdım bu yorumuna. İki çocukla nasıl küçük kalabildi o memeler de sallanmıyor straplezde ha straplez bikini üstü almak istiyorum ama yoook imkansız

Sanırım hayatında hiç bir erkek tarafından sevilmemiş ve ilgi görmemiş (normal şartlar altında), o yüzden tacizden mutlu oluyor. Geçenlerde de "ben işe girmeden önce kimse benimle ilgilenmiyordu" gibi bir şey yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Bir ilgi kırıntısı görebilmek için erkeklere para yedirip taciz edilmeyi bekleyen biri demek ki. Üzücü aslında.

Kalın askılıyı sen giy deyip ayrılın. Sizi böyle tanıyıp beğendi ve bir şeyler yaşadı. Sonradan değiştirmeye çalışmaya hakkı yok.

Çok sinirleniyorum bir kadına ne giyinecegi söylenince Gunces Hayır bu bakış açısıyla nasıl bulamamış onu da anlamadım etrafta hanzo çok
Teyzem de kapalıydı, kocası açılmasını istiyordu. Taviz vermedi teyzem, açılmadı. Kocası aldattı sonradan. Kurtuldu teyzem o pislikten çok şükür.
Simdi bazı hadsiz akrabalar X kocasının istediği gibi yaşamadığı için kocası onu aldattı diyorlar, kadın yuvasını dağıttı bla bla....

Bunlar bi de inancı olan insanlar değil mi? Kocaları ne yapmasını isterse yapacaklar galiba kendileri anladın sen töbe töbe.

Bunlar bi de inancı olan insanlar değil mi? Kocaları ne yapmasını isterse yapacaklar galiba kendileri anladın sen töbe töbe.
Evet tesettürlü, namaz kılan insanlar. Öz halam diyor bunu teyzeme, akrabası çünkü adam. Halamın kızı da aynı lafları diyordu, hâlâ söylüyor.
Halamın kızının kocası da aldattı onu sonradan, neymiş büyük laf etmeyecekmissin, sen kocanın her dediğini yaptın da noldu? Sonuç yine aldatma. Okulunu bile bıraktı bu adam için.. Çok yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…