• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Siz her erkegi taniyor musunuz ki? Yerine gore giyinmek diye bir sey vardir hic duydunuz mu? Bunun kararini siz tek basiniza veremiyor musunuz? Disarida kotu insanda cok ama hepimiz cikiyoruz. Bizler eslerimiz sayesinde hayatta kalmiyoruz ama sizi bilemem tabi.
Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem

Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem

Sizin acikliktan kastiniz nedir? Sokakta bikini ile gezmekten falan mi bahsediyorsunuz? Ben konuyu askili olarak anladim ama yanlis mi anladim acaba? Siz giymiyorsunuz diye giyen herkes disarida kendini mi gosteriyor saniyorsunuz? Size gore bakanda bir problem yok herhalde varsa yoksa giyenler sorunlu.

tabi ki her kız evlenince kocasının dediğini yapıyor
çünkü kadınlar evlenmeden önce nerde ne giyeceğini,ne konuşacağını,ne yapacağını bilmeyen aciz ezik zavallılar
erkekler bizi alıp kötü yoldan kurtarıp adam ediyor
allah razı olsun
yoksa ne yapardık

Yazın hava 35 derece olduğu için değil de erkeklere kendimizi göstermek için askılı giyiyoruz doğru.

Ben de tesettürlüyüm, size kötü bir haberim var. Manyak sapık örtülü müsün değil misine bakmıyor. Az pısık sinik biriyse kadın, omuzları düşmüş , korkmuş gibiyse, olduğu yeri bilmediğini belli ediyorsa falan bundan cesaret alıyor. Bakıyor bu beni şikayet eder mi, benle uğraşır mı diye ya da bununla baş edebilir miyim susturabilir miyim rahatlıkla diye.Direkt itirafları bunlar yani.

Rainyycim insanların eşleri sevgilileri mesela başörtü takma dese bu da uygun olmaz de mi? Doğrusunu sen belirlemiyorsun yani. İsteyen kapalı giyer isteyen açık. Böyle konuşunca ahlaklı gözükmüyorsun kadınları kıskanan bir erkek delisi gibi gözüküyorsun.
Neyini kiskanayim bende vucut yok mu

Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
Size sadece sunu sorucam diyelim tesettürlüsünüz ona ragmen evleneceğiniz kişi çarşafa gir diyor sizin görüşünüze aykırı oldugu halde yapar mısınız?
Aklı selim yorumlar yapın biraz.

Evet değişmiyor maalesef defalarca gösterdi bunu çok seviyoruz ikimizde ama bu kıyafet konusu yüzünden ben mutlu olamıyorum ve kıyafet konusunu basite indirgiyor bende sana kumaş pantolon giyeceksin bundan sonra kotu unut desem naparsin dedim ben yaparım senin için giymem dedi senden değerli değil dedi
ama kot pantolon/kumaş pantolon askılı giymek giymemek gibi değil ki
sarıkla şalvarla
ya da entrariyle gezer miymiş mesela?

Ben de tesettürlüyüm, size kötü bir haberim var. Manyak sapık örtülü müsün değil misine bakmıyor. Az pısık sinik biriyse kadın, omuzları düşmüş , korkmuş gibiyse, olduğu yeri bilmediğini belli ediyorsa falan bundan cesaret alıyor. Bakıyor bu beni şikayet eder mi, benle uğraşır mı diye ya da bununla baş edebilir miyim susturabilir miyim rahatlıkla diye.Direkt itirafları bunlar yani.
çok merak ediyorum
ülkemizde tacize uğrayan ördek köpek damacana elektrik direği de mı açık giyiniyordu

Siz bir karar verin hem sevgiliden hem askılı dan vazgeçmiyorsunuz. Teraziye koyun hangisi ağır sa ona karar verin. Ama muhafazakar kesimle muhafazakar olmayanlar anlaşamıyor pek, bunu bilin . Yinede demeden edemeyeceğim kalın askı ile ince askılı arasında çok mu fark var ki onu giy diyo
muhafazakar kesimde eskiden
pardesü mü giyiyor kap mı giyiyor yok başörtüyü pardesünün üstüne mi salıyor içine mi katlıyor (dahası örtüyü X tarikat staylası mı yapıyor/yapmıyor) gibi gibi ayrımlar vardı.
bir süredir muhafazar kesimin böyle ince damarlarından uzağım

ama tesettürlü olmayanlar için de tayt, göbek açık crop, ince askı kalın askı gibi kapalı kesimin başörtüsü boyu gibi büyük tartışmalar dönen konular var.

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Kendisi askılı kadın görünce şehvet duyuyor belli ki. Her erkeği de kendi gibi düşünüyor. Dervişin zikri neyse fikri de odur. Keşke kadınların örtünmesi kadar erkeklerin göz kapaklarını kapatması da konuşulsa. Üzgünüm ama nişanlınızın fikri bu. Ben tam tersi baskıcı bi ailede etek gitmeyerek sıfır kol bile giymeyerek büyüdüm. Eşim de tam tersi giydirir. Annem kızdığında da ben aldım der ☺️ annem ses edemez.

Benim ailemde giyimime karışmaz asla ama bu kıyafet meselesine takmış durumda sinir oluyorum ayrıldım böyle yaptığı için ben giyecem dedim kabul et yada etme dedim
Evlenmeyin , yıllardır aileniz karışmıyor , demek ki normal giyiniyorsunuz . Ona göre yanlışsa daha kapalı birini bulsun .

peki size bunu sorun oldu mu ?

Hmmm demek ki sizin gibi giyinmeyen herkes kendini göstermeyi amaçlıyor. Açıl baskısı da kapan baskısı da kötüdür bir kadın olarak bunu anlayıp kadınlara destek olmanız gerekirdi. Sizin nasıl giyindiğinizden bize ne ya da kocanıza ne giydiğinizden? Olay sizin bir şeyi giyip giymemeniz değil. Birinin giyimine müdahale edilmesi.

Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
Damacanaya hallenen de var damacanaya ne giydirmemizi önerirsiniz hahahahaha

Back
X