• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Ben neden açık giyinip dışarıda herkese kendimi gösteriyim ki, her erkeği tanıyorum dedim mi manyak sapık çok dedim, ben kendim istemem hiç giymedim giymem de çünkü kendime yakıştırmam askılı kıyafetleri evde sadece eşimin yanında giyecem

Size sadece sunu sorucam diyelim tesettürlüsünüz ona ragmen evleneceğiniz kişi çarşafa gir diyor sizin görüşünüze aykırı oldugu halde yapar mısınız?
Aklı selim yorumlar yapın biraz.
Bu yorumum sizin icin de geçerli herkesin farklı yasam tarzı vardır uyenın yasam tarzı oysa kimse karısamaz. Sizin yaşam tarzınız öyleyse bunun üyenin yazdıgıyla bir alakası yok.

Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
Bir erkegin özütünün kadını olmak ah hülyalara daldım . Bende öyle düşünüyorum bizim gibi güçsüz ,aciz ve düşünme yeteneği üst insan (erkek) kadar gelişmemiş canlılara bir erkek bahşediliyorsa bence de dediklerini yapmaliyiz . Ben mesela evde perdeleri açmam kocam yok mazallah o da kadının gözükmesini istemez . Ayaklarını yıkadığım biricik kocam gelsede beni sapiklardan korusa

Bir erkegin özütünün kadını olmak ah hülyalara daldım . Bende öyle düşünüyorum bizim gibi güçsüz ,aciz ve düşünme yeteneği üst insan (erkek) kadar gelişmemiş canlılara bir erkek bahşediliyorsa bence de dediklerini yapmaliyiz . Ben mesela evde perdeleri açmam kocam yok mazallah o da kadının gözükmesini istemez . Ayaklarını yıkadığım biricik kocam gelsede beni sapiklardan korusa
Herkesin kendi fikri ve düşüncesi var konu sahibi fikir sormuş bende yazdım sizde kendi fikrinizle kalın hem ben size değil konu sahibina yazdım

Damacanaya hallenen de var damacanaya ne giydirmemizi önerirsiniz hahahahaha
Dışarda çok dolaşman guzum. Bayan dediğin evinde oturur erkeğin eve nasibini getirmesini bekler . Çıkman şartsa da çuval giy

Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
Hiçbir erkek değil haddini bilmeyen erkekler istemez genelde. Zira kadın nasıl giyineceğini kendi bilir bu bir , sapıklar zaten kıyafet kapalı mı açık mı bakmaz bu da iki.

Ben kapının dışında ayakkabı ve terlik de bırakmam, hatta evimin direği gemimin küreğinin ayakkabısını koyarım dışarı. Bu kadarına kadar düşünürüm 😂 yok mu arttıran

Dışarda çok dolaşman guzum. Bayan dediğin evinde oturur erkeğin eve nasibini getirmesini bekler . Çıkman şartsa da çuval giy
Bacım şimdi olay o zaten.
Muhabbet çuval değil,onu anlatamıyoruz millete.
Bunun ölçütü şehvetle bakıştır.
kapansan yahut acilsan ; karşıdaki kişi şehvetle baktığı vakit fark eden bir şey olmuyor.
siyah peçeli de olsan aynı mini etekli de olsan aynı.
Zihniyet meselesi 🤔
Yani şehvetle baktıktan sonra damacanada aynı düz duvarda aynı..

Bacım şimdi olay o zaten.
Muhabbet çuval değil,onu anlatamıyoruz millete.
Bunun ölçütü şehvetle bakıştır.
kapansan yahut acilsan ; karşıdaki kişi şehvetle baktığı vakit fark eden bir şey olmuyor.
siyah peçeli de olsan aynı mini etekli de olsan aynı.
Zihniyet meselesi 🤔
Yani şehvetle baktıktan sonra damacanada aynı düz duvarda aynı..
Şehvetli bakışlardan korunmak için de bıyık ve sakal bırakırız😂😂😂 bugün çok çözümcü gördüm kendimi. Çözümcü de ne demekse 😂

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Straplez peki?

Herkesin kendi fikri ve düşüncesi var konu sahibi fikir sormuş bende yazdım sizde kendi fikrinizle kalın hem ben size değil konu sahibina yazdım
Anlamiyorsunuz işte, bugün birisi askılı giyme der, yarın başkası kot giyme der, sonra başkası kısa kollu giyme der, kadınlar dışarıya cikmasin derler... Mesele kumaş değil, mesele kadınlara sürekli dayatma yapılması.

Ben de tesettürlüyüm, size kötü bir haberim var. Manyak sapık örtülü müsün değil misine bakmıyor. Az pısık sinik biriyse kadın, omuzları düşmüş , korkmuş gibiyse, olduğu yeri bilmediğini belli ediyorsa falan bundan cesaret alıyor. Bakıyor bu beni şikayet eder mi, benle uğraşır mı diye ya da bununla baş edebilir miyim susturabilir miyim rahatlıkla diye.Direkt itirafları bunlar yani.
Aaaa Katibin Ruhu Katibin Ruhu ben şok. Tesettüre aala yorumum yok ama bilmiyordum. Seni kafamda aşırı açık canlandırmıştım. Her yorumunu arıyorum konularda. Kendime gelmemde emeğin çok, keşke arkadaş olsaydık. ❤️ Alakasızca teşekkür etmek istedim.

Ben kapının dışında ayakkabı ve terlik de bırakmam, hatta evimin direği gemimin küreğinin ayakkabısını koyarım dışarı. Bu kadarına kadar düşünürüm 😂 yok mu arttıran
Ben şapka çıkarırım ben arttıramam 🤣🤣

Back
X