- 17 Haziran 2022
- 67
- 8
- 8
- Konu Sahibi xBeyazkugux
-
Rahatsız olma sebepleri o kimyanın kendilerinde de olması.Rahatsız olma sebebi de ; erkek kimyasını biliyor olmaları.
O sokaktaki sapıkların hepsi kendi karısının kızının kıyafetine karışanlardan oluşuyor.Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Gerçekleri yazınca da kimsenin umrunda olmuyor en asından şimdi banlanmambir an ne diyor acaba dedimicim rahatladi ahahah
Rahatsız olma sebepleri o kimyanın kendilerinde de olması.
Adam kendine özgü değer yargıları gereğince sevgilisi olan konu sahibinin askılı giymesini önemsememiş. En nihayetinde "karısı " değil, hepi topu sevgili. Evlenmeye karar verilince bön govot moyom diye tribe giriyor tabi.6 yildir tanisiyorsunuz ve 4.5 ay sonra nisaniniz var ve siz erkek arkadasinizi yeni tanidiniz. Anliyorumsiz bu 6 yilda neler konustunuz ve evlenmeye nasil karar verdiniz?
Abartiyor muyum diye sormaniz zaten sizin erkek arkadasiniza uyum gostereceginizi gosteriyor.
Oysa bu caresiz kalinacak bir konu degil. Size uymuyorsa ayrilirsiniz biter. Yani bu tip seyler akila vermekle olacak seyler degil ama siz muhtemelen erkek arkadasinizi nasil ikna edeceginize dair bir akil ariyorsunuz. Ne diyelim mutluluklar.
Ama evlendikten sonra gavat olunuyor, kimya değişime uğruyor. Nikahta keramet var derdi eskiler de bu nikah nasıl bir nikahla gavatlık var. Kutsal imzaRahatsız olma sebepleri o kimyanın kendilerinde de olması.
Annesi babasi ya da Teyzesinin bacanagi laf soylemistir o yuzden gundeme gelmistirTabiki..
Yani kıskanan adam,etraftan sakınan adam 6 sene içerisinde de aynı tepkiyi verirdi zaten.
Konunun kendi içerisinde mantık hatası var.
Yahut adam sonradan huy edindi bir şekilde.
bence de bu daha etkili olduGerçekleri yazınca da kimsenin umrunda olmuyor en asından şimdi banlanmam
Seni dışarıdaki erkeklerden kıskandığı için giyme diyor bunun kötü tarafını görmedim hiç bir erkek istemez kadınını açık giyinmesini çünkü dışarıda manyak sapık çok
Adam haklı ..4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Annesi babasi ya da Teyzesinin bacanagi laf soylemistir o yuzden gundeme gelmistir
Yooo, askılı ve şort giyen kadınlara öküz gibi bakmaya devam ediliyor.Ama evlendikten sonra gavat olunuyor, kimya değişime uğruyor. Nikahta keramet var derdi eskiler de bu nikah nasıl bir nikahla gavatlık var. Kutsal imza
Olabilir..Annesi babasi ya da Teyzesinin bacanagi laf soylemistir o yuzden gundeme gelmistir
İşte anne bacısı karışı kızı dışındakilerin kocası gavat. Zihniyetinden öptüklerim. Bu defa sakinim, ılımlıyım banlanmayacağımYooo, askılı ve şort giyen kadınlara öküz gibi bakmaya devam ediliyor.Bu zihniyet için anası bacısı karısı kızı dışında bütün kadınlar kendilerince değersiz.
Yahu işte nişanlısı biliyor işi.Kendi ip askılı kadın görünce popişi başı ayrı mı oynuyormuş da erkek milletini biliyormuş. Hadi canım oradan. Kişi kendinden bilir işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?