• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Sana gelince konu sahibi; bekarlık evlilik giyimi azcık farkediyor genelde burda. Yaş da ilerleyince kendin değişiyorsun. Ama bu dediğim uç şeylerde geçerli ben braletleri büstiyerleri azaltmıştım misal. Ama askılı insanın ellisinde de giyeceği şey. Ayrılırım evlenmemi blöf. Böyle biriyle evlenilir mi onu düşün sen. Nişan yok bi şey yok. Sonra askılı meselesi devede kulak kalmasın.

Bacım şimdi olay o zaten.
Muhabbet çuval değil,onu anlatamıyoruz millete.
Bunun ölçütü şehvetle bakıştır.
kapansan yahut acilsan ; karşıdaki kişi şehvetle baktığı vakit fark eden bir şey olmuyor.
siyah peçeli de olsan aynı mini etekli de olsan aynı.
Zihniyet meselesi 🤔
Yani şehvetle baktıktan sonra damacanada aynı düz duvarda aynı..
Olsun siz yine de çıkmayın dışarı çok mu önemli yani sokağa çıkmak herkes otursun evinde 😅

Böyle giyinirken beğeniyorlar, hayatınıza alınca da önce kılık kıyafete karışıyorlar. Önce kılık kıyafetle başlıyor sonra bakmışsınız ki kendi başınıza karar veremez olmuşsunuz.
Olayın özeti tam anlamıyla bu,kızımız çok seviyor ama bu işin sonunun nereye gideceğini anlamak istemiyor.

pff hastayım zaten ikiyüzlü erkeklere..
askılı giymiş yıllarca uymuyorsa ayrılsaymış🤷‍♀️
Bence,adam 6 yıl boyunca "ben bu kızı birakirim zaten" diyerek ucun ucun devam etti.
Baktı ki olmuyor,işin rengi değişti ve ciddilesti ; hemen ortaya sahte bir kıskançlık krizi sokusturdu.
Bak bu da olabilir.🤔

Anlamiyorsunuz işte, bugün birisi askılı giyme der, yarın başkası kot giyme der, sonra başkası kısa kollu giyme der, kadınlar dışarıya cikmasin derler... Mesele kumaş değil, mesele kadınlara sürekli dayatma yapılması.

yahu anlasa kendi fikrimi yazdım diyerek açık giyinip kendimi niye göstereyimki yazmaz.
laf nereye gidiyor dikkat eder. kapalı giyinince herşey halloluyor sanılmasınada ayrı bir ayar oluyorum.

Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi

Bazı kadınların ilişki yaşamak, evlenmek için adamın nefes alıyor olması dışında başka kriterleri de var. Sizin için inanmasının çok güç olduğunu biliyorum ama var işte böyle kadınlar.
Mutlu evlilikleri de o kadınlar yapıyor, "yeter ki hayatımda biri olsun, nefes alsın yeter, ben kapısına paspas olurum" diyenler değil.

Belki kendini zorlayıp bunca yıllık sevgilini çok seviyosan giymemeye çalışabilirsin madem öyle sende şunu yapmayacaksın diye onda istemediği bişeyi yasakla bakalım napacak karşılıklı fedakarlık yapmış olursunuz

Sizi askılı giyerken beğenmiş evlenincede öyle kabul etmesi lazım direkt ele bu adamı sana köprüyü geçene kadar tamam der sonra yine başlar dertsiz başına dert alma.taviz tavizi doğurur unutma bugün askılı giyme der yarın başka birşey.

Sadece askılı ile bitmez bu karışmalar. Bir kere ipleri verirseniz eline daha kurtulamazsınız. Çoğunluk aman giymeyivereyim, zaten çok giymiyorum vs gibi sebeplerle izin veriyor kendisine müdahale edilmesine. Burdan bir üye vardı kocası önce tayt giymesine karışmıştı konu sahibi de zaten çok giymiyorum aman giymem ne olacak diye ses etmedi. En son geldikleri noktada adam uzun mont giyeceksin diyordu.

Yıllar önce otobüs beklerken pis bir adam vardı yanımda oturan. Önümüzden bayağı bol pardesülü bir kadın geçti , bilekleri açıktaydı sadece. Adam bıyıkları burarak bileklerini gözleriyle yedi kadının. Hangi bir erkeğin zihniyetine göre kapanacaksınız?

Ayrıca evlenmeden önce kadınlar fuhuş batağında falan mı onu giyemezsin, bunu yapamazsın diyorlar.

Aaaa Katibin Ruhu Katibin Ruhu ben şok. Tesettüre aala yorumum yok ama bilmiyordum. Seni kafamda aşırı açık canlandırmıştım. Her yorumunu arıyorum konularda. Kendime gelmemde emeğin çok, keşke arkadaş olsaydık. ❤️ Alakasızca teşekkür etmek istedim.
Sağol da , hiç belli olmadığından haberim yoktu 👽

Konu sahibi niye kaçtın ? Bak ben mini etek giymiyorum ama evlendigim kişi bana sevgiliyken mini etek giymene izin vermem veren erkek de g*vat derse o adamla evlenmezdim. Bir daha mini etek giyemeyecegim için değil bu adam benimle ilgili her istediğine karar verebileceğini sandığından . İp askılı giymeyince evet ölmezsin ama burda kalmayacak . Seninle ilgili istemediği her şeyden taviz vermeni isteyecek. Bu adam seni altı yıldır ne giydiğini biliyordu işin kötü tarafı evlenince seni "namusu " olarak görmeye başlıyor . Bir çeşit sahip zannediyor kendini . Yazık edersin kendine

Back
X