Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Kime göre giyinmemesi daha doğru ? Siz öyle uygun bulduğunuz için mi ? Bak konu sahibi sen erkek arkadaşına izin verdiğin için hiç tanımadığın biri bile senin nasıl giyinecegin hakkında yorumda bulunabiliyor . Çünkü sen doğruyu akıl edemiyorsun diye düşünüyor

Ya sen onu neden dikkate aliyorsun. Arkadas sevgili bulamadigi icin erkek kitligi var falan saniyor. Polemige girilecek son kisi bile degil.

Askılı , mini , şort vs giymeyi çok seviyorum
Ama etrafta öyle pis zihniyetli ve öyle pis bakan insanlar var ki
Giydiğim zaman rahatsız oluyorum o bakışlardan
Adam da muhtemelen bundan rahatsız olmuştur.

Güneyde yazlıkta tatilde ya da kaldıran ortamlarda giyerim ama işe gelirken etek giyemiyorum mesela çok sevmeme rağmen
Çünkü biliyorum ki
Metroda , metrobüste ya da ofiste millet gözlerini dikecek ve hiç bacak görmemiş gibi bakacak bana

Nişanlının zihniyetini bilemem ama genel olarak erkekler zaten bu tür şeylerden rahatsız oluyorlar.
Yani Türk erkeklerinin %90 ı rahatsız olur karısının dekolte giyinmesinden
Rahatsız olma sebebi de ; erkek kimyasını biliyor olmaları.

değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum
Kıçı kırık bir askılı bluzu neden oksijene benzetiyorsunuz...
Asla yapamamlar neden ki.
Yani askilinin üretimi durdu misal,ne olacak ?
Üzüntüden olecekmisiniz ?
Madem bu askılı çok mühim sizin için : Evlenmeyin o halde.
Kimse askılıya sizin gibi derin bir anlamlar yuklemedigi için bizimkileri rahatsız etmiyor diyelim.

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Ben evlendikten sonra giymiyorum.Ama bu benim kendi kararım.Eşimin değil.

ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor
🚩🚩🚩 red flag 📢📢 Erkekleri biliyormuş bak hele. Biliyor çünkü kendi de askılı giyen kadınlara öküz gibi bakıyor.

Ya sen onu neden dikkate aliyorsun. Arkadas sevgili bulamadigi icin erkek kitligi var falan saniyor. Polemige girilecek son kisi bile degil.
Çok sinirleniyorum bir kadına ne giyinecegi söylenince Gunces 😅 Hayır bu bakış açısıyla nasıl bulamamış onu da anlamadım etrafta hanzo çok

Abartmıyorsun. O nasıl isteğini belirtip giyme diyebiliyorsa sen de kendi isteğini diretebilirsin. Vücut senin, kıyafet senin. Yanındaki kişinin dediğini değerlendirip değerlendirmemek sana kalmış.

Ayy sizi bu konuda sık boğaz edecekse ayrılın gitsin nedir ya

Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi
İşte herkes aman evlenecek erkek buldum kaçırmayayım diye taviz üstüne taviz vermediği için..

Abartmıyorsun. O nasıl isteğini belirtip giyme diyebiliyorsa sen de kendi isteğini diretebilirsin. Vücut senin, kıyafet senin. Yanındaki kişinin dediğini değerlendirip değerlendirmemek sana kalmış.
İşte o yüzden ayrılması gerek..
Yahu 6 senelik tanışmışlik var,şimdi mi dert oldu bu askılı.
Adam ilk kez mi dile getirdi.
Kız giymesem yapamam diyor,peki bu 6 sene de hiç mi sozu geçmedi.
Konu giderek tuhaflasiyor :/

Neyin inadi giyinmesen olmezsin dimi hem giyinmemen daha dogru senden kapanmani istemiyor degil mi

Rainyycim insanların eşleri sevgilileri mesela başörtü takma dese bu da uygun olmaz de mi? Doğrusunu sen belirlemiyorsun yani. İsteyen kapalı giyer isteyen açık. Böyle konuşunca ahlaklı gözükmüyorsun kadınları kıskanan bir erkek delisi gibi gözüküyorsun.

İşte o yüzden ayrılması gerek..
Yahu 6 senelik tanışmışlik var,şimdi mi dert oldu bu askılı.
Adam ilk kez mi dile getirdi.
Kız giymesem yapamam diyor,peki bu 6 sene de hiç mi sozu geçmedi.
Konu giderek tuhaflasiyor :/
Katılıyorum herhalde ufak bir konu diye düşünüyor ama böyle şeyler daha ağır olayların habercisi...

Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Eşine di mi? Hımm. Eşine. Sevgili olunca biraz tolere edilebilir. Evlenirseniz yandınız. Sizi nikahı ile şereflendirince herşey değişecek. Eşi olacaksınız. Boru mu?

Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Evet çok haklı, sevgili iken giyince gavat olmuyor ama imzayı attıktan sonra yani nikahtan sonra gavat oluyorlar. Nasıl bir imza var keramette düşünün. Çok büyük bir ağırlığı var imzanın.

Katılıyorum herhalde ufak bir konu diye düşünüyor ama böyle şeyler daha ağır olayların habercisi...
Tabiki..
Yani kıskanan adam,etraftan sakınan adam 6 sene içerisinde de aynı tepkiyi verirdi zaten.
Konunun kendi içerisinde mantık hatası var.
Yahut adam sonradan huy edindi bir şekilde.

Back
X