Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Vay arkadaş. Tacize uğramadığı için kıskananı da ilk defa görüyorum.

19 yaşındayken toplu tecavüzden zor kurtuldum, her yerim yara bere içindeydi, karakollara düştüm, hiç güzel bir şey değil, emin olabilirsin.
Valla kıskandım.nasıl seksiysen artık.vayy arkadaş.şimdi de bu kadar popüler misin?

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Yerine göre mesela bodrumda datcada hep sort ve askili giyerim.esim hic karismaz ama memurum ve calistigim ilce birazcik daha tutucu.yani cok da degil de sort da giyen yok o yüzden burda biraz daha kalın askili ve
diz üstu giyiyorum.kocam da sen nerde ne uygunsa onu giyiyosun zaten bn sana karismam diyor. Hic de karismaz gerckten

Benim seçimlerimi kimse yönetmiyor Allaha şükür kendim gayet iyi biliyorum
Hi hi evet, sizin secimlerinizi sokakta sapik olma ihtimalleri olan erkekler yonetiyor bana gore. Halbuki normali, siz ne giyerseniz giyin onlarin sizi rahatsiz edecek sekilde bakmamalari. Gozlerini terbiye edemeyen adamlara gore kiyafet secilmez

Koskoca hayatta arada sırada olur böyle şeyler. Onu mu aklımda tutacağım. Ufak tefek şeylerden senaryo yazmayın
Dağa mı kaçırıldın? Sokak ortasında yatırıp üstüne mi çıktılar ne yani ? Hayatında ne değişiyor bu uafacık olaylardan ? Ego şişirmekten başka ?

@Ferhans Ufacık olay dediğin sözle, elle taciz ve bunların ego şişiren şeyler olduğunu mu sanıyorsun ciddi ciddi?
Erkek üye diye kibliyorum şimdi. Kadınsan da allah yardım etsin çevrendekilere.

Savunmam tabi ama bu tarz şeyler bana çok ufak şeer gibi geliyor.millet yıllarca aklında tutuyor travma falan geçiriyor.gerçekten anlam veremiyorum.ben aradan 10 dakika geçse unutup gidiyorum.kadınların zihniyetini anlayamıyorum.yıllarca aklında tutup en ince ayrıntısına kadar anlatan falan var.ben aman deli mi ne deyip geçiyoruz.5 dakika sonra unutuyorum.

Sen erkek misin? Allah hicbirimize yasatmasin tabi ama bunlar akildan cikacak seyler mi sence? 10 dk.da unutulacak seyler mi? Bir de kadinlarin zihniyetini anlamaman falan cok hos. Bu gun de sasirdik cok sukur.

Toplu tecavüz girişimini mi kıskandin Ferhans?
Sonra da önceden fake konular açtım şimdi gerçek benim diyorsun.
Lafla, sözle taciz edilmeyi tabi normal görürsün, beğenilme işareti sana göre onlar. Nasıl bir yokluk yaşıyorsan artık.
Valla kıskandım.nasıl seksiysen artık.vayy arkadaş.şimdi de bu kadar popüler misin?

Benim seçimlerimi kimse yönetmiyor Allaha şükür kendim gayet iyi biliyorum

Kendini bilen insan konu sahibinin giyim tarzi ortadayken kendini ortalara atip ben boyle giyiniyorum, bu da benim fikrim demez.

Kendini bilen insan her erkek diye genelleyip hepimizin kocalari hakkinda fikir sahibi olmaz.

Kendini bilen insan kendinden farkli giyinenlere saygi duyar, ben kocamdan baskasina gostermiyorum demez.

Fikrini yazmanin da bir adabi, bir usulu vardir ama bunlar kendini bilen insanlar icin gecerlidir.

Çok korkunç geldi bana , burda neler okuduk , karısı ile seks yaparken konu komşuyu akrabayı hayal edenler falan var. Nerden bilecem beni böyle tasvir eden herifin namüsait zamanlar aklına gelmediğimi? Pis pis herifler , biz selamı kesip kurtuluyoruz , karısına yazık.
Ben adamın benim gün boyu hangi dükkana uğradığımı, ne aldığımı, ne giydiğimi takip etmesinden tiksindim resmen, öyle bir sinirlenmiştim ki o lafları bana taşıdı diye önce eşimi haşladım sonra da adamı, ağır da konuştum sayılmaz, sen benim bacaklarıma bakıp laf ediyorsan birileri de etrafta senin karının bacaklarına bakıp laf ediyordur, babam yaşındasın oğulların da arkadaşlarım, gün gelecek oğulların da evlenecek gelinlerinin de bacaklarına bakacaklar dedim, anladı mı anlamadı beni ilgilendirmedi hiç, bir daha asla görüşmedik onunla.

Daha da korkuncu yazayım, geçen sene bir giyim mağazasına gitmiştim, yalnız dışarı çıktığımda genelde etrafıyla ilgilenmeyen, kulaklığını takıp müzik dinleyen biriyimdir ama o gün şeytana uydum mağazayı gezerken kulaklığı çıkardım, kadınların deneme kabinlerine girişte erkeklerin girmesi yasak yazıyor, kadın erkek karışık 8-10 kişilik bir grup kabinlerin oraya girmiş, mağaza çalışanı kız da erkekleri uyarıp buraya girmeniz yasak dedi, ki tunik deneyen de var bikini deneyen de, kaldı ki erkeklerin girmesini yasaklayan bir kural var, adamlar homurdanarak çıkarken bir tanesi yanındaki genç olan erkeğe “bunlar hep erkeksizlikten” dedi, mağaza çalışanı kız duymadı ama ben duydum benim kafadaki çiviler yine attı, açtım ağzımı yumdum gözümü, sana demedim ki diyor adam, bana demeniz şart mı? Siz bir kadına böyle bir laf edemezsiniz dedim, çalışanlar da benimle birlikte tepki gösterince, devreye adamların eşleri, nişanlıları girdi, safım ya sanıyorum ki kadınlar adamları susturacak, kadınlar da bize sövmeye başladı mı? Nasıl hakaret ediyorlar küfür ediyorlar bir görseniz, yanında erkek görmediğiniz her kadını erkeksizlikten diyerek aşağıladığınızı sanıp ahlaksızca yakıştırmalardan utanmıyorsunuz, siz yanınızdaki ahlaklı kocalarınıza sahip çıkın mazallah kapan olur dedim valla olay karakolda bitecekti de mağaza sahibi adam sağ olsun satış yapmıyoruz deyip uzaklaştırdı o grubu.

Bazı erkekler zaten pislikler biliyoruz onları ama bu erkekler gibi düşünen kadınlar, kocasını, sevgilisini bulunmaz hint kumaşı sanıp kendilerinden başka kadınlara kara çalma zihniyetinden kurtulmadıkları sürece hiçbir şey değişmez maalesef.

Son düzenleme:
Seni şikayet ettim inşallah süresiz banlanirsin kanımı dondurdun. Bunu bir şaka konusu yapman bile psikolojinin iyi olmadığını gösteriyor

Ya biri da çıkıp bunu demez mi ay evlenmeden kabul etti şeyi evlenince istemezler bu nasıl bir beyin acaba.. mini etekli askılı beğendi şeyleri eşi olduktan sonra herkeste görsün gözleri bayram etsin istememesi normal değilmiş.. domuz gibi erkekler tercihinizi varsa o başka kıskanmayan umursamayan helalin herkesin gözünün önüne sergileyen...
Konu sahibi sen istediğiniz gibi giyinmeye devam edin ve çocuktan ayrılın çünkü hiç olmamışsınız ince askilar göğüsler sere serpe gezmeye devam edin sevgi karşılıklı olur ve aşkı oldu kişi için fedakarlıklar yapılır.. zaten daha nisanlanmadiniz bitir gitsin ve ilk askılı kiyafetler satan mağazaya alışverişe git

Sen ne giyersen giy, adamın içi pisse pistir kardeşim.
images.webp

Koskoca hayatta arada sırada olur böyle şeyler. Onu mu aklımda tutacağım. Ufak tefek şeylerden senaryo yazmayın
Dağa mı kaçırıldın? Sokak ortasında yatırıp üstüne mi çıktılar ne yani ? Hayatında ne değişiyor bu uafacık olaylardan ? Ego şişirmekten başka ?
Sen tacize tecavüze uğrayan kadınların egosu mu sisiyo saniyosun, 47 yaşında hala tedavi görüyorum ben. Daga kaçırılan, sokak ortasında tecavüze uğrayan yok mu saniyosun? Başına bunun gelmesi icin manken mi olmak gerek saniyosun? Gece gece sinirim zıpladı. Nasıl pırıltılı kafalar, ne yiyip ne iciyosunuz arkadas

Ne yapıyorlar allah aşkına. Bir şey yaptıkları yok.tamam tamam tek çirkin kadın benim aranızda.herkes süper star gibi geziyor sokaklarda.en son ne zaman dağa kaçırdıklar seni ?, ne zaman sokak arasına sokup tecavüz ettiler ?

Nihat Doğan vol2

Onun malum tweeti ile şu yorum, en rezili hangisidir diye yarışacak olsaydı, yarışı kafa kafaya bitirirlerdi.

Son düzenleme:
Nihat Doğan?

Onun malum, rezil tweeti ile şu yorum yarışacak olsaydı, yarışı kafa kafaya bitirirlerdi.
Bana bakmiyolarsa size de bakmiyolardir diyo, sanki tacize uğramak güzellik kriteri. Eşege de tecavüz ediyorlar, nasıl bı kompleks, nasıl bi fosforsuzluk bu kardeşim.

Ben adamın benim gün boyu hangi dükkana uğradığımı, ne aldığımı, ne giydiğimi takip etmesinden tiksindim resmen, öyle bir sinirlenmiştim ki o lafları bana taşıdı diye önce eşimi haşladım sonra da adamı, ağır da konuştum sayılmaz, sen benim bacaklarıma bakıp laf ediyorsan birileri de etrafta senin karının bacaklarına bakıp laf ediyordur, babam yaşındasın oğulların da arkadaşlarım, gün gelecek oğulların da evlenecek gelinlerinin de bacaklarına bakacaklar dedim, anladı mı anlamadı beni ilgilendirmedi hiç, bir daha asla görüşmedik onunla.

Daha da korkuncu yazayım, geçen sene bir giyim mağazasına gitmiştim, yalnız dışarı çıktığımda genelde etrafıyla ilgilenmeyen, kulaklığını takıp müzik dinleyen biriyimdir ama o gün şeytana uydum mağazayı gezerken kulaklığı çıkardım, kadınların deneme kabinlerine girişte erkeklerin girmesi yasak yazıyor, kadın erkek karışık 8-10 kişilik bir grup kabinlerin oraya girmiş, mağaza çalışanı kız da erkekleri uyarıp buraya girmeniz yasak dedi, ki tunik deneyen de var bikini deneyen de, kaldı ki erkeklerin girmesini yasaklayan bir kural var, adamlar homurdanarak çıkarken bir tanesi yanındaki genç olan erkeğe “bunlar hep erkeksizlikten” dedi, mağaza çalışanı kız duymadı ama ben duydum benim kafadaki çiviler yine attı, açtım ağzımı yumdum gözümü, sana demedim ki diyor adam, bana demeniz şart mı? Siz bir kadına böyle bir laf edemezsiniz dedim, çalışanlar da benimle birlikte tepki gösterince, devreye adamların eşleri, nişanlıları girdi, safım ya sanıyorum ki kadınlar adamları susturacak, kadınlar da bize sövmeye başladı mı? Nasıl hakaret ediyorlar küfür ediyorlar bir görseniz, yanında erkek görmediğiniz her kadını erkeksizlikten diyerek aşağıladığınızı sanıp ahlaksızca yakıştırmalardan utanmıyorsunuz, siz yanınızdaki ahlaklı kocalarınıza sahip çıkın mazallah kapan olur dedim valla olay karakolda bitecekti de mağaza sahibi adam sağ olsun satış yapmıyoruz deyip uzaklaştırdı o grubu.

Bazı erkekler zaten pislikler biliyoruz onları ama bu erkekler gibi düşünen kadınlar, kocasını, sevgilisini bulunmaz hint kumaşı sanıp kendilerinden başka kadınlara kara çalma zihniyetinden kurtulmadıkları sürece hiçbir şey değişmez maalesef.
Aman ALLAHım adam seni kafasina takmis belli ki hani turkiye de sapıklar genelde ya akraba yada ayni mahaleden çevreden cikar ya o adam o tiplerden... bide Benim eşime biri bunu dese anlattığı yerde gömerdi onu ve bana biri bunu dedi bile anlatmaz bile.. hakikaten sapıklar sınır tanımazlar.. bide kendilerine avukat eşleri olur saçı başı yolunacak tipler..

Back
X