Evlenince askılı giyemezsin diyor?

xBeyazkugux

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
67
8
8
4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin

Önce askılıyla başlar, sonra v yaka gitme der, sonra uzun kolluna-kot pantolonuna bile laf eder olur. En sonunda da ne yapar biliyor musun dışarıda ne zaman açık giyinmiş bir kadın görse ağzının suyu akar ve seni beğenmez bakımsız bulur.
Tesettürlü arkadaşım, eski nişanlısı hakkında “çok kıskançtır ama kıyafetime çok karışmaz” demişti. Evde yanımda başı açık olduğu için tesettürlü olduğunu bile unutmuşum, “ ha iyi bari” dediğimde “kapalıyım zaten daha neyime karışacak” demişti. Sonra o nişanlı, kızın tesettür giyimine bile karışır oldu, yok bileğin görünüyor, yok pantolonun dar vs. En son beyefendi, kızın yanında başka kızlara bakıyor, instagramında müstehcen fotoğrafları kaydediyor vs diye ayrıldılar. Arkadaşımı kısıtlamasının nedeni tamamen kendisi kadınlara baktığı için başka erkeklerin de arkadaşıma bakacağını düşünmesiydi. Benim bu “kişi kendinden bilir işi” lafına bu konuda bu kadar inanmamın sebebi de bu ilişkidir.

Farklı düşüncede farklı hayat görüşü ve yaşam tarzı olan kadınlarız, görüş ayrılıklarımız olacaktır, fikirlerimizi birbirimize hakaret etmeden, aşağılamadan yazdığımız sürece sorun yok ama maalesef sözlerimizin nereye gideceğini düşünmeden yazıyoruz.

Hele tecavüz hakkında yazıp çizerken sözlerimizi azıcık ölçüp tartalım.

Annesiyle birlikte kaçırılan Serpil öğretmeni hatırlatırım, Özgecan’ı hatırlatırım, birkaç yıl evvel 23 Nisan’da kapısının önünde oynarken tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğu hatırlatırım, daha 1 ay önce biri 3,5 diğeri 5 yaşında olan 2 sübyanın babası tarafından tecavüz edildiğini, bu sapığın daha öncede engelli kardeşini cinsel istismardan tutuklandığını hatırlatırım.

tecavüze uğramak= seksilik 😡

4 5 ay sonra nişanlancaz 1 yıl sonrada düğün var ve benim evlenince ip askılı şeyler giymemi istemiyor bunuda belirtti 6 yıldır beraberiz.Giyemezsin deyince bende ayrıldım bitirdim ilişkiyi sonra sensiz yapamıyorum deyip giymemi kabul edip geldi ama her giydiğimde kendini zor tuttuğunu sinir olduğunu biliyorum.Geçen tekrar konusu açıldı ve istemiyorum ben eşimi dışarı o şekilde çıkaramam etrafı erkekleri biliyorum dedi giyeceksen kalın askı olup gerdanin baya kapalı olan askililari giy dedi giymesen ölmezsin bi bez parçası için değer mi falan diyor ama ben giymezsem asla yapamam bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum çok çaresiz kaldım seviyorumda. Sizce ben mi abartıyorum yoksa bunu her kız evlendiğinde kızlar giyimini düzeltip askılı şeyler giymiyorlarmı lütfen bi akıl verin
Burdaki yorumlara baktımda asıp kesmişler hele bazı üyeler wowww🤣 siz anlaşacak noktayı bulun ikinizde birbrinizden ne istiyosunuz ona bakın

Olay sadece askılı giymen değil, bütüne bak.
Adam size ben karışırım, yönetirim diyor.
Sizin fikirlerinize, değerlerinize, duruşunuza saygı duymuyor.
Sorun sadece kıyafetlerinle kalmaz, bir bakmışsın maaşını yönetemiyorsun yada geleceğin için önemli olan bir konuda yanında olmak yerine engel oluyor. Bir erkekle aynı iş yerinde olman bile problem oluyor. Yada kız arkadaşlarınla akşam yemeğe çıkman kavga sebebi oluyor.
Çünkü erkek arkadaşına göre kadın yönetilmeli, kısıtlanmalı. Belli ki böyle görmüş. O yüzden yakma başını derim.

Farklı düşüncede farklı hayat görüşü ve yaşam tarzı olan kadınlarız, görüş ayrılıklarımız olacaktır, fikirlerimizi birbirimize hakaret etmeden, aşağılamadan yazdığımız sürece sorun yok ama maalesef sözlerimizin nereye gideceğini düşünmeden yazıyoruz.

Hele tecavüz hakkında yazıp çizerken sözlerimizi azıcık ölçüp tartalım.

Annesiyle birlikte kaçırılan Serpil öğretmeni hatırlatırım, Özgecan’ı hatırlatırım, birkaç yıl evvel 23 Nisan’da kapısının önünde oynarken tecavüze uğrayan 5 yaşındaki çocuğu hatırlatırım, daha 1 ay önce biri 3,5 diğeri 5 yaşında olan 2 sübyanın babası tarafından tecavüz edildiğini, bu sapığın daha öncede engelli kardeşini cinsel istismardan tutuklandığını hatırlatırım.

tecavüze uğramak= seksilik 😡
Bir erkeğin sapıkça düşünceleri yüzünden değilde, kadının giyim tarzı nedeniyle tecavüz etmek isteyeceğini düşünmek nasıl hastalıklı bir düşüncedir.
Yurtlarda ki erkek çocukları, bebek denecek yaşta ki ufacık çocukları, hatta yaşlı başlı kadınları bile okumadık mı?
Hele bunu yine bir kadının düşünebilmesi daha da ürkütücü.

Olay sadece askılı giymen değil, bütüne bak.
Adam size ben karışırım, yönetirim diyor.
Sizin fikirlerinize, değerlerinize, duruşunuza saygı duymuyor.
Sorun sadece kıyafetlerinle kalmaz, bir bakmışsın maaşını yönetemiyorsun yada geleceğin için önemli olan bir konuda yanında olmak yerine engel oluyor. Bir erkekle aynı iş yerinde olman bile problem oluyor. Yada kız arkadaşlarınla akşam yemeğe çıkman kavga sebebi oluyor.
Çünkü erkek arkadaşına göre kadın yönetilmeli, kısıtlanmalı. Belli ki böyle görmüş. O yüzden yakma başını derim.
Ayrıca bence kadını yetiştiren aileye de hakarettir zira müstakbel nişanlı şöyle bir cümle kurmuş:
Eşine o tarz kıyafetleri giydiren kişileri gavat olarak görüyor
Ailen ahlaki değerler verememiş ben veririm demeye bile gelir bu söz, belki kızın annesi de askılı giyiyor ne belli?

Toplu tecavüz girişimini mi kıskandin Ferhans?
Sonra da önceden fake konular açtım şimdi gerçek benim diyorsun.
Lafla, sözle taciz edilmeyi tabi normal görürsün, beğenilme işareti sana göre onlar. Nasıl bir yokluk yaşıyorsan artık.
Kendisi Esra Erol’a çıkan, kocası varken bir sürü sevgilisi olan kadınları da kıskanıyor. Taciz edilse beğenildim diye mutlu olur bu, iğrenç bir insan.

Bu fikri savunmaya devam ederseniz, gün gelir sizi taciz edenin; "Elleri görünüyordu, ondan tahrik oldum" savunmasını haklı bulurlar. Tacizin kıyafetle alakalı olmadığını öğrenin artık.
Ay kapak olmuşum bu mesajda 😵‍💫 aynı askılı bluzu giyip gelmiş gibi hissettim kendimi

Kendisi Esra Erol’a çıkan, kocası varken bir sürü sevgilisi olan kadınları da kıskanıyor. Taciz edilse beğenildim diye mutlu olur bu, iğrenç bir insan.
Evet okumuştum o yorumunu da malesef.

Ben kadın olmadığını düşünüyorum artık. Bir kadının tecavüz girişimiyle ilgili yoruma, vay çok mu seksisin, kıskandim, hala popüler misin, gibi sorular soruyor olması korkunç. Erkekse de kötü bu düşüncelerle.
Hiç var olmaması en güzeli olurdu.

Aman ALLAHım adam seni kafasina takmis belli ki hani turkiye de sapıklar genelde ya akraba yada ayni mahaleden çevreden cikar ya o adam o tiplerden... bide Benim eşime biri bunu dese anlattığı yerde gömerdi onu ve bana biri bunu dedi bile anlatmaz bile.. hakikaten sapıklar sınır tanımazlar.. bide kendilerine avukat eşleri olur saçı başı yolunacak tipler..
Yok bana takık değildi çünkü doğup büyüdüğüm muhitin erkek ve kadın profilini biliyorum, bunlar daha çok kahvede sağda solda dedikodu yapmayı seven, herkesin karısına kızına kulp takmaya bayılan, ağzı gözü ayrı oynayan, gevşek, erkekliği kadını eve kapatmak, giyimine kuşamına karışmak sanan tiplerden, kadınlarda kocalarıyla aynı görüşte olan, kendisi gibi olmayan kadınları yerden yere vuran kişilerdi, o adam sözde kendince eşime kocalık nasıl olur onu anlatmak istedi, eşim onun lafıyla bana höytt diyecekti aklınca, bir de dipnot düşeyim annemle babam ben evlenmeden 1 yıl önce boşanmıştı, onlar için boşanmak zinhar ayıp, boşanmış ailelerin kızları mazallah kötü yola düşer, ne hak ve hadleyse oh çok şükür kız evlendi de namusu 2 paralık olmadı kafasında olan tipler, sözde bana sahip çıkıp terbiye edeceklerini düşünüyorlardı ama adamın hesaba katamadığı şey ben kimseye pabuç bırakmam, eşimi o zaman haşladım zaten ama kızamıyorum çünkü toyduk, adamın söylediklerinin ağırlığını anlamadı bu olay ilk ve son oldu, ahlakımı da onurumu da kimsenin korumasına ihtiyacım yok, hiçbir kadının buna ihtiyacı yok, kendini bilmez erkekler haddini bilsin, bir geri dursunlar.

Valla kıskandım.nasıl seksiysen artık.vayy arkadaş.şimdi de bu kadar popüler misin?
Bu zamana kadar muhtelif konularda çok absürt yorumlarınız oldu, forumca bi şekilde yine de size alıştık. Ama bu konudaki yorumlarınız, gerçekten çok fazla. Çok fazla sınırları zorlar nitelikte. Tacizle ilgili söyledikleriniz, mağdurları inciten laflarınız, belki de birçoğumuzun tolere edebileceğinden çok fazla sınırı aştı.

Ya erkeksiniz, ya da daha kötüsü, gerçekten bu kafa yapısına sahip bir kadınsınız. Umarım hiç dönmezsiniz foruma.

Bana bakmıyorlarsa size de bakmıyorlar buradakiler sanki victoria secret mankeni ?

Valla kıskandım.nasıl seksiysen artık.vayy arkadaş.şimdi de bu kadar popüler misin?

damacana>ferhans

kadınlar kulübünde kadın olmaya çok özendiğin için mi takılıyorsun?
boşa zorlama ama senden kadın olmaz senden insan bile olmaz🤷‍♀️

Sen dedin ya barismaz simdi. Sen cozmussun erkekleri
En azından Fulya'nın hayatında "gerçek" bir erkek var. Ve yaranmak için kendinden taviz vermiyor. Bu da bir şey. :KK51:
Ha erkekleri çözmeye gelince, sizden iyidir o konuda da yine. Sonuçta her gün flört konuları açan o değil.

Evet değişmiyor maalesef defalarca gösterdi bunu çok seviyoruz ikimizde ama bu kıyafet konusu yüzünden ben mutlu olamıyorum ve kıyafet konusunu basite indirgiyor bende sana kumaş pantolon giyeceksin bundan sonra kotu unut desem naparsin dedim ben yaparım senin için giymem dedi senden değerli değil dedi

Tamam ciddi ciddi söyleyin bakalım ne kadar dayanacak Her gün kumaş giysin

Mune Mune böyle bir mesajın cezası sadece banlanmak değil değil mi? Lütfen olmasın çünkü. Kadın/adam tecavüze uğramayı popülerlik olarak görüp güzelliyor. :olamaz: Bundan daha iğrenç çok az şey okudum. Böyle biriyle aynı platformda yer almak kötü hissettirdi. Her görüşten insanla olmak iyidir, renk katar. Ama bu bir görüş değil, bu çok çok kötü bir şey.

Oha ya, bu kadar mı yokluktasın. :KK57: Ben daha büyük erkek delisi göreceğimi düşünmüyorum,sen zirveyi kimselere kaptırmazsın. Maşallah.

Back
X