Ay evet unutmuşumBari il ilçe bilgisi de verin belki yakınınızdan birileri çıkar
Bekar misiniz bilmiyorum ama dinlemek istemiyor insan bir noktadan sonra 30+ ve evli iseniz 30+ arkadaşınızın flört uygulamasi tek gecelik ilişkileri ve toksik ilişkilerini dinlemek yormaya başlıyor.Bekar arkadaşlar flört sevgili anlatınca ne oluyor?Çok tuhaf yani, ne var bunda? Bunun için arkadaş mı silinir ya?
Benim de tam tersi t*nder hikayesi tartışma falan dinlemek istemiyorum. İçim sıkılıyor.evlilik hayatında nispet yapacak ne var allah aşkınaasıl bekarlar tatlı flört maceralarını, heyecanlarını anlatınca canınız sıkılır bence
şu zihniyeti asla anlayamiyorum.Bekar arkadaşım tek tük var ancak onlar malum sevgili flört sıkıntılarını anlatınca nispet yapar gibi evlilik hayatıyla ilgili konuşmak istemiyorum.
yeni evliyken öyle olur da sonra anlat da azcık içim açılsın denirBenim de tam tersi t*nder hikayesi tartışma falan dinlemek istemiyorum. İçim sıkılıyor.
Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?Arkadaşlık bu kadar ısmarlama olacak bir şey değil.
O yüzden yalnız kalmışsınız, bundan sonra da kalırsınız.
Evliyim, iki çocuğum var ve inanır mısınız, hâla bekar arkadaşlarım var. Niye onlara kocamla nispet yapayım mesela?
Yeri gelir bekarın sevgilisini dinlersin, çocuğu olanın çocuğunu, evlinin kocasıyla olan derdini de dinlersin. Bunlar sohbetlerin tamamını kapsamadıkca gayet normal şeyler.
Ben bekar arkadaşlarım sevgili muhabbetlerini de seviyorum, ilk tercihim onlar olabilir hatta.
Modern nasıl olunuyor? Evlilik çok ulaşılmaz olağan üstü bi durum değil ki nispet yapıyor olasınız. Bekar arkadaşım kendi flörtlerinden/ilişkisinden bahseder, bende kendi evliliğimden bahsederim. Birbirimizi dinleriz, yorum yapmak gerekirse yaparız, akıl danışılırsa birbirimize destek oluruz. Bu kadar ince düşünmeyin bence.Merhaba yeni evliyim ve bekar olduğum zamanlarda evlenen arkadaşlarım kendi hayatına bakmaya başladığı için elbette kopmalar yaşanmıştı. Şimdi en geç ben evlendiğim için artık çevremde kendime uygun arkadaşım kalmamış oldu. Bekar arkadaşım tek tük var ancak onlar malum sevgili flört sıkıntılarını anlatınca nispet yapar gibi evlilik hayatıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Özetle kendi yaşıma uygun, evli çocuksuz, hobileri olan çalışan modern kadın arkadaş nasıl bulabilirim bilemiyorum fikri olan varsa duymak isterim.
Vallahi beni bir tek siz anlamışsınız teşekkür ediyorum. Ben de bekarken mutlu olsam bile tabii ki düzgün bir eş ve evlilik istiyordum. Şimdi buna sahibim ama bu nedenle sıkıntısı olan arkadaşlarımla da empati yapmayı bırakmış değilim.Benim de tam tersi t*nder hikayesi tartışma falan dinlemek istemiyorum. İçim sıkılıyor.
Mutlu evlilik az bulunan bir durum. Modernden kastım akademik hayatı başarılı, kendi parasını kazanan ve hayattaki tek derdi kayınvalidesi olmayan insanlar.Modern nasıl olunuyor? Evlilik çok ulaşılmaz olağan üstü bi durum değil ki nispet yapıyor olasınız. Bekar arkadaşım kendi flörtlerinden/ilişkisinden bahseder, bende kendi evliliğimden bahsederim. Birbirimizi dinleriz, yorum yapmak gerekirse yaparız, akıl danışılırsa birbirimize destek oluruz. Bu kadar ince düşünmeyin bence.
Bekarken çamaşır suyunu daha çok elime alıyordum, şimdi kocama yaptırıyorumşu zihniyeti asla anlayamiyorum.
merak etmeyin bekarlar size ozenmez, onlarin cogu camasir suyunu eline almadan, elini suya sokmadan temiz evlerinde hazir yemek yiyorlar. sevgilileriyle de eve tikilip kalmak yerine mekan mekan gezip iclerindeki cinsel enerjiyi yeterince atamadiklari icin o cinsel gerilimle kose basinda öpüşüp, birbirlerini kıstırıp duruyorlar. fazla dertleri, sorumluluklari yok bos bos alisveris yapip erkek arkadaslarina sariyorlar
cok özeneceklerini sanmiyorum yani :))
evlilik hayatında nispet yapacak ne var allah aşkınaasıl bekarlar tatlı flört maceralarını, heyecanlarını anlatınca canınız sıkılır bence
Yok benim çocuk istemediğim belli. O yüzden haklısın bütün gün çocuğun kusmasını kakasını dinlesem bayılırım herhaldeTatli flört heyecani olsa keşke o zaman dinlenir de genelde şurada durmadan konu acip milleti biktiranlarin tarzinda surekli aglamali sacma iliskiler olunca cidden cekilmiyor bunun evli versiyonu da cekilmiyor zaten.Forumda olunca ister yazarsin ister yazmazsin ama cevrende olunca olmuyor.
Cocuklular da hiç cekilmiyor mesela
Devamli ev işi ve yemek konusan ev hanimlari da cekilmiyor.
Konu sahibi simdi evli cocuksuz arkadas bulsa ve ikisinden biri cocuk sahibi olsa yine arkadassiz kalir muhtemelen.
İyi de herkes mutsuz ya da toksik değil ki bekar diye. Benim de bir sürü evli arkadaşım var, benden daha toksikler. Biri resmen aynı evde ayrı hayat yaşıyor mesela.Bekar misiniz bilmiyorum ama dinlemek istemiyor insan bir noktadan sonra 30+ ve evli iseniz 30+ arkadaşınızın flört uygulamasi tek gecelik ilişkileri ve toksik ilişkilerini dinlemek yormaya başlıyor.
Mesela benim bir arkadaşligim böyle bitti. Gecenin ikisinde ağlıyor arıyor. Sevgilimle ayrıldım diyor. Ben ay sonu kirayı nasıl öderim bankaya ne kadar borcum var diye düşünüyor oluyorum. Git ayrıl beni de sal diyemiyorsun...
Bir de konuyu açan arkadaşın dediği gibi mutluyum da diyemiyorsun. O mutsuzsa. Garip oluyor.
Derdini anlatan birine kendi mutlu hayatınızdan niye bahsedesiniz zaten? Bu bekar olsanız da saçma olurdu. Sizin sorununuz evlilik bekarlık değil nerde ne konuşacağınızı bilmiyosunuz demek ki. Evli arkadaşınız olursa da nispet yaparsanız sürmez arkadaşlığınız. Mesela onun kvsi ile problemi var ve bunu size anlatınca ay benim de kv çok iyi derseniz size bilenir.Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?