Evlenince azalan arkadaşlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yani evli bekar diye arkadaş ayrımı yapanın diğerlerini küçümsemesi ilginç geldi. 3 sayfalık konuda bile kendi ile ilgili verdiği tek detay evli olması. Şimdi ama konum evlilik üzerine vs. diyecek ama konu arkadaşlık aslında. Ve bunu medeni duruma indirgemek. Bir insanın kendini tek bir şeyle tanımlamaması gerekiyor. Evliyim de evliyim diye ondan yazdım. Eee başka yani?

Sadece evli değil birçok sıfat saydım aklı başında olmasına dair. Cümlede anlam dersini astılar herhalde

Ne alaka acaba? Benim pek çok arkadaşım var: ilkokul, üniversite, yurt, eski iş arkadaşı, oğlumun veli arkadaşları gibi pek çok arkadaşım var. Yalnızlıktan şikayet edip sohbet açamayan sizsiniz ben değilim. Komik komik laf sokmak yerine kendi hatanıza bakın belki buradan arkadaş aramak zorunda kalmazsınız

evlilerle ne konuşuyorsunuz koca mı yarıştırıyorsunuz :d

Aşağılık kompleksiniz mi var?

Ya sen gelme zaten

Sorun değil en büyük derdi tüp bebek ve KVnin geline temizlik yaptırması olan bir forumda yargılanmayı doğal karşılıyorum
e tamam evlilerin de muhabbeti bunun üzerine oluyor zaten demek ki siz evli insanlardan da sıkılıyorsunuz. Yani arkadaşlık ilişkilerinizde hiç ilişkisel mevzu dönmesin istiyorsunuz o zaman. Spora yazılın spor üzerine arkadaşlıklar kurun madem. Ya da bir hobi edinin hobi üzerine olsun arkadaşlığınız. Başka türlü skala çok daralıyor

Evet zaten düzenli spor yapıyorum piyano çalıyorum vs bu yüzden de konunun başında hobileri olan dedim. Konu sadece evli olmaya kaydı anlamsızca

Çok iyimsersin maaşallah
uzun yillardir bekarim, cevremde cogu bekar da benden farksiz.
kendine yeten, iyi bir aileyse turkiyede kimse cocugundan ne para aliyor ne is bekliyor. yiyip icip camis gibi yatiyorsun. parani neye seviyorsan ona harciyorsun
ha ailesinin durumu yoktur ya da "onca okuttuk esek gibi bize baksin" kafasindadir, harac keser gibi maasini istiyordur, ya da ultra muhafazakardir biryere salmaz laf olur söz olur diye vs onlari katmıyorum tabii ki.
ama günümüz insanlarinin cogu böyle.
sorumsuz sorumsuz büyüyoruz:))

benim yıllar önce mesleğimle ilgili katıldığım topluluktan bir arkadaş grubum var sanırım beni en mutlu eden arkadaşlıkları orada yaşadım. çünkü spesifik bir alana dair ortak noktası olan 10 insandık. onun harici ilkokuldan liseden arkadaşlarım var ama muhabbetler tıkandı sanki. çünkü artık ortak alanımız ortak hedeflerimiz yok. buluşup ayrı yaşadığımız hayatlarımızı anlatıyoruz. olayın evlilikle bekarlıkla pek ilgisi yok. ben bekarım bekar arkadaşımla buluşunca da o kopukluğu hissediyorum. çünkü ortamlar değişti artık. birbirimizin hayatını kafede oturup dinleyerek ne kadar verim alabiliriz ki? ama idare etmek gerek. ne yapalım yılların arkadaşlıklarını çöpe mi atalım

Benim de tam tersi t*nder hikayesi tartışma falan dinlemek istemiyorum. İçim sıkılıyor.
Evliyken tartışma olmuyor mu?Sen de onları anlatabilirsin.bekarken yaşanan ilişkiler boş beleş olmaz zorunda mı?.Şu an evli olan kişiler de bir dönem sevgiliydi. O mutsuzken mutluyum diyemiyorum demişsin.eee bekar olan herkes mutsuz mu oluyor bu mantıkla? Kısaca koca buldum diye bir tarafların kalkmış zamanla geçer.

Kesin asker eşi
Ne alakası var çok merak ettim. 7 kişilik lise arkadas grubumun 5i , 5 kisilik universite arkadas grubumun 3ü bekar ve hala kardeş gibiyiz. Hanımefendinin sosyal problemlerini bir meslek grubuna hatta meslek grubuna da değil eşlerine mal etmenizin nedeni ne olabilir gerçekten merak ediyorum.

Üç beş asker eşi konusu okursanız çoğunluğunun hangi kafaları yaşadığını anlarsınız. Kocasının rütbesini kendi rütbesi sanıp ona göre lojmandaki asker eşlerinden arkadaş seçen var ha o kafa ha bu kafa.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…