Yani evli bekar diye arkadaş ayrımı yapanın diğerlerini küçümsemesi ilginç geldi.Hadi temizlik yaptıran kaynanacılar tamam da tüp bebekle anne olmaya çabalayan kadınların derdini gömmesi gerçekten takdire şayan, aşırı vizyoner bir bakış açısı. Birkaç sene sonra küçümsediği o dert dönüp dolaşıp kendisini bulmaz umarım.
Sadece evli değil birçok sıfat saydım aklı başında olmasına dair. Cümlede anlam dersini astılar herhaldeEvlilerin alınacağı bir şey yok ki burada. Konu sahibi zaten evli arkadaş istiyor. Bizde sağlıklı ilişki kurabilecek bir insanın arkadaşlıklarının medeni hale bağlı olmaması gerektiğini söylüyoruz.
Ne alaka acaba? Benim pek çok arkadaşım var: ilkokul, üniversite, yurt, eski iş arkadaşı, oğlumun veli arkadaşları gibi pek çok arkadaşım var. Yalnızlıktan şikayet edip sohbet açamayan sizsiniz ben değilim. Komik komik laf sokmak yerine kendi hatanıza bakın belki buradan arkadaş aramak zorunda kalmazsınızBekar arkadaşın anlattığı konuların yüzde 90 ilişki olması benim suçum mu? Durduk yere konuyu mu değiştireyim ağaçlar çiçek böcek mi diyeyim mesela? Sosyal medyada influencer takip etmekten insanlarla karşılıklı diyaloğu unutuyorsunuz
Evli olduğunuz için değil üslubunuz ve hemen laf sokmaya başlayan tavrınızdan dolayı yalnızsınızSadece evli değil birçok sıfat saydım aklı başında olmasına dair. Cümlede anlam dersini astılar herhalde
evlilerle ne konuşuyorsunuz koca mı yarıştırıyorsunuz :dBekar misiniz bilmiyorum ama dinlemek istemiyor insan bir noktadan sonra 30+ ve evli iseniz 30+ arkadaşınızın flört uygulamasi tek gecelik ilişkileri ve toksik ilişkilerini dinlemek yormaya başlıyor.
Mesela benim bir arkadaşligim böyle bitti. Gecenin ikisinde ağlıyor arıyor. Sevgilimle ayrıldım diyor. Ben ay sonu kirayı nasıl öderim bankaya ne kadar borcum var diye düşünüyor oluyorum. Git ayrıl beni de sal diyemiyorsun...
Bir de konuyu açan arkadaşın dediği gibi mutluyum da diyemiyorsun. O mutsuzsa. Garip oluyor.
Aşağılık kompleksiniz mi var?Yani evli bekar diye arkadaş ayrımı yapanın diğerlerini küçümsemesi ilginç geldi.3 sayfalık konuda bile kendi ile ilgili verdiği tek detay evli olması. Şimdi ama konum evlilik üzerine vs. diyecek ama konu arkadaşlık aslında. Ve bunu medeni duruma indirgemek. Bir insanın kendini tek bir şeyle tanımlamaması gerekiyor. Evliyim de evliyim diye ondan yazdım. Eee başka yani?
Yok yukarılık kompleksim var, epey yukarılardayım.Aşağılık kompleksiniz mi var?
Ya sen gelme zatenNe alaka acaba? Benim pek çok arkadaşım var: ilkokul, üniversite, yurt, eski iş arkadaşı, oğlumun veli arkadaşları gibi pek çok arkadaşım var. Yalnızlıktan şikayet edip sohbet açamayan sizsiniz ben değilim. Komik komik laf sokmak yerine kendi hatanıza bakın belki buradan arkadaş aramak zorunda kalmazsınız
e tamam evlilerin de muhabbeti bunun üzerine oluyor zaten demek ki siz evli insanlardan da sıkılıyorsunuz. Yani arkadaşlık ilişkilerinizde hiç ilişkisel mevzu dönmesin istiyorsunuz o zaman. Spora yazılın spor üzerine arkadaşlıklar kurun madem. Ya da bir hobi edinin hobi üzerine olsun arkadaşlığınız. Başka türlü skala çok daralıyorSorun değil en büyük derdi tüp bebek ve KVnin geline temizlik yaptırması olan bir forumda yargılanmayı doğal karşılıyorum
Evet zaten düzenli spor yapıyorum piyano çalıyorum vs bu yüzden de konunun başında hobileri olan dedim. Konu sadece evli olmaya kaydı anlamsızcae tamam evlilerin de muhabbeti bunun üzerine oluyor zaten demek ki siz evli insanlardan da sıkılıyorsunuz. Yani arkadaşlık ilişkilerinizde hiç ilişkisel mevzu dönmesin istiyorsunuz o zaman. Spora yazılın spor üzerine arkadaşlıklar kurun madem. Ya da bir hobi edinin hobi üzerine olsun arkadaşlığınız. Başka türlü skala çok daralıyor
uzun yillardir bekarim, cevremde cogu bekar da benden farksiz.Çok iyimsersin maaşallah
Ben varım ama bekar çocuksuz ve modernim olur mu shshsh evliliğini de kıskanmam heAy evet unutmuşumAnkara Çankaya'dayım ben
Benim de tam tersi t*nder hikayesi tartışma falan dinlemek istemiyorum. İçim sıkılıyor.
Evliyken tartışma olmuyor mu?Sen de onları anlatabilirsin.bekarken yaşanan ilişkiler boş beleş olmaz zorunda mı?.Şu an evli olan kişiler de bir dönem sevgiliydi. O mutsuzken mutluyum diyemiyorum demişsin.eee bekar olan herkes mutsuz mu oluyor bu mantıkla? Kısaca koca buldum diye bir tarafların kalkmış zamanla geçer.Benim de tam tersi t*nder hikayesi tartışma falan dinlemek istemiyorum. İçim sıkılıyor.
Kendinden bahsetmek zorunda değilsin.ayy ne tuhafsiniz.Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
Ne alakası var çok merak ettim. 7 kişilik lise arkadas grubumun 5i , 5 kisilik universite arkadas grubumun 3ü bekar ve hala kardeş gibiyiz. Hanımefendinin sosyal problemlerini bir meslek grubuna hatta meslek grubuna da değil eşlerine mal etmenizin nedeni ne olabilir gerçekten merak ediyorum.Kesin asker eşi
Üç beş asker eşi konusu okursanız çoğunluğunun hangi kafaları yaşadığını anlarsınız. Kocasının rütbesini kendi rütbesi sanıp ona göre lojmandaki asker eşlerinden arkadaş seçen var ha o kafa ha bu kafa.Ne alakası var çok merak ettim. 7 kişilik lise arkadas grubumun 5i , 5 kisilik universite arkadas grubumun 3ü bekar ve hala kardeş gibiyiz. Hanımefendinin sosyal problemlerini bir meslek grubuna hatta meslek grubuna da değil eşlerine mal etmenizin nedeni ne olabilir gerçekten merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?