Evlenince azalan arkadaşlıklar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok benim çocuk istemediğim belli. O yüzden haklısın bütün gün çocuğun kusmasını kakasını dinlesem bayılırım herhalde

Instada Beliz Acar var gönüllü cocuksuz hayat icerikleri uretiyor. Cocuk istemeyen kadinlar cok var sayfasinda belki bakmak istersin ben oradan arkadas bulmadim ama iceriklerini begeniyorum.

Hayatımızdaki gelişmeleri karşılıklı anlatıyoruz ya hani?

arkadaşlıkları evli-çocuklu, evli-çocuksuz, bekar-sorunlu ilişki, dümdüz bekar , bekar-mutlu ilişki vs şeklinde kategorize ettikçe yalnız kalmaya mahkum zaten konu sahibi. insanların konumları, dertleri bizle birebir aynı değil diye kimseyi dinlemeyeceksek ortada eş dost arkadaş kalmaz ki

Instada Beliz Acar var gönüllü cocuksuz hayat icerikleri uretiyor. Cocuk istemeyen kadinlar cok var sayfasinda belki bakmak istersin ben oradan arkadas bulmadim ama iceriklerini begeniyorum.
Teşekkür ediyorum beni yargılamadan yararlı bir öneri veren bir tek siz oldunuz. İnceleyeceğim mutlaka

İnsan kendine benzeyenle evlenir, kendine benzeyenle arkadaşlık kurar. Ortak noktası olmayan topluluklar bir noktada dağılır

Hayatımızdaki gelişmeleri karşılıklı anlatıyoruz ya hani?
Hayatınızdaki gelişmeleri nispet yapmadan olağan bir şekilde anlatırsanız bir şey olmaz. Benim arkadaşlarım çoğunlukla bekar. Bir sorunumuz yok.

Ama mesela başka evli tanıdığım var ben de evli olmama ve evliliğimden memnun olmama rağmen tahammül edemiyorum ona. Kocası jest olsun diye bir kahve zincirinden kahve yollamış eve, onu bile çekip instagrama atıyor. Kocamdan süpriz falan yazıyor. Böyle tipleri evli bekar kimse sevmiyor. Kimse kimsenin kocasının yaptığı jestleri, süprizleri merak etmiyor. Özel olması gereken alanlar var. O alanları eşinizle kendi aranızda yaşayıp normal şeylerden bahsederseniz rahatsız olmazlar.

Aynen benim de cok az var zaten. birebir ayni hayat yasantisini beklemiyorum ama nebileyim biraz benzer olmali sanki farkliysa bile bogulmuyor olmaliyim.

Forumda konu acilinca benimle ayni hayatta olmasa da okuyorum cevap yaziyorum mesela ama bazi uyeler konu acmayip direkt özel mesajla konularini atiyolar ya onlara yazasim gelmiyor cunku tek muhatap sensin her yazdigina cevap bekliyor iste gercekte arkadas olunca da oyle bi boguculuk geliyor.

Konuyu anlamamakta diretiyorsunuz, bekarlar beni kıskanıyor demiyorum. Mutlu ilişki isteyen insanları üzmek istemediğimden bahsediyorum.

Konuyu anlamamakta diretiyorsunuz, bekarlar beni kıskanıyor demiyorum. Mutlu ilişki isteyen insanları üzmek istemediğimden bahsediyorum.
Bence siz anlamıyorsunuz. Sizin evliliğiniz mutlu ilişki isteyen insanları niye üzsün diyorum ben de. Üzmesi için insanlara nispet yapmanız lazım.

Bence siz anlamıyorsunuz. Sizin evliliğiniz mutlu ilişki isteyen insanları niye üzsün diyorum ben de. Üzmesi için insanlara nispet yapmanız lazım.
İşte nispet yapmadan da mahzunluk oluyor. Bekarken benim için de öyleydi bu yüzden anlayabiliyorum. Yani rahatsız hissetmesinler istiyorum işte

Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
Arkadaşınız evli de olsa durduk yere mutlu evliliğinizi anlatmanıza gerek yok zaten. Lafı gelir bir şey olur orası ayrı. Evliliğinde mutlu olanlar her yerde kocalarından bahsetmiyor. Birinin bir konuda derdi varsa ona göre konuşursunuz. Evli arkadaş arıyorsunuz ama kocasıyla mutlu diye de belirtin. Artık bol bol evliliğinizden bahsedersiniz. İstediğiniz bu sanırım.

Yahu yeni evliyim gündemim bu Allah Allah napim ya... Konunun başında hobisi olan dedim çalışan dedim gidip bir tek evli kısmına mı takıldınız

şu durumda sizden önce evlenmiş olan arkadaşlarınız sizin kriterleriniz karşılıyor olmalı, zaten zamanında arkdaşmışsınız onlara geri dönün

artık ben de evliyim beni tekrar alın klübe diyeceksiniz, anladığım bu benim.

Başka şehirlerdeler maalesef

Ben de evlı arkadaslarımla gorusmek ıstemıyorum pek. Kaynana, eltı muhabbetleri cekemıyorum. Bılmedıgım konuda ne tavsıyesı verebılırım kı? Dert tasası olup donuyorsun eve. Ortak noktalar azalınca halıyle konusulacak konu da kalmıyor

Başka şehirlerdeler maalesef
yalnız sizin gerçekten arkdaşınız yok, hiç olmamış.

önce bunu bi fark edin
gerçekten arkadaş olmuş olsaydınız evlendiniz diye şehir değitşti diye bitmezdi

siz şu anda da arkdaş aramıyorsunuz herhalde bulunduğunuz yerde vakit geçirecek kişiler arıyorsunuz kriteriniz de evli olması, mümküse yeni evli olması çünkü ancak onlarla ortak noktalarınız olacağını düşünüyorsunuz

İşte nispet yapmadan da mahzunluk oluyor. Bekarken benim için de öyleydi bu yüzden anlayabiliyorum. Yani rahatsız hissetmesinler istiyorum işte
Her bekar için böyle bir şey söz konusu değil. En yakın iki arkadaşım okulu bitirir bitirmez evlendi. Ben 27 yaşında evlendim. Bir kere bile kendimi eksik hissetmedim yanlarında. Bir sürü 35 yaş civarı bekar arkadaşım var. Whatsapp gruplarından her gün, reelde haftada, on günde bir görüşürüz. Ayrı şehirlerdeysek her fırsatta. Siz bilinçaltınızda evliliği çok farklı yere konumlandırmışsınız, sınıf atlama gibi. “Evliler ve diğerleri” diye bir grup yok, önce bunu idrak edin. Bunu kabullenirseniz sosyal ilişkileriniz de gelişir, arkadaş bulamama gibi bir derdiniz olmaz.

Aynen öyle yani bekar olan da benle mesafe koysa alınmam

Bence evliliği siz farklı yere konumlandırdığınız için aklınıza gelen ilk yorum bu olmuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…