Yok benim çocuk istemediğim belli. O yüzden haklısın bütün gün çocuğun kusmasını kakasını dinlesem bayılırım herhalde
Hayatımızdaki gelişmeleri karşılıklı anlatıyoruz ya hani?Derdini anlatan birine kendi mutlu hayatınızdan niye bahsedesiniz zaten? Bu bekar olsanız da saçma olurdu. Sizin sorununuz evlilik bekarlık değil nerde ne konuşacağınızı bilmiyosunuz demek ki. Evli arkadaşınız olursa da nispet yaparsanız sürmez arkadaşlığınız. Mesela onun kvsi ile problemi var ve bunu size anlatınca ay benim de kv çok iyi derseniz size bilenir.
arkadaşlıkları evli-çocuklu, evli-çocuksuz, bekar-sorunlu ilişki, dümdüz bekar , bekar-mutlu ilişki vs şeklinde kategorize ettikçe yalnız kalmaya mahkum zaten konu sahibi. insanların konumları, dertleri bizle birebir aynı değil diye kimseyi dinlemeyeceksek ortada eş dost arkadaş kalmaz kiTatli flört heyecani olsa keşke o zaman dinlenir de genelde şurada durmadan konu acip milleti biktiranlarin tarzinda surekli aglamali sacma iliskiler olunca cidden cekilmiyor bunun evli versiyonu da cekilmiyor zaten.Forumda olunca ister yazarsin ister yazmazsin ama cevrende olunca olmuyor.
Cocuklular da hiç cekilmiyor mesela
Devamli ev işi ve yemek konusan ev hanimlari da cekilmiyor.
Konu sahibi simdi evli cocuksuz arkadas bulsa ve ikisinden biri cocuk sahibi olsa yine arkadassiz kalir muhtemelen.
Teşekkür ediyorum beni yargılamadan yararlı bir öneri veren bir tek siz oldunuz. İnceleyeceğim mutlakaInstada Beliz Acar var gönüllü cocuksuz hayat icerikleri uretiyor. Cocuk istemeyen kadinlar cok var sayfasinda belki bakmak istersin ben oradan arkadas bulmadim ama iceriklerini begeniyorum.
İnsan kendine benzeyenle evlenir, kendine benzeyenle arkadaşlık kurar. Ortak noktası olmayan topluluklar bir noktada dağılırarkadaşlıkları evli-çocuklu, evli-çocuksuz, bekar-sorunlu ilişki, dümdüz bekar , bekar-mutlu ilişki vs şeklinde kategorize ettikçe yalnız kalmaya mahkum zaten konu sahibi. insanların konumları, dertleri bizle birebir aynı değil diye kimseyi dinlemeyeceksek ortada eş dost arkadaş kalmaz ki
Hayatınızdaki gelişmeleri nispet yapmadan olağan bir şekilde anlatırsanız bir şey olmaz. Benim arkadaşlarım çoğunlukla bekar. Bir sorunumuz yok.Hayatımızdaki gelişmeleri karşılıklı anlatıyoruz ya hani?
arkadaşlıkları evli-çocuklu, evli-çocuksuz, bekar-sorunlu ilişki, dümdüz bekar , bekar-mutlu ilişki vs şeklinde kategorize ettikçe yalnız kalmaya mahkum zaten konu sahibi. insanların konumları, dertleri bizle birebir aynı değil diye kimseyi dinlemeyeceksek ortada eş dost arkadaş kalmaz ki
Konuyu anlamamakta diretiyorsunuz, bekarlar beni kıskanıyor demiyorum. Mutlu ilişki isteyen insanları üzmek istemediğimden bahsediyorum.Hayatınızdaki gelişmeleri nispet yapmadan olağan bir şekilde anlatırsanız bir şey olmaz. Benim arkadaşlarım çoğunlukla bekar. Bir sorunumuz yok.
Ama mesela başka evli tanıdığım var ben de evli olmama ve evliliğimden memnun olmama rağmen tahammül edemiyorum ona. Kocası jest olsun diye bir kahve zincirinden kahve yollamış eve, onu bile çekip instagrama atıyor. Kocamdan süpriz falan yazıyor. Böyle tipleri evli bekar kimse sevmiyor. Kimse kimsenin kocasının yaptığı jestleri, süprizleri merak etmiyor. Özel olması gereken alanlar var. O alanları eşinizle kendi aranızda yaşayıp normal şeylerden bahsederseniz bir şey olmaz.
Bence siz anlamıyorsunuz. Sizin evliliğiniz mutlu ilişki isteyen insanları niye üzsün diyorum ben de. Üzmesi için insanlara nispet yapmanız lazım.Konuyu anlamamakta diretiyorsunuz, bekarlar beni kıskanıyor demiyorum. Mutlu ilişki isteyen insanları üzmek istemediğimden bahsediyorum.
İşte nispet yapmadan da mahzunluk oluyor. Bekarken benim için de öyleydi bu yüzden anlayabiliyorum. Yani rahatsız hissetmesinler istiyorum işteBence siz anlamıyorsunuz. Sizin evliliğiniz mutlu ilişki isteyen insanları niye üzsün diyorum ben de. Üzmesi için insanlara nispet yapmanız lazım.
Arkadaşınız evli de olsa durduk yere mutlu evliliğinizi anlatmanıza gerek yok zaten. Lafı gelir bir şey olur orası ayrı. Evliliğinde mutlu olanlar her yerde kocalarından bahsetmiyor. Birinin bir konuda derdi varsa ona göre konuşursunuz. Evli arkadaş arıyorsunuz ama kocasıyla mutlu diye de belirtin. Artık bol bol evliliğinizden bahsedersiniz. İstediğiniz bu sanırım.Sevgilisinden yeni ayrılmış arkadaşımın derdi varken gidip mutlu evliliğimi mi anlatayım?
Yahu yeni evliyim gündemim bu Allah Allah napim ya... Konunun başında hobisi olan dedim çalışan dedim gidip bir tek evli kısmına mı takıldınızArkadaşınız evli de olsa durduk yere mutlu evliliğinizi anlatmanıza gerek yok zaten. Lafı gelir bir şey olur orası ayrı. Evliliğinde mutlu olanlar her yerde kocalarından bahsetmiyor. Birinin bir konuda derdi varsa ona göre konuşursunuz. Evli arkadaş arıyorsunuz ama kocasıyla mutlu diye de belirtin. Artık bol bol evliliğinizden bahsedersiniz. İstediğiniz bu sanırım.
şu durumda sizden önce evlenmiş olan arkadaşlarınız sizin kriterleriniz karşılıyor olmalı, zaten zamanında arkdaşmışsınız onlara geri dönünMerhaba yeni evliyim ve bekar olduğum zamanlarda evlenen arkadaşlarım kendi hayatına bakmaya başladığı için elbette kopmalar yaşanmıştı. Şimdi en geç ben evlendiğim için artık çevremde kendime uygun arkadaşım kalmamış oldu. Bekar arkadaşım tek tük var ancak onlar malum sevgili flört sıkıntılarını anlatınca nispet yapar gibi evlilik hayatıyla ilgili konuşmak istemiyorum. Özetle kendi yaşıma uygun, evli çocuksuz, hobileri olan çalışan modern kadın arkadaş nasıl bulabilirim bilemiyorum fikri olan varsa duymak isterim.
Başka şehirlerdeler maalesefşu durumda sizden önce evlenmiş olan arkadaşlarınız sizin kriterleriniz karşılıyor olmalı, zaten zamanında arkdaşmışsınız onlara geri dönün
artık ben de evliyim beni tekrar alın klübe diyeceksiniz, anladığım bu benim.
yalnız sizin gerçekten arkdaşınız yok, hiç olmamış.Başka şehirlerdeler maalesef
Her bekar için böyle bir şey söz konusu değil. En yakın iki arkadaşım okulu bitirir bitirmez evlendi. Ben 27 yaşında evlendim. Bir kere bile kendimi eksik hissetmedim yanlarında. Bir sürü 35 yaş civarı bekar arkadaşım var. Whatsapp gruplarından her gün, reelde haftada, on günde bir görüşürüz. Ayrı şehirlerdeysek her fırsatta. Siz bilinçaltınızda evliliği çok farklı yere konumlandırmışsınız, sınıf atlama gibi. “Evliler ve diğerleri” diye bir grup yok, önce bunu idrak edin. Bunu kabullenirseniz sosyal ilişkileriniz de gelişir, arkadaş bulamama gibi bir derdiniz olmaz.İşte nispet yapmadan da mahzunluk oluyor. Bekarken benim için de öyleydi bu yüzden anlayabiliyorum. Yani rahatsız hissetmesinler istiyorum işte
Aynen öyle yani bekar olan da benle mesafe koysa alınmamBen de evlı arkadaslarımla gorusmek ıstemıyorum pek. Kaynana, eltı muhabbetleri cekemıyorum. Bılmedıgım konuda ne tavsıyesı verebılırım kı? Dert tasası olup donuyorsun eve. Ortak noktalar azalınca halıyle konusulacak konu da kalmıyor
Bence evliliği siz farklı yere konumlandırdığınız için aklınıza gelen ilk yorum bu olmuşHer bekar için böyle bir şey söz konusu değil. En yakın iki arkadaşım okulu bitirir bitirmez evlendi. Ben 27 yaşında evlendim. Bir kere bile kendimi eksik hissetmedim yanlarında. Bir sürü 35 yaş civarı bekar arkadaşım var. Whatsapp gruplarından her gün, reelde haftada, on günde bir görüşürüz. Ayrı şehirlerdeysek her fırsatta. Siz bilinçaltınızda evliliği çok farklı yere konumlandırmışsınız, sınıf atlama gibi. “Evliler ve diğerleri” diye bir grup yok, önce bunu idrak edin. Bunu kabullenirseniz sosyal ilişkileriniz de gelişir, arkadaş bulamama gibi bir derdiniz olmaz.
Valla buradan bakınca hiç öyle görünmüyor. Medeni durumla problemi olan sizsiniz, ben değil.Bence evliliği siz farklı yere konumlandırdığınız için aklınıza gelen ilk yorum bu olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?