- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Anaamm her ay böyle ay hamilemiyim degilmiyim die stresmi çekilir yahuu.. bu evlilik ne zormuş. . Daha 1 buçuk ay oldu bu 2. Adetim olcak ay gecikti hamilemiyim stresleri...
Dogum kontrol hapı kullaniorum ama bitince hic adet olamiyorum yahuuu... geçen seferkinde yedi günlük aranın bitmesine son 2 gun kala oldum o da azcik 2. Gun ilacı içince bitti. Simdu bir gun kaldi hala tık yok ve en ufak bir ağrı sizi yok... ya korunurken hamile kalma ihtimali nedir??
evet korununyorum. ama ilac bitince 7 gün ara veriorssun ya heh istr o dönemde de adet olmuyorum. yani gecen sefer son 2 gün kala az bi oldum sonra ilaca baslayinca bitti. bu seferde de o aranin bitmesine 1 gun var hala olmadim.ben anlaymadım korunuyorsun oyle değil mi:26:
ayyy deme öyle deme demeeeee... simdi giyiniorum gebelik trsti alcam bi koli falan artik hergün iser dururumm:-Dbenim arkadaşımda korka korka gecirdi o ayları
evliliğinin 2. ayında hamile kaldı..şimdi 6 aylık hamile
aman dikkat edin kız...
ayyy deme öyle deme demeeeee... simdi giyiniorum gebelik trsti alcam bi koli falan artik hergün iser dururumm:-D
ayyy deme öyle deme demeeeee... simdi giyiniorum gebelik trsti alcam bi koli falan artik hergün iser dururumm:-D
yaaa adet olmuyor ki düzensizliği olsun:-D:-D:-D duzenli kullanıyorum valla saatini bile sasmiyorum:-Dhahahahah ne güldüüm yaaben 6 ay boyunca hiç korunmadım eşim korundu ve istediğimizde de bebişimize hamile kaldım şükür... dikkatli kullanıldığında gayet sağlıklı bi korunma yöntemi,hem adet düznsizliği de olmuyo
yaaa adet olmuyor ki düzensizliği olsun:-D:-D:-D duzenli kullanıyorum valla saatini bile sasmiyorum:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?