Evlenince baslayan bu stres beni öldürecek:-D

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Anaamm her ay böyle ay hamilemiyim degilmiyim die stresmi çekilir yahuu.. bu evlilik ne zormuş. . Daha 1 buçuk ay oldu bu 2. Adetim olcak ay gecikti hamilemiyim stresleri...
Dogum kontrol hapı kullaniorum ama bitince hic adet olamiyorum yahuuu... geçen seferkinde yedi günlük aranın bitmesine son 2 gun kala oldum o da azcik 2. Gun ilacı içince bitti. Simdu bir gun kaldi hala tık yok ve en ufak bir ağrı sizi yok... ya korunurken hamile kalma ihtimali nedir??

düzenli kullanırsanız büyük ihtimal hamile kalmazsınız, 7 günlük boşlukta regl oldun bitmedi ilaç kullanırken de devam edebilir regl, ilaç bitince hemen regl olmuyor ki zaten, antibiyotik falan kullanırsanız ek önlem alın.

ben anlaymadım korunuyorsun oyle değil mi:26:

ben anlaymadım korunuyorsun oyle değil mi:26:
evet korununyorum. ama ilac bitince 7 gün ara veriorssun ya heh istr o dönemde de adet olmuyorum. yani gecen sefer son 2 gün kala az bi oldum sonra ilaca baslayinca bitti. bu seferde de o aranin bitmesine 1 gun var hala olmadim.
ilac icerkende olursun diyen arkadasim maalesef adetliyken agri kesici icsem kesilir adetim dkh hepten kesior.
esib korunsun diyenlere maalesef bu kadar önemli biseyi onun insiyatifine birakamam:-D
bebis gelsin diyen arkadaşım inan cok seviorum bebkleri ama henuz degil:-D daha erken bnm icin:-D

benim arkadaşımda korka korka gecirdi o ayları
evliliğinin 2. ayında hamile kaldı..şimdi 6 aylık hamile
aman dikkat edin kız...

ayyy deme öyle deme demeeeee... simdi giyiniorum gebelik trsti alcam bi koli falan artik hergün iser dururumm:-D

hahahahah ne güldüüm yaa ben 6 ay boyunca hiç korunmadım eşim korundu ve istediğimizde de bebişimize hamile kaldım şükür... dikkatli kullanıldığında gayet sağlıklı bi korunma yöntemi,hem adet düznsizliği de olmuyo

Son düzenleme:
yaaa adet olmuyor ki düzensizliği olsun:-D:-D:-D duzenli kullanıyorum valla saatini bile sasmiyorum:-D

ya bende de her zaman ilacı bıraktıktan sonra 4. gün hastalığım başlıyo ama bazen oluoki akşama kadar olmadıüım oluo heralde vücudumun o anki dengesiyle alakalı. ama siz bi doktora gidin bnce normal bişey değil sizinki. ben doğum kontrol hapını adet düzensizliğim var bide ondan dolayı da kullanoıyorum. öbür türlü aynı sizin dediğiniz gibi kafayı yerdm heralde. araştırdım ama düzgün kuyllanınca hamilelilk çok nadir olan bişeymiş. bide prez. kullanınca bndeki hissetme azalıyor nie bilmiyorum ama :44:

Hapı bıraktıktan sonra 3-5 gün arası olmak normal, ilaç da zaten genellikle adetli olduğumuz günleri azaltıyor, problem yok yani. Ama ben de ne kullanırsam kullanayım aynı korkuyu sürekli yaşıyorum. Zor gerçekten.

Doğum kontrol haplarını düzenli kullandığınız sürece hamile kalmazsınız
bebek sahibi olmadanda hap kullanmak ne kadar doğru tartışılır

Şunu anladım ki hamile kalmak o kadar kolay iş değilmiş.
Korunuyorsan strese, evhama hiç gerek yok.

Haaa oldu da oldu korunmana rağmen. Engellere rağmen gelen bebişe hoşgeldin demek gerekir bence..:)

Doktora gitsene. Hap bitince hemen adet olman gerekiyor. Belki bir sorun vardır?

Ahanda simdik oldum artik yarin aksama kafar ne kadar olursa:-D yarin aksam ilacimi iccem yine mecbur. O zaman hic sasmadan ilaca devam.
Cocuk sahibi olmadan ilac kullanmak nie diyen arkadasim ne yapayimmm:-D olmasın ama simdi zamani degil bnm icin beebegin sorumlulugunu alabcek yetide degilim.
Ha korunmaya ragmen olursa da olsun tabiki aldircak degilim hosgeldin derimm:-D

Hap kullanip hamile kalma ihtimalin 1milyonda 1 mubarek bende hap kullaniyorum regli olmadim hic dert etmiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…