Evlenince baslayan bu stres beni öldürecek:-D

Hiç hap kullanmadım, kullanmam da.
Prezervatifle korunuyoruz evlendiğimizden beri, hiç hamile miyim diye evham yapmadım.
En garantisi bu geliyor bana, hem de boş yere hormonlarıma hormon katmamış oluyorum.

Valla prezervatifle korunuyorduk bitti bugün alalım yarın alalım derken hamile kaldım 7.ayda ...panik stres ama erkendi filanlar şimdi madem oldu bir iki ay önce olsaydı doğardi şimdi diyorum. ..hamilelikte hiç kolay değilmiş ben herkes rahat geçiriyor sanıyordum baya zor valla ikinci çocuk düşünmüyorum...

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Al bende de o kadar. Eşim korunuyor ama buna kaza oldu tam da yumurtlama zamanı. Bu ay stres kat kat fazla. Daha adete 12 13 gün var. Dört gözle bekliyorum adet olmayı :)

Ben de kullandım 4 ay kadar ve aynen anlattığınız şeyleri yaşadım normalde 5 gün sürer reglim hap kullanırken sadece 2 gün oluyordu oda çok az. Düzenli kullanırsanız ve içmeyi unutmazsanız hamile kalma olasılığınız yok gibi.

Bu doğum kontrol hapını bazı doktorlar sakıncalı görmüyor, bazılarıda sakın içmeyin diyor.

Bakalım göreceğiz 2 yıl ilaç kullandım, 4 aydırda bebek düşünüyoruz.
İlaç içerken hiç acaba hamilemiyim demedim çünkü çok düzenliyor.

Sen bir an önce doktora git canım hem geç regl oluyorsun hemde az geliyor diyorsun. Git doktora hem genel bir kontrol olmuş olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Dogum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimalin çok çok düşük.... Bildigim kadarıyla % 1 in altında dogum kontrol hapı kullanırken hamile kalma ihtimali..Korunmadıgın zaman bile ihtimal %30 .... Ilk evlendiğimde banada oldu 2-3 ay hastalanmadım. Doktora gittim hatta hamile degilim neden hastalanamıyorum diye doktor bana dediki dogum kontrol hapına vücudun alışması sırasında böyle şeyler olabiliyor veya psikolojik olarak yaptığımız baskıda etkiliyormuş

Her ay bu stres çekilir mi yahu?
Galiba yeni olduğun için bu kadar stres yapıyorsun. Buna alışırsın birkaç ay sonra sanırım. Aklına bile gelmez.

Ben hiç ilaç içmedim. Eşime verdim o ulvi görevi
Hiç acaba hamile miyim diye düşünmedim prezervatif en güvenli ve sağlıklısı bana göre. En azından ilk doğumumu yapana kadar.
Bir de düzensizlikleri okudukça iyi ki içmemişim diyorum.

keşke bende hamile kalabilsem;(( ne güzel korkma olursa da Allahtan herşeyin bi zamanı vardır takma kafana rahat ol. bende adetlerimm düzensiz oluyor tabi genelde benim bende diyorum ki hamilemiyim acaba diye sevinirken olmuyor tabi hüsrana uğruyorum. bebeğim olmayacak düşüncesi daha kötü bişey yaşayan anlar o yüzden bi problemin yoksa şükretmelisin

bende keske bu ay hamile miyim ?? diyenlerdenim ..
kalsam keskeee diye stres yapanlardanım ..
Allah herkesin gönlüne göre versin ..

ayyy deme öyle deme demeeeee... simdi giyiniorum gebelik trsti alcam bi koli falan artik hergün iser dururumm:-D

Hahahaha, bende böyleydim ilk evlendigimde. Bende korunuyordum fakat yinede korkuyordum, sanki o kücücük hap yetmezmis gibi hisediyordum
Her ay bir test aliyordum Ama artik biraktim, zaman ile paranoya azaliyor demek ki

Ayni durumdayim yeni evli sayilirim her ay bulantilar bas donmeler as ermeler her ay hamile tripleri testler kalma ihtimalim olmadigi zamanlarda bile ya hamileysem psikopati oldum

Bekarlik sultanlik diye boşuna demiyorlar :thumbup:
yok yok ddogru insanla dogru zamanda evlilik cenneti dünyaya taşımak gibi:-D darısı başınıza :-D bunlar ufak şeyler:-D
ayy birde isin orasi var olmadan biseyler yapalim istee:-D ama oluncak nabak cekeceuk mecbur:-D
Al bende de o kadar. Eşim korunuyor ama buna kaza oldu tam da yumurtlama zamanı. Bu ay stres kat kat fazla. Daha adete 12 13 gün var. Dört gözle bekliyorum adet olmayı :)
ayy iste o kazalar yokmu yusuf yusuf yusuffff:-D

sorma azaldi da azaldı insan bisey olcak die korkuyor. .. hayatimda da hicbirseyi bu kadar duzenli yapmiorum inanmazsiniz:-D

valla riski göze almak zorundayik nabalim. benim daha yeni belki alisir vücudum.

isallah benimki de alisma surecindedr:-D yoksa her ay boyle anam gec kaldik ay bebik gelior valla beynim dönüyor:-D

isallahh:-D eşim de bana atti o ulvi görevi vqlla:-D gerci ben asla ona birakamazdim yaaa...
canm hersey allahtan... kadir kismet... rabbim herkesin gönlüne göre versin. :-D
bence bi jinekolaga gidin
adet oldum ama sanirim bi gidip gorunmem gerek sanırım. ..
bende keske bu ay hamile miyim ?? diyenlerdenim ..
kalsam keskeee diye stres yapanlardanım ..
Allah herkesin gönlüne göre versin ..
allah gönlüne göre versin canmmm...

Hahahaha, bende böyleydim ilk evlendigimde. Bende korunuyordum fakat yinede korkuyordum, sanki o kücücük hap yetmezmis gibi hisediyordum
Her ay bir test aliyordum Ama artik biraktim, zaman ile paranoya azaliyor demek ki

he yaaa bnm gibi hatunu o nasil kessin:-D Ilacta hakli yani:-D bnmkide gecer belki:-D
en "temizi" prezervatif
yaaa böyle bi garip o da bee;-)

Ayni durumdayim yeni evli sayilirim her ay bulantilar bas donmeler as ermeler her ay hamile tripleri testler kalma ihtimalim olmadigi zamanlarda bile ya hamileysem psikopati oldum

he sorma artik el belde gobekte gezioruz:-D gobisi sevip babasi bak bebikini sev falanlara basliorum sonra allaaahhhhh diorum ne diom benn:-D

Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tez zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin insallah arkadaşım. Bakma sen bana, yaş 31 ben de bilmiyorum korunmasak sorunsuz hamile kalacakmiyim. Denemedik daha. Bazen korkuyorum ya kalmazsam diye ama yeni evliyim ve hazır değilim. Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…