Evlenince bekarları öldü sanan tip

Bende tam tersi oldu ben evlendim bekarlar muhabbeti kesti
Bendede tam tersi oldu evlenince kız arkadaslarimla buluşmak icin hep fırsatlar yarattım ama asıl bekarlar benimle görüşmeyi kesti. Eşimde işi nedeniyle ayda 4 defa evde olmaz gelip bende kalsinlar yiyip icelim derdim hep ama onlarin hep bi bahanesi vardi

Son düzenleme:
Eşimin işi çok yogundu o eski arkadaslarim benimle görüsmeyi kesti bende yalnızlıktan çok bunalip çocuk yaptim

Aslında bahane değildir de, ne bileyim o tarihler uymuyordur belki. Onlara uyan zamanda da eşin, evdedir.
İletişimi koparmamak önemli ya. Bence sen güzel davranmışsın, evine kalmaya davet bile etmişsin.
Mesela senin gibi arkadaşım olsa evli, kıymetini çok iyi bilirdim.
Bazı kadınlar çok kıskanç, bekar kadınlar evlerine girince kocalarının aklına gelecek, haz duyacak sanıyorlar.
Elbette ununu eleyip asan evlilikler hariç.

Eşimin işi çok yogundu o eski arkadaslarim benimle görüsmeyi kesti bende yalnızlıktan çok bunalip çocuk yaptim
Aslında buradaki kadınlar senin kadar dürüst olsa, sohbetlerin sabahı olmaz.

İşte çocuk yapma nedeni bu çoğunun, ama eleştiri yaparken, mükemmel hayat profili çizmezse, yazık olur, anonim profiline.

Ben zannetmiyorum öyle, akşamları gördükleri aynı kişiden bir süre sonra bunalıp, başka insana ihtiyaç duymayan vardır.

Tercihleri evliler oluyor, evli arkadaşlarını seçiyorlar, bu defa sohbet kısır döngü. Ev iş koca çocuk.

Bekarın aşk hayatını dinlemek, dinleyip özenmek mi korkunç geliyor nedir?

Her neyse. Ben dürüstlüğün için teşekkür ederim :)

istediğin yorumları alamadın diye, her cümlende gömmüşsün.sende herkese saldırarak, küçümseyerek aşağılayarak tatmin oluyosun zaar
Yahu kadın hayat görüşün belli, benimle uzaktan yakından alakan yok. Açtığım konu senin siyasi yorumun yüzünden kapanmıştı.
Bırak yakamı da. Her konuda zart pırt çıkma.
Gözardı ettim sanıyordum seni, aksilik olmuş.
Bak anla olur mu?
Yazdıklarını artık görmeyeceğim, sen de yorma kendini.

Konunun evliyle bekarlar çok ilgisi olduğunu sanmıyorum. evet evliyken artık eskisi gibi rahat olunmuyor orası doğru. Benim bekarken evli arkadaşlarım da oldu evliyken bekar arkadaşlarım da var. İlişkilerimiz aynı düzeyde devam ediyor. Ama ben dikkat ederim mesela akşam aramamaya . Kendimde telaş yaparım çünkü akşam arayan olduğunda. Bide eşimin yanında ilk zamanlar rahat rahat geyik yapamazdım arkadaşlarımla
Kısacası karakter meselesi diyorum .

Haklısın, karakter.
Benim sevgilim vardı, her haftasonu gelirdi
O geldiğinde arkadaşlarıma asla randevu vermezdim. 22 23 yaşımdaydım, sonra baktım insanlar planlarına beni dahil etmiyor, aaa şaşırdım
Sebebi buldum bulalı yıllardır
Evlenince benim toy zamanlarım gibi neden davranıyorlar diye düşünüyorum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…