- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Bunu desinler diyorum ben de
Ama hayır
Tüm kız grupları sessizde, tel sessizde, o kız kocamın aklına girmesin.
Ay ben derdimi ne şekil anlatayım bilemedim
Şükür anlayan çıkıyor.
Bunu sizin gibi bir çok kişi yazmış.Bazı bekarlara da evliler özellikle de yeni evliler çok sıkıcı geliyor.Sürekli mobilya ev eşyası düğünümüz şöyle oldu balayımız böyle oldu muhabbeti de bir yere kadar çekiliyor diye bekarlar evlilerden kaçıyorlar.Ben bekarken bazı evli arkadaşlarımdan bu gibi sebeplerle uzaklaşmıştım mecburen.Sürekli kendilerinden bahsediyorlardı benimkiler de.Valla beni de bekar arkadaşlarım bıraktı gitti.. ben de onları anlamıyorum hiç mi merak etmiyorlar beni diyorum oturmaya gelmez mi insan arkadaşının evine hadi gelemedin çarşıda bir kahve içelim demez mi demiyorlar..
Arada sizin gibi merak eden bekar arkadaşlarım olsaydı keşke..
Diyeceğim o dur ki ; arkadaşınızla aranıza demekki daha da çok mesafe koymanız gerekecek evli arkadaşlarımla bizde akşamları birbirimizi aramayız çok önemli olmadığı sürece ama bekar bir arkadaşım nadir de olsa arasa açarım zaten ben “kocam yanmdaydı açamadım “ nedir Allah aşkına eşin bu tabi ki her zaman yanında olacak zaten bir bahane değildir bence
Özel arkadaşlarıyla konuşmaları eşi duysun istememiştir .Merhaba
Benim çok tatlı, uzun soluklu, tadına doyulmaz ardaşlarım vardı.
Gayet de seviyeli, günlük sohbetler yapardık.
Arada kötü bir süreç geçirdim, sıyrılıyorum, arınıyorum, iyileşiyorum.
Yapayalnız kaldım sanki.
Evlenince telefonlar bekar arkadaşlara kapalı mı oluyor?
Kimse yorgun değil, hasta değil
Ertesi gün eşim yanındaydı açamadım diye geri dönülüyor.
Eşine telefondan mikrop mu bulaşıyor?
Hala hayattayım, aynı yerdeyim
Sıcağı sıcağına açtım konuyu
Yok mu yani evlenince kendini aşırı soyutlayan kimse
:) :) :) :)Evim, kocam, çoluk çocuğumlar tatmin olmuş yorumlarıyla.
Hiç bir sosyal hayatınız yok, sabahtan akşama çocuğum durmuyor diye konu açıyorsunuz.
Vaktiniz olsa arkadaşlarınızla konuşmaz mısımız?
Kocalar işte paso konuşuyor, size vakit bile yok.
Telefonla ilgileniyor diye ağlıyorsunuz burda. Yoksa hemen uyuyor diye sıkılıyorsunuz.
Evlenince kafalar aynı oluyor demek.
Al sen de telefonu eline 1 saat, ama kadinlarklubune girme, gerçek arkadaşını ara, sesini duy,
Bunu samimi olarak:) :) :) :)
Yok :)Bunu samimi olarak
Onayladın
Varsayıyorum
:)
Bedava wifi buldun yaz bakalım.Yok :)
Yav sadece güldüm bana tutup sığıntı dedin niye görüşsün ayol insanlar senleBedava wifi buldun yaz bakalım.
Aynı evde manitayla sığıntı gibi yaşayınca, diğer arkadaşlara vakit kalmıyor mu?
Şu forumda, gebelik şüphen dahil arkanda duran benim. Sonraki konularına inanmadım diye mi bu öfke?
istediğin yorumları alamadın diye, her cümlende gömmüşsün.sende herkese saldırarak, küçümseyerek aşağılayarak tatmin oluyosun zaarEvim, kocam, çoluk çocuğumlar tatmin olmuş yorumlarıyla.
Hiç bir sosyal hayatınız yok, sabahtan akşama çocuğum durmuyor diye konu açıyorsunuz.
Vaktiniz olsa arkadaşlarınızla konuşmaz mısımız?
Kocalar işte paso konuşuyor, size vakit bile yok.
Telefonla ilgileniyor diye ağlıyorsunuz burda. Yoksa hemen uyuyor diye sıkılıyorsunuz.
Evlenince kafalar aynı oluyor demek.
Al sen de telefonu eline 1 saat, ama kadinlarklubune girme, gerçek arkadaşını ara, sesini duy,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?