Evlenince bekarları öldü sanan tip

Bunu desinler diyorum ben de

Ama hayır

Tüm kız grupları sessizde, tel sessizde, o kız kocamın aklına girmesin.

Ne kadar yanlış bir düşünce yapınız var.
Evet tüm kız gruplarım sessizde, çünkü sürekli bildirim gelmesini istemiyorum, ben müsait olduğumda bakayım. Her dakika dünyayı kurtarmıyoruz neticede, film izlerken, yemek yerken geyik sohbeti azıcık bekleyebilir.
Telefonum sessizde olmaz ama sesi baya kısık olur. Bazen duymayabilirim aranılan, o an eşimle özel bir anımda olabilirim mesela dimi, bunu arayan arkadaşıma sonradan da açıklayamam, dün akşam açamadım kusura bakma diye ertesi gün dönebilirim. Neden illa kocama göz koyacaklarını düşündüğüm için onlardan eşim yanımdayken kaçmış olayım ki?
Siz art niyetli düşünüyorsunuz bence. İlla siz aradığında o telefonun açıklamaması ya da mesaj yazdığında hemen dönülmemesi kocamı kapacaklar korkusu ile olmaz, hoş akıllı insan zaten güvenir de evlenir kocasını başkası kapacak endişesi ile hayatını çürütmez. Dilerim evlendiğiniz zaman bu eleştirdiğiniz insanlar gibi olmaz da kocanızı pamuklara sarmalayıp kimseler görmesin diye saçlamazsınız.

Aksam saatiyse 8 den sonra filansa acilde bi durum yoksa ben kimseyi rahatsız etmem .Arayanda garip geliyo .Gündüzler çuvalamı girdi.
Eşim hatta kendini arayana çıldırıyo .Yettü gaaari diyo .Ac ac diyorum .Yok şu is oldumu bu is böylemi .,gündüz zır zır aksam zır zır.
Hem sizle görüsmek istemiyorlarsa bu kafaya takılmaz .
Azcık sogukluk hissetsem bidaha görüşmem .Hint kumaşımı bu .

Bende akşam saat 9dan sonra pek bakmam telefonlara. Bunun evli olmamla ilgisi var mı diye soracak olursan evet var. Çocuğum evde oluyor,onun banyosu yemesi içmesi uykusu halloluyor. Oturup film izlemek,eşimle sohbet etmek belki yakınlaşmak isterim. Arkadaşlarım bilir ama bu durumu hep söylerim akşam müsait olmuyorum diye. 9dan sonra arayan olursa ciddi birşey vardır diye düşünürüm artık. Annem bile acil birşey yoksa aramaz 9dan sonra. Bende kimseyi aramam zaten.
Eskiden de sevmezdim geç saatte çalan telefonu şimdi de sevmem. Hep kötü haber alacakmışım gibi gelir.
Ha ciddi önemli birşey olduğunu düşünür açarım muhakkak telefonu ama ciddi bir sorun yoksa muhabbeti kısa keserim.
Karşımdakine de belirtirim yarın haberleşelim istersen şu an müsait değilim diye. Ararım da sonraki gün tekrar.
Ama eşimleydim açamadım durumu değil bu.
Ben tatilde de aramam kimseyi. Telefonla meşgul olmam. Gündüz akşam farketmeksizin. Yani tatilin amacı ailemle keyifli vakit geçirmek,kafa dinlemek benim için. Kısa keserim arayan olursa. Ha bir arkadaşımın zor bir durumu vardır,arayabilirim tatilde de ama sohbet muhabbet için değil.
Belki dısardan kötü görünüyor ama ben kendi adıma başkasına da yapmıyorum bana yapılmasını istemediğim şeyleri bu sebeple sorun yaşamadım hiç. Saygı çerçevesinde yürüyor ilişkilerimiz.

Birde her konunda neden banlanacak raddeye geliyorsun hiç anlayamıyorum konu sahibi. Az sakin olsan da fikirleri layığınca alsan,tatlı tatlı yürüse konu olmuyor mu?

Son düzenleme:
Ben eşimin yanındayken teli açarım
Belki sırf muhabbet için arayan arkadaşlarım olsa açmazdım
Evli insanlarla bekarlar bir olmuyor bence
Ama hiç açmayıp sora müsait değildim die mesaj atmak da ne kadar doğru bilemedim
Kısacası kişiden kişiye ve durumdan duruma değişir

Bence sizi sevmiyorlar pek.
Insan onem verdigi kisinin telini mutlaka acar. Cok cok ozel bir durumu yoksa o an.

Ben de benim icin fazla onemli olmayan insanlarin telini bazen acmiyorum o an canim konusmak istemiyor mesela..amaaaan sonra donerim ben ona simdi 2 saat lak lak yapamicam diyorum kendi kendime.

Ama deger verdigim arkadasimsa mutlaka acarim

Ay ben derdimi ne şekil anlatayım bilemedim
Şükür anlayan çıkıyor.

Asil sen anlamiyorsun guneykarimkure

Biz anladik.olayin evli bekarla alakasi yok diyor cogunluk ben de.

Seni sevmiyor senden hoslanmiyor bu bahsi gecen kisi ya da kisiler anladin?

Sen takmissin bekarim diye disliyorlar hayir bekarsin diye degil senden hoslanmadiklari icin.disliyorlar.

Ister 40 yilda 1 ara ister haftada 1 ara orasi onemli degil.

Ha bu arada gercekte de boyleysen senle gorusmek istemiyorlardir diyen arkadaslara da katiliyorum.

Sivrilmeye calisan bunu da yanlis yoldan yapan bir tipsin

Telefon görüşmelerinden hoşlanmayan biri olarak ben, uzak olduğum, uzun zamandır görüşmediğim biri beni aradığında geriliyorum.. 'Ne paylaşıyoruz ki ne konuşucaz biz şimdi' moduna giriyorum. Keza öyle de oluyor. Naber, nasılsın, nasıl gidiyor'dan bi süre sonra konuşulacak pek bişey kalmıyor. 'Önce telefonu kim kapatacak' ikilemi de tuz biber olduktan sonra bi daha ne arayasım geliyo ne de aradığında açasım. Ama mesaj atsa istediğim zaman dönüş yapar, düşünerek konuşabilir, ne konu açcam diye saçmalamaz, en güzeli de konuşmayı bitirmek isteyince bi emoji koyar bitiririm

Sadece eşim, annem ve bir dostum aradığında bu stresi yaşamıyorum. Ha geri kalanları sevmiyor muyum ? Yoo severim aslında yüz yüze görüşmek de isterim ama eğer çok önemli bi mevzu yoksa telefon muhabbeti bana çok formalite geliyor.

Yinede aradığında açmamak yada dönüş yapmamak bence de saygısızlık.

Son düzenleme:
Bunu sizin gibi bir çok kişi yazmış.Bazı bekarlara da evliler özellikle de yeni evliler çok sıkıcı geliyor.Sürekli mobilya ev eşyası düğünümüz şöyle oldu balayımız böyle oldu muhabbeti de bir yere kadar çekiliyor diye bekarlar evlilerden kaçıyorlar.Ben bekarken bazı evli arkadaşlarımdan bu gibi sebeplerle uzaklaşmıştım mecburen.Sürekli kendilerinden bahsediyorlardı benimkiler de.

Ben de yeni evli sayılırım.Ne sevgiliyken ne de evliyken böyle bir şey yapmadım.Doğru bulmuyorum.Zaten az arkadaşım var , onlarla da eskisi gibi görüşüyorum.Ama evlilerin çoğu buldumcuk olup eski hayatları yokmuş gibi yaşıyor.Bu da bi' gerçek.

senin gibi negatif olumsuz bi insanı hayatında istemiyolardır. senin olduğun her yerde ortam geriliyodur kesin aynı burdaki gibi. yine banlanmışsın sivri dilin yüzünden. ve bu tür işine gelmeyen yorumlara hep aynı şeyi yazmışsın derdimi anlatamadım bekarım diye dışlıyolar falan filan. senden kurtulmak istedikleri çok net

Özel arkadaşlarıyla konuşmaları eşi duysun istememiştir .

aynısı bana arkadasımda çok yaptı aramıyon etmıyon vs vs.şimdi evlendı hak verdi yuzunede çarptım bana boyle dıyodun şimdi muasit değilim dıyosun dıye kı onun çocuğu da yok.musait zaman kolluyoruz konuşmak için çünkü 1-2 aat konuşuruz.bu surecte hem çalışan bayan olarak hem anne anne oyun dıye peşinizde dolanan bıcırğınız varsa ve ılgılenmenız gereken eş zor oluyor tabıkı

Evim, kocam, çoluk çocuğumlar tatmin olmuş yorumlarıyla.

Hiç bir sosyal hayatınız yok, sabahtan akşama çocuğum durmuyor diye konu açıyorsunuz.

Vaktiniz olsa arkadaşlarınızla konuşmaz mısımız?

Kocalar işte paso konuşuyor, size vakit bile yok.

Telefonla ilgileniyor diye ağlıyorsunuz burda. Yoksa hemen uyuyor diye sıkılıyorsunuz.

Evlenince kafalar aynı oluyor demek.

Al sen de telefonu eline 1 saat, ama kadinlarklubune girme, gerçek arkadaşını ara, sesini duy,

:) :) :) :)

Yav sadece güldüm bana tutup sığıntı dedin niye görüşsün ayol insanlar senle ayrıca iyi takip edememişsin beni ben artık sevgilimle yaşamıyorum :)

istediğin yorumları alamadın diye, her cümlende gömmüşsün.sende herkese saldırarak, küçümseyerek aşağılayarak tatmin oluyosun zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…