Evlenince bekarları öldü sanan tip

Kırk yılda bir arayan onda da işi düşünce yada derdi olunca arayan arkadaşlarımın telefonlarını bende açmıyorum çoğu zaman. Karşılaşırsak da aynen seninkinin yaptığı gibi yalandan bahaneler sallıyorum. Modumu düşüremem hiç zaten aradığı sorduğu yok başka zaman.
Bir keresinde gece 4te aradı beni bu kalibrede biri ölüyo falan diye açtım yalan yok, sevgilisiyle ayrılmış da efendim kendi evinde kalamazmış da bana gelsin miymiş nişanlım ne dermiş? Yani ben tek olsam zaten gelecekmiş eve.
Şimdi siz öylesiniz demiyorum da işte bu aralar iyi değilim, bi işim vardı fln deyince aklıma onlar geldi.

Hayır yanlış anlaşılmasın.

Başıma x derdi geldi desem açmıyor
Sonra dönmüyor

Yüzümüze gelince kocam vardı
Vs vs
Koca evde olunca ne oluyor?
Kocayla anlaşma mı imzalanıyor,senle evleniyorum,artık her anımı sana adadım,gerisi boş diye?
Ben eğer o anda açamadıysam,yemek faslı geçtikten sonra ya da müsait bir anımda geri dönerim,canım rahat rahat konuşalım diye açmadım,şimdi müsaitim diye.
Eşimde arayanla konuşur,ne yani evlendik diye eşimizi dostumuzu hayatımızdan silecekmiyiz?
Eşlerimiz olmadan da bir bireydik,onlarla varolmadık,artı iletişimin ne olduğunu eşler de biliyordur uzaydan gelmemişlerse

Açıkçası benimde senin tarif ettiğin gibi arkadaşlarım vardı halen de var fakat evlendikten sonra kopukluk meydana geldi.Aa bide eşim biraz karşi da cikti onlarla goruşmelerime...Cok bencilce dedidiginizi duyar gibiyim evet haklisiniz...aslında birbirimizi çok ozluyoruz fakat sorarsan 40 yilda bir esiyor birbirimizle sohbet etmek o sohbetlerde ise gecmişi yad ediyoruz

Cilveleşmenin ortasında aradıysan mesaj da göndermez malum konsantrasyon bozuluyor

Etrafınızda evlenen herkes böyle davranıyorsa
Ya etrafınız bir garip
Yada sizinle görüşmemek için aranan bahane bulundu.
Bekar arkadaş konumunda da bulundum.
Evli arkadaş konumunda da.
Her şey eskisi gibiydi.
Ya eksik mi anlattım nedir
Cevaplarda yazdım
2 kişi diye.

Genellemeye doymadınız.

Aslında hata bende, ama
Döküldü tüm üyeler

Bu bizim
İlişki seninki gibi değil.

Biz yıllarca bekar evimde yattık, yedik, içtik
Ay düşük tehlikem var va diye size göre “hayati” konu için de aramadım.

Neden üstüme gelindi bu kadar ya?

Evliliğinizi alın
Kocalarınızını alın
Galon Galon turşu kurun e mi?

Ay ben derdimi ne şekil anlatayım bilemedim

Şükür anlayan çıkıyor.

Evlilikle alakalı bişey yazmamıştım ben ama ?

Bazı arkadaşlarımın telefonlarını açmadığımdan bahane bulduğumdan bahsetmiştim. Neden açmadığımı da yazdım. Bekar olmaları bu nedenler arasında değildi.

Öyle turşuluk bi durum yok ortada yani

Ek: unutmuşum biraz önce aynen bizde yıllarca aynı odada kalmıştık. Sabah akşam beraberdik. Sonra o arkadaş hep dertleri için arar olmuştu. Sen nasılsın der cevabı duymadan derdini anlatmaya başlardı hatta. Zamanla insanlar da ilişkiler de değişiyor çoğu zaman.

Ayh
Tecrübeli olan ne de güzel anlatıyor.

Taşlanmadık yerim kalmadı,

Derdim bu işte. Evlenince, evlilerlerin hayati meselesi var

Bekar arkadaşlar, 2.plan.

Mesele şu; evli olsam
Çoktan samimi olacağız, kocalar tanışmasa bile

Benim konum
Evli arkadaşlarım üzerine.

Yalnız.

Ben mesela bekarken evli arkadaşlarımı akşamları kesinlikle aramazdım (ölüm -kaza felan yoksa tabi) çünkü eşi vardır yanında ne bilim misafir vardır dinleniyordur felan diye. Gündüzleri arardım hep. Ama bekar arkadaşlarımı gece 3 de olsa arardım sonuçta yalnız uzun uzamayı da dedikodu yapardık.

Evlendim ve şimdi ne kadar doğru yaptığımı daha iyi anladım. Şuan çok acil bişey olmadığı sürece akşamları konuşmayız sadece gündüzleri konuluşuruz. Sonuçta akşama kadar çalış eve gel yemekti ev işiydi e kocanı Akşamdan akşama görüyorsun felan daha birsürü sebep sayArım sana. o yüzden evli insanlar akşamları telde muhabbet etmeyi tercih etmez.

guneykarimkure şimdi anlamışsındır sanırım neden açmadıklarını.

Ya eksik mi anlattım nedir
Cevaplarda yazdım
2 kişi diye.

Genellemeye doymadınız.

Aslında hata bende, ama
Döküldü tüm üyeler

Yalnızca ilk bir kaç sayfayı okudum.
Rehberim yarıya indi yazdığını görünce 2 kişi ile sınırlı olacağını akıl edemedim.
Ya rehberin 4 kişi.
Yada ayda yılda bir görüştüğün gereksiz iki kişi icin fazla dertlenmişsin.

Kendini hep böyle önemse.
Bütün üyeler bir olduk. Sayende birlik beraberlik duygularımız depreşti.

Bekarkende telefon özürlüsü olduğum için:)) ama kocam var ben seni snra arıym yada kocam geldi kapatyrmlara ben çok kılım. Siznki koca da benm ki ne acaba?? Bunlar kocacı ya baya baya:)) evliykende herkesin kendi özgür alanı olmalı. Sonra işte bayıyolar birbirlerini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…