• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenince böyle mi oluyor

Anliyorum ama kocaniz da surekli arayip sormanizdan rahatsiz oldugunu dile getirmis. Yabanci gibi olmak istemiyorsaniz bir anne baba gibi hesap sormaktan vazgecip onun hosuna gidecek seyleri yapin. Siz de hoslanmadigi bir huyunuzun olup olmadigini sorun, ya da bir es olarak sizden ne bekledigini sorun. Benden skiliyo musun gibi sorular olumsuzluk cagristirir. Onun yerine daha yapici sorular sorarak sorunu cozmeye calisin derim ben.
Rahat olmak istiyor o bekar gibi karışmayım etmeyim öyle..bi hafta deneyeceğim bakalım ne değişecek

ay çok sinir bozucu ya, şimdi ona göre bi problem yok tabi, bu insanlardaki bencillik neden gerçekten anlamıyorum.. Bekarkende böylemiydi?. Umursama dicem ama buna sinirlerin dayanır mı? Ve sence umursamamak bi fayda sağlar mı?
Başının etini yesen nasıl olur? Yani ilgi istiyosan, onunla bişiler yapmak istiyosan başının etini ye bana zaman ayırmak zorundasın diye, önce ben sonra arkadaşların beni bu şekilde üzemezsin şeklinde, ve bence gitmesinede izin verme.

ay çok sinir bozucu ya, şimdi ona göre bi problem yok tabi, bu insanlardaki bencillik neden gerçekten anlamıyorum.. Bekarkende böylemiydi?. Umursama dicem ama buna sinirlerin dayanır mı? Ve sence umursamamak bi fayda sağlar mı?
Başının etini yesen nasıl olur? Yani ilgi istiyosan, onunla bişiler yapmak istiyosan başının etini ye bana zaman ayırmak zorundasın diye, önce ben sonra arkadaşların beni bu şekilde üzemezsin şeklinde, ve bence gitmesinede izin verme.
Zaten başının Eti'ni yemeye kalksam ağlamaya başlıyorum yiyemeden saçma bişeye dönüşüyor konuşamıyorum ağlamaya başlıyorum . Sakince konuşmam lazım

Zaten başının Eti'ni yemeye kalksam ağlamaya başlıyorum yiyemeden saçma bişeye dönüşüyor konuşamıyorum ağlamaya başlıyorum . Sakince konuşmam lazım
bide sürekli böyleyse bu durum alışmıştır zaten. Değiştirmek zor olucak. Sen zorla sinemaya bilet falan al mesela seninle gelsin gelmek zorunda kalsın yorgunum falanda anlama, arkadaşlarına ayırcak vakti kalmasın?

bide sürekli böyleyse bu durum alışmıştır zaten. Değiştirmek zor olucak. Sen zorla sinemaya bilet falan al mesela seninle gelsin gelmek zorunda kalsın yorgunum falanda anlama, arkadaşlarına ayırcak vakti kalmasın?
Tamam çok teşekkür ederim Verdiğiniz tavsiyeler için. Yapcam dediklerinizi Gelişmeleri yazarım çok Sağolun .. Danışacak kimsem yok kafam çok karışıyor bu ara

Olmuyor. En azından bizde bu durum yok.

Ben sallamazdım.Yani böyle davrandığı için kızar, kinlenirdim.Adam etmek içinde bırakırdım bir ay istediği kadar dışarı çıksın, hiç birşey demzdim, gün içinde aramaz, asla yazmazdım.Akşamları dilediği kadar pc oynasın, alırdım çerezimi,çekirdeğimi açardım tv yi diziden bol bişey yok izlerdim.Bu bir ay içinde ailesinden ya da sevdiği arkadaşlarından biriyle zorunlu olmadıktan sonra görüşmezdim.Tabii bunları istemeden yapardım.Ama mutlaka dayanırdım.Eh bu saatten sonra bana neyin var deyip,peşimde dolaşmaması için artık eşek olması gerekir. Bu tür adamlar iyi bir dersi hakediyor,ama asla konuşarak güzellikle halledilmiyor.hep dır dırdırcı olursun.En iyi çözüm üstüne düşmemek.

Back
X