• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenince böyle mi oluyor

GCell

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2015
54
33
3
Merhaba arkadaşlar,
Ben Kasım'da 3 yıllık evli olucam.eşimle evlendiğinizden beri sürekli tartışıyoruz 3gün iyi 3gün kötü nerdeyse.sorunumuz sürekli kendini düşünüyor benimle ilgili ne özel Günler'de ne başka Günler'de özel bişey yapmıyor.ama arkadaşları söz konusu olunca çıkar gezer o kadar mutlu olur ki..ben çıkalım deyince hep yorgun ..tatile gidiyoruz orada bile kalabalık gelmek Lazım deyip duruyo ..kavga nedenlerimiz de bu aslında ..benimle bişey yapmak istemediğini düşünmeye başladım artık..normal mi bunlar her evlilikte oluyor mu size sormak istedim :/

ıh ben hıc yasamıyorum boyle bırsey
acaba cok yoruluyor dınlenmek mı ıstıyor yalnız kalmak mı ıstıyor
kımı ınsan oyledır ya cok yorulunca kafa dagıtmak ıster bunuda arkadaslarıyla yapar ...

Yorulduğunu düşünmüyorum işe geç gidiyo zaten (kendi işini yapıyo elemanları var Fabrikada) saldı iyice işi gücü de ..depresyon gibi sorununu var diye sorunca yok kalkamıyorum diyo ..zaten ne işle ilgili soru sormamı ne de gün içinde ne yaptığıyla ilgili soru sormamı sevmiyo..

hımm demekkı yalnız kalmayı sevenlerden kendı alıskanlıklarını evlılıgıne gore uyumlastırmayıp aynı sekılde devam edenlerden

yapacak bırsey yok zorlar veya sık sık hatırlatırsanız tartısmaya gırecektır en ıyısı basbasa kaldıgınız zamanlarda olabıldıgınce keyıf cıkarmaya bakın

Arkadaşlarıyla toplu görüşmeler yapsanız arada belki size daha enerjik bi zaman ayırır?

bizde 4 yıllık evliyiz ikimizde kalabalık gruplardan ev oturmasına gidip gelmelerden haz etmeyiz.hele tatile imkanı yok arkadaş falan götürmeyiz kendi kafamıza göre daha özgürce geliyo bize.dışarıda hep birlikte çıkarız,arkadaşlarla görüşceksekte birlikte görüşürüz tek görüştüğümüz nadir.asosyalmiyiz hayır aksine ikimizde çok fazla insanla muhattap olduğumuz işlerde çalıştığımız için bütün gün nsanlardan bıkıyoruz zaten ama tabi yapı meseleside biz kabugumuzda kendi kendimize yasamayı seviyoruz sanırım

Arkadaşlarıyla toplu görüşmeler yapsanız arada belki size daha enerjik bi zaman ayırır?

Zaten hep onun arkadaşları akrabaları bizde oluyor .ailesi ve arkadaşlarıyla aynı semtte oturuyoruz ..ayrıca üni arkadaşlarıyla da akşam erkek Erkeğe çıkar Yemeğe .. Sıktığım da yok ama benimle böyle değil evde oturalım o pc de oyun oynasın bende oturayım öyle tv bakayım sıkıldım

bizde 4 yıllık evliyiz ikimizde kalabalık gruplardan ev oturmasına gidip gelmelerden haz etmeyiz.hele tatile imkanı yok arkadaş falan götürmeyiz kendi kafamıza göre daha özgürce geliyo bize.dışarıda hep birlikte çıkarız,arkadaşlarla görüşceksekte birlikte görüşürüz tek görüştüğümüz nadir.asosyalmiyiz hayır aksine ikimizde çok fazla insanla muhattap olduğumuz işlerde çalıştığımız için bütün gün nsanlardan bıkıyoruz zaten ama tabi yapı meseleside biz kabugumuzda kendi kendimize yasamayı seviyoruz sanırım

Arkadaşlarıyla görüşsün ama bizi de unutmasın:( çok güzel sizin ilişkiniz Allah bozmasın. O kadar hep benle vakit geçirsin demiyorum ama dengeyi de kursun beni ihmal ediyor gibi :/

Zaten hep onun arkadaşları akrabaları bizde oluyor .ailesi ve arkadaşlarıyla aynı semtte oturuyoruz ..ayrıca üni arkadaşlarıyla da akşam erkek Erkeğe çıkar Yemeğe .. Sıktığım da yok ama benimle böyle değil evde oturalım o pc de oyun oynasın bende oturayım öyle tv bakayım sıkıldım

Benim eşim de kalabalığa, çiftli görüşmelere bayılır da, ama siz zaten aktifmişsiniz bu konuda.

Evde olsanız da teknolojiye kısıtlama getirin.
Hatta çocuklara uygulanan bir yöntem olacak ama eşiniz kota koysun kendine 1 saat 2 saat gibi.
İnsanın ömrünü sömürüyor teknoloji bilinçsiz davranınca.
O düzene girince günlük yaşantınız da girer bence.

Benim eşim de kalabalığa, çiftli görüşmelere bayılır da, ama siz zaten aktifmişsiniz bu konuda.

Evde olsanız da teknolojiye kısıtlama getirin.
Hatta çocuklara uygulanan bir yöntem olacak ama eşiniz kota koysun kendine 1 saat 2 saat gibi.
İnsanın ömrünü sömürüyor teknoloji bilinçsiz davranınca.
O düzene girince günlük yaşantınız da girer bence.

Yapamaz ki uyuyamıyor oyun oynuyo sabaha kadar nerdeyse sabahta kalkamıyor dolayısıyla .. Ben erken uyuyorum 12 en geç bir .bazen koltukta uyuyorum ki beni alır birlikte yatarız diye 3-4 gibi uyandırdığı bazen orada uyandığım oluyor

Sorma sinir oluyorum .. Kendimi suçluyorum ben iyi biri Değilim sıkılıyor herhalde bende diye .. :KK43:

Simdi bana dün söyle bir sciklama yapti: "gercekten farkinda degilim, seni kesinlikle ihmal etmek istemedim. Bundan sonra daha dikkatli olucam, söz"
Sen konustun mu kocanla? Bence tatile gercekten kari koca yanliz gitmeli :))

valla size hak verdim ben de bazen öyle düşünüyorum kendi adıma :) ama kendı iş yerini çalıştırmak bir yerden çalışmaktan gerçekten daha zor.

Simdi bana dün söyle bir sciklama yapti: "gercekten farkinda degilim, seni kesinlikle ihmal etmek istemedim. Bundan sonra daha dikkatli olucam, söz"
Sen konustun mu kocanla? Bence tatile gercekten kari koca yanliz gitmeli :))

Konuştuğumda nankörlük yapıyosun diyo tartışıyoruz konuşamıyoruz ki ..:( gidiyoruz başbaşa ama gidince de kalabalık gelsek daha güzel diyo

valla size hak verdim ben de bazen öyle düşünüyorum kendi adıma :) ama kendı iş yerini çalıştırmak bir yerden çalışmaktan gerçekten daha zor.

Eve kendi işini yapmak zor ama düzenli çalışsa işle ilgili de sorunlar azalır işleri halletmiş olur en azından..sonra koşturuyor yetişti yetişmedi diye stres oluyo

Yapamaz ki uyuyamıyor oyun oynuyo sabaha kadar nerdeyse sabahta kalkamıyor dolayısıyla .. Ben erken uyuyorum 12 en geç bir .bazen koltukta uyuyorum ki beni alır birlikte yatarız diye 3-4 gibi uyandırdığı bazen orada uyandığım oluyor

Benim böyle durumlarda tek tavsiyem bilgisayarı bozmak oluyor ( :

Yani siz yapmayın tabii de... Ben yapardım sinirden eminim.

Back
X