- 3 Ağustos 2012
- 5.262
- 15.289
- 448
- Konu Sahibi PembebuluttR
Ahhh be. Böyle güzel laf sokan biri olarak keşke bizim tarafımızda olsaydın.Ya boş boş konuşmabana da yazmaktan geçemiyorsunuz, kudurun benim Türkçemle daha çok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh be. Böyle güzel laf sokan biri olarak keşke bizim tarafımızda olsaydın.Ya boş boş konuşmabana da yazmaktan geçemiyorsunuz, kudurun benim Türkçemle daha çok
![]()
Ben o düşünceye sahip değilim yanlış tarafa çekildi sadece. Hiç başını ve sonunu okumadınız direk orta kısmına adapte oldunuz hepiniz neyse olan olduAhhh be. Böyle güzel laf sokan biri olarak keşke bizim tarafımızda olsaydın.![]()
Bereketsizlik dedin ya o nası peydah oluyor? kadının parasiyla alınan şeyler kendi kendini imha mi ediyor mesela koltuk camdan aşağı mı atliyo, cocugun okul taksidi odendiyse cocuk üç vakte kadar kırmızı ışıklara düşüp dilenci mi oluyor, yutulan lokma soluk borusuna mi takilio, 2 bardak pirincten yapilan pilav pişince çekip teke mi düşüyor nasi oluyo örnek ver de anlayalım bereketsizligi?Onu ben demiyorum kiben desem yargılayın dinimiz öyle diyor benlik bir durum yok ki bana göre zaten kadın çalışsın kendi ayaklarının üstünde dursun erkeğe muhtaç olmasın, orda anlatmak istediğim çalışmasa bile onu sorgulayamaz, çalış yada çalışma diyemez her türlü bakmak durumunda eşi
Orda emojiyle saçma bir düşünce olduğunu kendimce ima etmişim yoksa siz haklısınız zaten. Duyar kasmanıza gerek de yok. Hiç başına ve sonuna takılmamışsınız ama dinli birşey görünce hemen atlıyorsunuzBereketsizlik dedin ya o nası peydah oluyor? kadının parasiyla alınan şeyler kendi kendini imha mi ediyor mesela koltuk camdan aşağı mı atliyo, cocugun okul taksidi odendiyse cocuk üç vakte kadar kırmızı ışıklara düşüp dilenci mi oluyor, yutulan lokma soluk borusuna mi takilio, 2 bardak pirincten yapilan pilav pişince çekip teke mi düşüyor nasi oluyo örnek ver de anlayalım bereketsizligi?
Etme etme. Bereketsiz olmaz kadının parası. Öyle derler de deme, diyenlerin ağzına ağzına vurBen o düşünceye sahip değilim yanlış tarafa çekildi sadece. Hiç başını ve sonunu okumadınız direk orta kısmına adapte oldunuz hepiniz neyse olan oldu![]()
Senin paran gibisini görmedim daha. Hala şaşırıyorum.Beni gazlamayın hepinize ve kocasına bakarım ha. Bakma yükümlülüğüm var sbbsndf
Hem takilmamiza takiliosun hem de her lafina takilalim istiyosun. Başına sonuna kıçına her yerine ayrı mı takilalim be belisim. Senin de gönlün var bu işte hadi hadiOrda emojiyle saçma bir düşünce olduğunu kendimce ima etmişim yoksa siz haklısınız zaten. Duyar kasmanıza gerek de yok. Hiç başına ve sonuna takılmamışsınız ama dinli birşey görünce hemen atlıyorsunuz![]()
Kendinize kızmayın, omurluk bir tecrübe sahibi oldunuz. Birdaha asla ayni hataya düşmezsiniz.1 ay oldu biteli. Hala geriye dönüp niye katlandım niye kendimi ezdirdim diye kendime kızıyorum
Ohh, benim burada içim yağları eridi yeminl
Ohh, benim burada içim yağları eridi yeminle![]()
Kadının calısması bereketsizlik getirdiği dinin kitabın neresinde yazıyor? Bunu ispatlamazsan senden dinsizi yok. Millete dilli düdüksün bakalım ne kadar dini bilgin var bekliyorumNasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derlerayrılmakta iyi yapmışsın
kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.
Sonsuz katılıyorum.Bak bazı hemcinslerimiz de de sıkıntı var ama o konuda. Kendi ekonomik özgürlüğü olan ve para kazanan kadınları, elin kölesi, ağız kokusu çekeni olarak niteliyorlar; onlar kocalarının prensesleri, doğurup kraliçe oluyorlar, adeta hep pembik kalacağını düşünen gelinlerimiz. Bence her şeye değer, kendi paranı kazanmak ve harcamak gibisi yok. Burada akışta görmüştüm, kadına para vermiyordu kocası kadın ev hanımıydı; kadıncağız kendime bir şey alamıyorum, kuaföre bile gidip kendime bakamıyorum diyordu. Kocası bir feraceyi bile kavga gürültüyle alıyordu, 50 TL’nin lafını yapıyor böyle herifler. Varsın çalışan köleler olalım, bizim toplumumuzda erkekler çoğunlukla kendine bağımlı kadını canı istediğinde eziyor; ego tatmin ediyor. Erkeklere sonsuz güvenmem.
tabi ki öyle derler. yoksa kendi uydurdukları safsatalarla kadınları başka türlü nasıl köleleştireceklerNasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derlerayrılmakta iyi yapmışsın
kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.
Ayrılma nedeniniz nedir ?Teşekkür ediyorum ince düşünceniz için <3
Düğüne iki ay kala ailesi birlikte yaşama şeyi çıkardı istemediğimi bildikleri halde böyle karat almışlar bana da haberin olsun diye bilgi verdiler saolsunlar nişanlım da ileri geri konuştu bana istemediğim için ayrıldım bndeAyrılma nedeniniz nedir ?