Evlenince calis kendi paran olsun elime bakma diyen nisanli ? (Bu arada kendisinin bir geliri yok )

Ahhh be. Böyle güzel laf sokan biri olarak keşke bizim tarafımızda olsaydın. :KK43:
Ben o düşünceye sahip değilim yanlış tarafa çekildi sadece. Hiç başını ve sonunu okumadınız direk orta kısmına adapte oldunuz hepiniz neyse olan oldu 😂

Onu ben demiyorum ki 🙈 ben desem yargılayın dinimiz öyle diyor benlik bir durum yok ki bana göre zaten kadın çalışsın kendi ayaklarının üstünde dursun erkeğe muhtaç olmasın, orda anlatmak istediğim çalışmasa bile onu sorgulayamaz, çalış yada çalışma diyemez her türlü bakmak durumunda eşi
Bereketsizlik dedin ya o nası peydah oluyor? kadının parasiyla alınan şeyler kendi kendini imha mi ediyor mesela koltuk camdan aşağı mı atliyo, cocugun okul taksidi odendiyse cocuk üç vakte kadar kırmızı ışıklara düşüp dilenci mi oluyor, yutulan lokma soluk borusuna mi takilio, 2 bardak pirincten yapilan pilav pişince çekip teke mi düşüyor nasi oluyo örnek ver de anlayalım bereketsizligi?

Bereketsizlik dedin ya o nası peydah oluyor? kadının parasiyla alınan şeyler kendi kendini imha mi ediyor mesela koltuk camdan aşağı mı atliyo, cocugun okul taksidi odendiyse cocuk üç vakte kadar kırmızı ışıklara düşüp dilenci mi oluyor, yutulan lokma soluk borusuna mi takilio, 2 bardak pirincten yapilan pilav pişince çekip teke mi düşüyor nasi oluyo örnek ver de anlayalım bereketsizligi?
Orda emojiyle saçma bir düşünce olduğunu kendimce ima etmişim yoksa siz haklısınız zaten. Duyar kasmanıza gerek de yok. Hiç başına ve sonuna takılmamışsınız ama dinli birşey görünce hemen atlıyorsunuz😂

Orda emojiyle saçma bir düşünce olduğunu kendimce ima etmişim yoksa siz haklısınız zaten. Duyar kasmanıza gerek de yok. Hiç başına ve sonuna takılmamışsınız ama dinli birşey görünce hemen atlıyorsunuz😂
Hem takilmamiza takiliosun hem de her lafina takilalim istiyosun. Başına sonuna kıçına her yerine ayrı mı takilalim be belisim. Senin de gönlün var bu işte hadi hadi😚

Nasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derler 🙄 ayrılmakta iyi yapmışsın 👍🏻 kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.
Kadının calısması bereketsizlik getirdiği dinin kitabın neresinde yazıyor? Bunu ispatlamazsan senden dinsizi yok. Millete dilli düdüksün bakalım ne kadar dini bilgin var bekliyorum

Bak bazı hemcinslerimiz de de sıkıntı var ama o konuda. Kendi ekonomik özgürlüğü olan ve para kazanan kadınları, elin kölesi, ağız kokusu çekeni olarak niteliyorlar; onlar kocalarının prensesleri, doğurup kraliçe oluyorlar, adeta hep pembik kalacağını düşünen gelinlerimiz. Bence her şeye değer, kendi paranı kazanmak ve harcamak gibisi yok. Burada akışta görmüştüm, kadına para vermiyordu kocası kadın ev hanımıydı; kadıncağız kendime bir şey alamıyorum, kuaföre bile gidip kendime bakamıyorum diyordu. Kocası bir feraceyi bile kavga gürültüyle alıyordu, 50 TL’nin lafını yapıyor böyle herifler. Varsın çalışan köleler olalım, bizim toplumumuzda erkekler çoğunlukla kendine bağımlı kadını canı istediğinde eziyor; ego tatmin ediyor. Erkeklere sonsuz güvenmem.
Sonsuz katılıyorum.
Hiç kimseye muhtaç olmayın cânım kadınlar. Taşı sıksak suyunu çıkarırız biz!
Nil Karaibrahimgil’in bir şarkı sözü geldi aklıma

“Kızlar güzel mi güzel bi kadın olduğunuzda kendi atınız olsun.
Kendi paranızı kendiniz kazanın, onu şakır şakır harcayın.
Böylece ayrılıklarla ve boşanmalarla attan inip eşeğe binmezsiniz.”

Nasıl bir küçük düşürme evet çalış para özgürlüğün olsun o çok başka ama kocanın da eşine bakma zorunluluğu dinimizce var, din açısından bakarsan olaya kadının çalışması bereketsizlik derler 🙄 ayrılmakta iyi yapmışsın 👍🏻 kendinin geliri yokken size yük olucakmış belli ki.
tabi ki öyle derler. yoksa kendi uydurdukları safsatalarla kadınları başka türlü nasıl köleleştirecekler

Back
X