- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
- Konu Sahibi homesweethome3
Konu buna gelmis atom mu parcaliyor calisan kadinlar diye ben bilim insani olarak atom parcalamiyorum ama gercekten bir seyler uretiyorum, kanser uzerine arastirma yapiyorum. Ustune 1.5 yasinda bir kiz cocugu annesiyim. Cok yogun calisan bir annenin cocuguydum cok da guzel buyudum, calisan annelerin cocuklari hicbir seyden mahrum kalmiyor kimse merak etmesin. Evde yapamiyorum ben evde kizima verimli bir anne olamam. Hep yaziyorum bunu mutlu anne=mutlu cocuk. Denklem bu kadar basit. Kendi tercihlerinizi yasayin ama gidip kimsenin anneligine yorum yapmayin, is cirkinlesiyor.
Dip not: Hizmet sektoru de oldukca onemli. Neden sadece bir seyler uretmek olarak bakiliyor calismaya hic anlamiyorum. Butun hizmet sektoru 1 gunlugune dursun bakalim neler olacak hayatimizda. Sanki bir seyler ureten insanlar harici olanlar ne yapiyor kiye donmus olay.
Dip not: Hizmet sektoru de oldukca onemli. Neden sadece bir seyler uretmek olarak bakiliyor calismaya hic anlamiyorum. Butun hizmet sektoru 1 gunlugune dursun bakalim neler olacak hayatimizda. Sanki bir seyler ureten insanlar harici olanlar ne yapiyor kiye donmus olay.