aşamadılar yaniArkadasimin basina geldi ayni durum. Evlendiler yine aynı. Cok cirkin mevzular ya. Cok riskli.
ama onun sorun ettiği erkek arkadaşımın olması değil. Mesela onun evinde kalmam, onunla uyumam yakınlaşmalarım falan. Çok üzülüyo kendi kendine benden yardım istiyor.Bu benim örneğimdi mesele arkadaşım hiç sevgilisi olmamış biriyle evlendi çocuk sürekli sorun etti bunu paranoya kıskançlık dayak herşeyi yaptı kızcağıza sürekli ağlatırdı 2. Çocuktan sonra düzeldi sanırım görüşmüyoruz yıllardır çünkü ilk evlendiğinde bi yere de göndermezdi kızı koptuk
Anlatırken "bu mevzuyu birkereye mahsus açık açık konuşuyorum,ikinci kez konuşmam,sen konuşmak istersen de hayatindan çıkarım " deseydin dönüp dönüp konuyu acmazdi.her şeyi sordu yeminler ettirdi. çok irdeledi şimdi o da pişman. Ama evlenceksek bilmem gerekiyo diyo. Zor bi durum
inan maddi durumu, mesleği, tipi çok iyi. Sadece bu zamana kadar evleneceği insanı çok özel olarak görmüş ve ona inanarak düzgün yaşamaya çalışmış biri. Maneviyatı yüksek ve dindar biri. Ben ise daha rahat takılan biriydim. Beni üzdüğü için kendisi de çok üzülüp ağlıyo.Bu adam ilerde sana hayatı dar eder nokta.. Kesinlikle normal bir kıskançlık değil hastalık derecesinde ..!!! Ve geçmişe bu kadar takılması Da özgüvensizliği olduğunu gösteriyor..!!
Şu mantık bile hastalıklı evleneceksem bilmem lazım. Neden bilecek o yoktu ki. Yoktu neyin bilgisi bu. Bu tür insanlar namusu bacak arasında arayanlar bu kadar basit.her şeyi sordu yeminler ettirdi. çok irdeledi şimdi o da pişman. Ama evlenceksek bilmem gerekiyo diyo. Zor bi durum
Evlendikten sonra hepten paronayaya dönüşecek. Sürekli bi güven problemi olucak şüphe duyacak ayrılın demiyorum ama bunları aşmazsanız evlendikten sonra daha büyük sorunlar yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsunbunları denedim ama elinde olmadığını söylüyo hatta ağlıyo. Bu durumda ters davranamıyorum. Duygusal biri. Bana yardım et diyo ama ben bu durumda ne yapabilirim. Çok zor bi durum
ya ben bunlara gelemem ne dayağı falan. Güzel bi mesleğim var kendimi daha da geliştirmeye çalışıyorum. Daha önce kimsenin salak saçma hareketlerini çekmedim ayrıldım hep. Buna uğraşcam dedim şimdi de geçmişe taktı sadece uğraşmaya çalışcam yoksa yapcak bi şey yok çok da sevsem ayrılırımBu benim örneğimdi mesele arkadaşım hiç sevgilisi olmamış biriyle evlendi çocuk sürekli sorun etti bunu paranoya kıskançlık dayak herşeyi yaptı kızcağıza sürekli ağlatırdı 2. Çocuktan sonra düzeldi sanırım görüşmüyoruz yıllardır çünkü ilk evlendiğinde bi yere de göndermezdi kızı koptuk
Nasıl bir yardımda bulunabilirsiniz mesela?ama onun sorun ettiği erkek arkadaşımın olması değil. Mesela onun evinde kalmam, onunla uyumam yakınlaşmalarım falan. Çok üzülüyo kendi kendine benden yardım istiyor.
off ya zor durum. Nolcak yani bundan da mı ayrılcam geçmişte sorun edilcek kişi sayısı yeni gelecek için 1 fazlası mı oldu şimdi.Duzelir mi? Hayir. Duzelen gorulmus mu? Hayir.
Katlanarak devam eder...
destek ol diyo. Hatalarımı kabul edip pişmanlığımı görmek istiyo. Ne anlıcak bundan ben de bilmiyorumNasıl bir yardımda bulunabilirsiniz mesela?
ilerde karşımıza çıkarsa biliyim mantığında.Şu mantık bile hastalıklı evleneceksem bilmem lazım. Neden bilecek o yoktu ki. Yoktu neyin bilgisi bu. Bu tür insanlar namusu bacak arasında arayanlar bu kadar basit.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?