Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

başta biliyodu hatta gidip kaldığımı da. Sonradan aklına gelmeye başlamış falan sorun etmeye başladı

Evlenince düzelen gördüm ama bu tamamen kader şans meselesi.ama sizin ki nişanlıyken bunları düşünüyorsa evlenince bu iş daha kötü hâl alır benim görüşüm.

Eski sevgililerimin hepsinin adini hala biliyor 7 yil olmus birkere soylememe ragmen instagramda oneri olarak gelse hemen bu o degilmi diyor . Aynen var oyle igrenc insanlar kendilerini ne saniyorlarsa insanlarada kendilerinede hayatlari zindan édiyorlar
erkeklerden tiksinir oldum. İğrenç egolarına nasıl yenik düşüp aldatma olayını bile normal görebiliyo. Eşinizin unutmadığınızı nerden anladınız nasıl belli ediyor

Böyle insanların düzeleceğine inanmıyorum. Geçmişi kurcalamak ne demek. Siz onun eski sevgililerini önüne ısıtıp ısıtıp koyuyor musunuz?

Evlenince düzelen gördüm ama bu tamamen kader şans meselesi.ama sizin ki nişanlıyken bunları düşünüyorsa evlenince bu iş daha kötü hâl alır benim görüşüm.
acaba hayatlarında neyi değiştirdiler düzelttiler. Ne yapmam gerekir çok korkuyorum gelecekten. Bu da dindar biridir ben de namaza falan başladım biraz daha düzeldi ama nereye kadar gider bilmiyorum

Ben
Böyle insanların düzeleceğine inanmıyorum. Geçmişi kurcalamak ne demek. Siz onun eski sevgililerini önüne ısıtıp ısıtıp koyuyor musunuz?
o kadar gerizekalı görmüyorum kendimi. Hatta bu çok sorduktan sonra susturmak için sordum yoksa umrumda olmaz bana ne. Napiyim yani sevgilisiyle naptı etti.

ilişkilerinizin her ayrıntısını öğrenmeye çalıştı mı peki? Baş başa kaldınız mı şöyle böyle diye öğrenmeye çalıştı mı

Ben
o kadar gerizekalı görmüyorum kendimi. Hatta bu çok sorduktan sonra susturmak için sordum yoksa umrumda olmaz bana ne. Napiyim yani sevgilisiyle naptı etti.
Erkekler evlendikten sonra düzelmez canım inan ki daha beter oluyorlar. Herseyi iyi gözlemlemek lazım. Kımsenın geçmişi kimseyi ilgilendirmemeli.

Onun öncesi olmamış mı siz ilki misiniz ?

DUzelmeZ evlenince daha beter olur

acaba hayatlarında neyi değiştirdiler düzelttiler. Ne yapmam gerekir çok korkuyorum gelecekten. Bu da dindar biridir ben de namaza falan başladım biraz daha düzeldi ama nereye kadar gider bilmiyorum
Siz ne yaparsanız yapın,karşı tarafta bitiyor iş.dedim ya tamamen şans ve kader.denemeden göremezsin.ona da gerek yok bence.evlilik bu yani, 'bi deniyim olmazsa basarım engeli' gibi kolay değil malesef.

Biz akrabayiz esimle benimde herseyimi herkes bilir esimin kardes ve yegenleride dahil o yuzden bana acildiginda bende oturdum herseyi anlattim baya bi iliskim oldu hangisi ciddi hangisi gecici ne yaptim ne ettim bunlari bil sonra baskasindan duyma dedim esim biraz tutucu bi ailede ve yerde buyudu o yuzden kabul ediyorsan ben buyum dedim oda benim icin sıkinti degil dedi oyle bidahada sormadi ama hicte unutmamis
ilişkilerinizin her ayrıntısını öğrenmeye çalıştı mı peki? Baş başa kaldınız mı şöyle böyle diye öğrenmeye çalıştı mı

hayır 1 tane sevgilisi olmuş sadece. Dini açıdan düşündüğü için dikkatli kız erkek ilişkilerinde
Kendi ilişkinizde de dikkatli mi peki ?
Yanlış anlamayın merak ettigim icin soruyorum. Her erkegin her iliskisinde mutlaka fiziksel yakinlasmasi oluyordur ben olmadi diyene inanmiyorum.

Öncesi varsa sizin de öncenize saygi duymak zorunda, benim esimden once iliskim oldu ama hic fiziksel temasta bulundugum bi iliskim olmadi, esimin olmus mesela 4
yillik ama hic sorgulamadim sonucta o zaman ben yoktum ve simdi mutluyuz. Bu mantikla bakmazsa iliskinizin yurumesi cok zor evlendiginizde isitip isitip onunuze koyar.

Bir de sözde muhafazakarlara aman dikkat Namaza başkaları için başlamayın. Aman namaz kılayım da geçmişimden pişman olduğumu düşünsün konuyu açmasın kısır döngüsünden kurtulun. Ben onun için kılmıyorum falan demeyin ,bilinçaltınız toplum baskısıyla sizi buna sevk ediyor. Bir süre sonra kıldığınız namaza da laf eder bu tipler . Anlattıklarınız arkadaşımın yaşadığı ile okadar benzer ki ,dinlemediğinizi göre göre ısrarla yazıyorum. Uzak durun...

yok ben zaten çok bunaldığım için tek namaz rahatlatıyor beni. Anladım teşekkür ederim. Ben de olaya dışardan bakanların yorumlarını almak istedim. Arkadaşınız boşanmıştı sanırım di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…