• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

Kendi ilişkinizde de dikkatli mi peki ?
Yanlış anlamayın merak ettigim icin soruyorum. Her erkegin her iliskisinde mutlaka fiziksel yakinlasmasi oluyordur ben olmadi diyene inanmiyorum.

Öncesi varsa sizin de öncenize saygi duymak zorunda, benim esimden once iliskim oldu ama hic fiziksel temasta bulundugum bi iliskim olmadi, esimin olmus mesela 4
yillik ama hic sorgulamadim sonucta o zaman ben yoktum ve simdi mutluyuz. Bu mantikla bakmazsa iliskinizin yurumesi cok zor evlendiginizde isitip isitip onunuze koyar.
şöyle öpüşme falan oluyodu tabi hep. Sonra biz başbaşa bir kaç gün geçirdik orda cinsel yakınlaşma yaşadık. ondan sonra aklına eski sevgili olaylarının geldiğini söylemeye başladı o günden beri de hiç o konu kapanmadı

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
Düzelmez Eminim

şöyle öpüşme falan oluyodu tabi hep. Sonra biz başbaşa bir kaç gün geçirdik orda cinsel yakınlaşma yaşadık. ondan sonra aklına eski sevgili olaylarının geldiğini söylemeye başladı o günden beri de hiç o konu kapanmadı
Belki yasarken gòzûnûn onune eski sevgilinizle yasadiginiz gelmistir o yuzden takinti yapmis kendine belli ki, ama olabilir ki bu gayet normal.

Bir de yanlis anlamayn gercekten dikkat etse sizinle de evlenene kadar yasamazdi yani benim esim bile tutucudur ben bile yasadigini dusunuyorum benden once erkek bu.

Ama iste hersey birbirinizden once yasandi ve bitti bunu aşmazsa iliskinizin devam etmeyecegini soyleyin ciddi ciddi bi ara da isteyebilirsiniz kendiyle bas basa kalip dusunmesi icin olayin ciddiyetinin farkinda degil bence iliskinize yazik ediyor.

Belki yasarken gòzûnûn onune eski sevgilinizle yasadiginiz gelmistir o yuzden takinti yapmis kendine belli ki, ama olabilir ki bu gayet normal.

Bir de yanlis anlamayn gercekten dikkat etse sizinle de evlenene kadar yasamazdi yani benim esim bile tutucudur ben bile yasadigini dusunuyorum benden once erkek bu.

Ama iste hersey birbirinizden once yasandi ve bitti bunu aşmazsa iliskinizin devam etmeyecegini soyleyin ciddi ciddi bi ara da isteyebilirsiniz kendiyle bas basa kalip dusunmesi icin olayin ciddiyetinin farkinda degil bence iliskinize yazik ediyor.
evet bana da öyle geldi birden eski sevgiliyle de yaşayabilceğimi düşündü ve kafasında kurmalar başladı. Haklısınız ama bu konuda güvenim kalmadı sanki şimdi sussa evlenince yeniden aklına gelcek ve büyük sorun olcak gibi geliyo

evet bana da öyle geldi birden eski sevgiliyle de yaşayabilceğimi düşündü ve kafasında kurmalar başladı. Haklısınız ama bu konuda güvenim kalmadı sanki şimdi sussa evlenince yeniden aklına gelcek ve büyük sorun olcak gibi geliyo
Valla bence de. Tamamen aştığına emin olmadan ciddi bir adım atmayın.

yok ben zaten çok bunaldığım için tek namaz rahatlatıyor beni. Anladım teşekkür ederim. Ben de olaya dışardan bakanların yorumlarını almak istedim. Arkadaşınız boşanmıştı sanırım di mi
Allah kabul etsin. İnsan yaşadığı hiç bir şeyden pişman olmamalı. O zamanın şartlarında hayatınızda o insanlar olmuş ve size bir şeyler katmışlardır illaki . Bunu kimsenin yargılamaya hakkı yok. Evet arkadaşım boşandı. Deli gibi seviyordu, gözü hiç bir şeyi görmedi. Kimseyi dinlemedi. Bu kıskanç tipler sizi kız arkadaslarinizdan da kıskanır akıl verir ,onun istediklerini yapmazsınız diye. Çünkü aşık kadını etkilemek kolaydır. Arkadaşım benimle bile mesafeliydi bir dönem ama her üzüldügünde yanındaydim. Kıskançlık eskilerle başladı, iş arkadaslariyla devam etti,kıyafetlerine kadar geldi. Yürüdüğü zaman kadınların bile dönüp bir daha baktığı bir kadındı, kendine bir dönem yazık yazık etti,eteklerinden ,askılılarindan vazgeçti .öyle işte. Kıskançlık kör kuyu...

Yapısı bu demek ki. Peki nasıl aşacakmış bunu, sürekli aynı konuları açıp duruyorken neden ve nasıl vazgeçecekmiş bir açıklama yapıyor mu? Evlenmeden önce sinyal veriyor aslında. Şimdi sizi kaybetmemek için pişman oluyor ağlıyor...Evlenip aynı eve girdiğinizde daha kötü durumlar yaşarsınız gibime geliyor, sürekli üstünüze gelir sizde dayanamaz patlarsınız, sevgililikteki gibi olmaz.

Değişmez değişmez değişmez. Yedisinde neyse yetmişinde de o oluyor.

Allah kabul etsin. İnsan yaşadığı hiç bir şeyden pişman olmamalı. O zamanın şartlarında hayatınızda o insanlar olmuş ve size bir şeyler katmışlardır illaki . Bunu kimsenin yargılamaya hakkı yok. Evet arkadaşım boşandı. Deli gibi seviyordu, gözü hiç bir şeyi görmedi. Kimseyi dinlemedi. Bu kıskanç tipler sizi kız arkadaslarinizdan da kıskanır akıl verir ,onun istediklerini yapmazsınız diye. Çünkü aşık kadını etkilemek kolaydır. Arkadaşım benimle bile mesafeliydi bir dönem ama her üzüldügünde yanındaydim. Kıskançlık eskilerle başladı, iş arkadaslariyla devam etti,kıyafetlerine kadar geldi. Yürüdüğü zaman kadınların bile dönüp bir daha baktığı bir kadındı, kendine bir dönem yazık yazık etti,eteklerinden ,askılılarindan vazgeçti .öyle işte. Kıskançlık kör kuyu...
Ben de öyleydim artık kıskandığı için her şeyi giyemiyorum aslında dikkat çekici giyinmem ama yine de her kıyafette bi şey buluyodu dar açık bilmem ne

Hak
Yapısı bu demek ki. Peki nasıl aşacakmış bunu, sürekli aynı konuları açıp duruyorken neden ve nasıl vazgeçecekmiş bir açıklama yapıyor mu? Evlenmeden önce sinyal veriyor aslında. Şimdi sizi kaybetmemek için pişman oluyor ağlıyor...Evlenip aynı eve girdiğinizde daha kötü durumlar yaşarsınız gibime geliyor, sürekli üstünüze gelir sizde dayanamaz patlarsınız, sevgililikteki gibi olmaz.
haklısınız ben de gelecekte öyle olcakmış gibi hissediyorum. Kadın olmak çok zor. Olan hep kadına oluyor

mesela bunun bi arkadaşı ile eski sevgilim aynı yerde çalışsa benden konu açılsa aa benim eski sevgilimdi arada bende kalırdı diye konuşup kulağına gelse hoş olmazmış.benden duyması gerekirmiş
Ne kadar saçma bir bahane .bu kadar kurması bile hastalığının göstergesi

Back
X