• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

off ya zor durum. Nolcak yani bundan da mı ayrılcam geçmişte sorun edilcek kişi sayısı yeni gelecek için 1 fazlası mı oldu şimdi.
Arkadaşım sen neden herkese sayı veriyorsun, yada kaç tane olmuş diye hesap tutuyorsun, çok gereksiz işler bunlar..
Şimdi beni 12 sene öncesine götürdü konun, eşimle sayı skor bilmem ne muhabbeti yapmadık birbirimize..
Evlenmeden önce başkasıyla birlikte olduğumu söyledim, konu orda kapandı bitti..
Neyin ağlayıp zirlamasi, yarın öbür gün de dover, bana yardım et der..
Adamın mantığı yanlış..
Yine de sen bilirsin, bir de hemen evlenmek istiyorum demişsin, kostur durma orta da kabak gibi sorun varken.

Sordu evleneceği insanın her şeyini bilmesi gerekirmiş.
Erkek arkadaşının senin daha önce başkası ile cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığını merak etmesini bir yere kadar anlayabilirim...ama sana kişi kişi kimle ne yaşadığını sorması hiç normal değil.Zaten durumun normal olmadigini yasadiginiz süreçten ve geldiğiniz noktadan dolayı sen de fark etmissindir artık.Bu konuyu şimdi cozmezsen sonrasında çok üzülürsün guzelim

Evlenince neden düzelsin?
Sizin geçmişiniz mi sıfırlanacak? Adamın hafızası mı silinecek?

Geçmişi kaldıramayan biriyse, geçmişi kaldıramayan biridir, bu kadar basit.
Bir imzayla adamın karakteri, kafa yapısı baştan yazılmayacağına göre tabii ki düzelmeyecek.

Siz neden sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenmek istiyorsunuz?
Buradan bakınca amaç sadece "evlenmek" gibi geldi bana.

Arkadaşım sen neden herkese sayı veriyorsun, yada kaç tane olmuş diye hesap tutuyorsun, çok gereksiz işler bunlar..
Şimdi beni 12 sene öncesine götürdü konun, eşimle sayı skor bilmem ne muhabbeti yapmadık birbirimize..
Evlenmeden önce başkasıyla birlikte olduğumu söyledim, konu orda kapandı bitti..
Neyin ağlayıp zirlamasi, yarın öbür gün de dover, bana yardım et der..
Adamın mantığı yanlış..
Yine de sen bilirsin, bir de hemen evlenmek istiyorum demişsin, kostur durma orta da kabak gibi sorun varken.
vay be şanslıymışsınız. Eşiniz anlayışlı biriymiş. Ay ne biliyim ya psikolojim bozuldu çok sevgilin olmuş diye diye kendimi kötü hissetmeye başladım.ben rahat bi kızdım üni eğitimime derslerime öenm veren biriydim. Hiçbi erkekle de böyle salak gibi muhabbetlerim olmadı. Adam dengemi bozdu ya. Nette de saçma sapan şeyler okudum erkeklerden soğudum

Evlenince neden düzelsin?
Sizin geçmişiniz mi sıfırlanacak? Adamın hafızası mı silinecek?

Geçmişi kaldıramayan biriyse, geçmişi kaldıramayan biridir, bu kadar basit.
Bir imzayla adamın karakteri, kafa yapısı baştan yazılmayacağına göre tabii ki düzelmeyecek.

Siz neden sürekli kavga ettiğiniz biriyle evlenmek istiyorsunuz?
Buradan bakınca amaç sadece "evlenmek" gibi geldi bana.
düzeltiyim o evlenmek istiyor. Yanlış yazmışım. Yani sürekli evlilik muhabbeti yapıyo nişan yüzüklerine bakıyo. Ben de sorunu çözmeden olmaz gözüküyle bakıyorum. Olabilir sevgili arasında böyle sorunlar diye geçiştiriyo arada kaldım

vay be şanslıymışsınız. Eşiniz anlayışlı biriymiş. Ay ne biliyim ya psikolojim bozuldu çok sevgilin olmuş diye diye kendimi kötü hissetmeye başladım.ben rahat bi kızdım üni eğitimime derslerime öenm veren biriydim. Hiçbi erkekle de böyle salak gibi muhabbetlerim olmadı. Adam dengemi bozdu ya. Nette de saçma sapan şeyler okudum erkeklerden soğudum
Böyle birseyden dengeni bozuyorsa hiç uğraşma, bir dahakine de sayı verme, hesap verme, bilmesi gerektiğini düşündüğün önemli birşey varsa, iş ciddiye binince onu söyle yeter.
Büyük bir şans olduğunu yada anlayış gösterilecek birşey olduğunu da düşünmüyorum açıkçası, gayet insani şeyler..
Kaldıramayacak olanı da anlarım, ama ağlayıp zirlayip, hem de ayrılmayacak olanı anlamam..

Erkek arkadaşının senin daha önce başkası ile cinsel ilişki yaşayıp yaşamadığını merak etmesini bir yere kadar anlayabilirim...ama sana kişi kişi kimle ne yaşadığını sorması hiç normal değil.Zaten durumun normal olmadigini yasadiginiz süreçten ve geldiğiniz noktadan dolayı sen de fark etmissindir artık.Bu konuyu şimdi cozmezsen sonrasında çok üzülürsün guzelim
zaten normal gelmiyo. Ama erkeklerde artık kadınlara pek güvenmediği için sanırım aptal gibi her şeyi irdeliyolar ya da bu çocuk gerçekten sorunlu.

Bu kıskançlık değil, takıntı.
Evlenince nasıl düzelecek insan evlenince resetlenmiyor ki.
Seni yargılıyor geçmişinle vuruyor sense hala olduğun yerdesin.
"Geçmişim yalnızca beni ilgilendirir. Sana olan biteni bin kez anlatacak değilim. O zamanlar sen yoktun bu yüzden yargılayamazsın. Şimdi ise sen varsın, seninlr olduğum zaman seni ilgilendirir. Geçmişi değiştiremem, eğer bir daha bu konuyu gündeme getirirsen yolları ayırcaz ben böyle şeylere gelemem ruhum daralıyor" de
Hiç mi kendine değer vermiyorsun yahu?

Böyle birseyden dengeni bozuyorsa hiç uğraşma, bir dahakine de sayı verme, hesap verme, bilmesi gerektiğini düşündüğün önemli birşey varsa, iş ciddiye binince onu söyle yeter.
Büyük bir şans olduğunu yada anlayış gösterilecek birşey olduğunu da düşünmüyorum açıkçası, gayet insani şeyler..
Kaldıramayacak olanı da anlarım, ama ağlayıp zirlayip, hem de ayrılmayacak olanı anlamam..
şimdi şöyle erkek arkadaşlarım ve çevresi hep aynı meslek grubundan. Yarın birgün eşimin karşısına şıpır şıpır hepsi çıkarsa ve bunları çok sonradan öğrenirse?

Ver
Bu kıskançlık değil, takıntı.
Evlenince nasıl düzelecek insan evlenince resetlenmiyor ki.
Seni yargılıyor geçmişinle vuruyor sense hala olduğun yerdesin.
"Geçmişim yalnızca beni ilgilendirir. Sana olan biteni bin kez anlatacak değilim. O zamanlar sen yoktun bu yüzden yargılayamazsın. Şimdi ise sen varsın, seninlr olduğum zaman seni ilgilendirir. Geçmişi değiştiremem, eğer bir daha bu konuyu gündeme getirirsen yolları ayırcaz ben böyle şeylere gelemem ruhum daralıyor" de
Hiç mi kendine değer vermiyorsun yahu?
ya işte beni vicdan yaparak etkiledi. Çok sert çıktım başlarda sonra da ağlamalar falan. Saçları bile beyazladı. Panik ataklar geçirdi. Şimdi napiyim bu şekilde bıtakıp ayrılıyım mı? Ben mücadele ediyorum sen neden beni alttan alamıyosun benim kadar sevmiyo musun diyo

Asla düzelmez aksi gibi evlenince daha da paranoya yaratır.
Ayrıca sizle olan biri sizi hayatına aldığı andan sonrasıyla ilgilenmeli bu denli psikolojik şiddete müsade etmeyin. Kendinize saygınız olsun biraz.

zaten normal gelmiyo. Ama erkeklerde artık kadınlara pek güvenmediği için sanırım aptal gibi her şeyi irdeliyolar ya da bu çocuk gerçekten sorunlu.
Kadınlara güvenmiyor mus mus...Kimbilir geçmişte kendisi neler yaşadı ?!Bu çocuk seni üzer güzelim...çok samimiyim.Cok yakın arkadaşımın sevgilisi kızı yedi bitirdi böyle böyle..cok asiktilar birbirlerine ...sabah cinsel birliktelik yaşıyorlar akşam vay sen geçmişte başkalarıyla da yaşadın bunu diye çene çalmaya başlıyordu adam,ne depresyonu bitti adamın ne aynı konuyu konuşması !! Evlendiler bir çocuklari oldu sonra boşandılar .O süreç boyunca da sustugunu hiç sanmiyorum

Kadınlara güvenmiyor mus mus...Kimbilir geçmişte kendisi neler yaşadı ?!Bu çocuk seni üzer güzelim...çok samimiyim.Cok yakın arkadaşımın sevgilisi kızı yedi bitirdi böyle böyle..cok asiktilar birbirlerine ...sabah cinsel birliktelik yaşıyorlar akşam vay sen geçmişte başkalarıyla da yaşadın bunu diye çene çalmaya başlıyordu adam,ne depresyonu bitti adamın ne aynı konuyu konuşması !! Evlendiler bir çocuklari oldu sonra boşandılar .O süreç boyunca da sustugunu hiç sanmiyorum
bu bana çok güzel örnek oldu. Teşekkürler :)

Ver
ya işte beni vicdan yaparak etkiledi. Çok sert çıktım başlarda sonra da ağlamalar falan. Saçları bile beyazladı. Panik ataklar geçirdi. Şimdi napiyim bu şekilde bıtakıp ayrılıyım mı? Ben mücadele ediyorum sen neden beni alttan alamıyosun benim kadar sevmiyo musun diyo
Neyin mücaledesi allasen?
Henüz açılmamış gonca gül mü bu ayol?
Hangi devirde yaşıyoruz, eski sevgililerini kaldıramıyormuşmuş.
Ona iyi bir doktor bul tedavi olsun.
Bu yüzden ataklar falan geçirmesi çok uç durumlar, korkutucu.
Canın güvende mi? Evlensen ilerde sen beni aldattın kesin diye paranoyaklaşırsa ne yapacaksın? Biraz geniş düşün.

Neyin mücaledesi allasen?
Henüz açılmamış gonca gül mü bu ayol?
Hangi devirde yaşıyoruz, eski sevgililerini kaldıramıyormuşmuş.
Ona iyi bir doktor bul tedavi olsun.
Bu yüzden ataklar falan geçirmesi çok uç durumlar, korkutucu.
Canın güvende mi? Evlensen ilerde sen beni aldattın kesin diye paranoyaklaşırsa ne yapacaksın? Biraz geniş düşün.
çok iğrenç bi durum. Sapık bir zihniyet. Neyse bu sevgilide de başka bi tecrübe edindim inş sonunda mükemmeli buluruz djjdjd

düzeltiyim o evlenmek istiyor. Yanlış yazmışım. Yani sürekli evlilik muhabbeti yapıyo nişan yüzüklerine bakıyo. Ben de sorunu çözmeden olmaz gözüküyle bakıyorum. Olabilir sevgili arasında böyle sorunlar diye geçiştiriyo arada kaldım

Normal değil ki bu sorun. Adam kendini gayet normal görüyor farkındaysanız. "Bana yardım et" diye ağlaması hikaye.
Yarın evlenince de aynı kavgaları hatta daha beterlerini yapıp "evlilikte olur böyle" der, sevgiliyken yaptığı gibi ağlayıp "pişmanım" demeye bile zahmet etmez.

Adam sizi de takıntılı hale getirmiş.
"Benimki 6 onunki 1", "şimdi yeni sevgilim olsa sayı bir kişi artmış olacak" falan demişsiniz.
Onunki 6 sizinki 1 olsa sorun olmayacaktı ama değil mi? Bir adamın egosuna kurban gidiyorsunuz haberiniz yok.

Kendinize gelin lütfen. Adam takıntılı, evlenince düzelmeyecek. Bunu takan adam yarın takacak başka şeyler de bulacak.
Endişeniz bundan ayrılınca sayının artması ise merak etmeyin bütün erkekler bu kafada değil. Normal insanlar böyle detaylar sorup sorup kafayı yemezler.

çok iğrenç bi durum. Sapık bir zihniyet. Neyse bu sevgilide de başka bi tecrübe edindim inş sonunda mükemmeli buluruz djjdjd
İnan olay mükemmeli bulmak değil
Aklı başında
Sadık
Güvenilir
Saygılı
Ahanda şunları bul zaten en büyük nimet:)

Adam evlenmeden kendini göstermiş ne güzel. Herkes bu kadar şanslı olamıyor maalesef.
Onu terk etmek için neyi bekliyorsun ?

Back
X