Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişe dair kıskançlık mı onunki deİlk başta ağlar sızlar, siz de seviyorum ya O da beni seviyor seven erkek kıskanır dersiniz .Sonra kısıtlamalar yavaş yavaş gelir. En yakın arkadaşım kafayı yedi ya öyle kocayla,ilk başta ona da nasil sevimli geliyordu kıskançlıkları. Burada kim ne derse desin siz evlenirsiniz zaten ,kimseyi dinlemezsiniz .sonra da pişman olup ya kendi düşen ağlamaz deyip devam edersiniz zindan olur hayat size ,ya da boşanırsınız türkiye deki boşanma istatistiklerinin yukarı yönlü eğilimine katkı sağlarsınız (vay bee hayat beni ne noktaya getirmiş dedim şu yazdıklarıma). En yakın arkadaşımın boşanma sebebi o yüzden kıskançlık denildiğinde mantığım her daim bir tık önde
Gecmisini kaldiramiyorsa tabi ki ayrilmalisin. Bosanmaktan daha zor degildir simdi bitirmek...off ya zor durum. Nolcak yani bundan da mı ayrılcam geçmişte sorun edilcek kişi sayısı yeni gelecek için 1 fazlası mı oldu şimdi.
aslında şimdiden başladı açık arıyo gibi konuşmaları var gibi.Evlendikten sonra hepten paronayaya dönüşecek. Sürekli bi güven problemi olucak şüphe duyacak ayrılın demiyorum ama bunları aşmazsanız evlendikten sonra daha büyük sorunlar yaşarsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun
Kendine bir iyilik yap, bu adamdan ayrıl. Seni çok üzer.destek ol diyo. Hatalarımı kabul edip pişmanlığımı görmek istiyo. Ne anlıcak bundan ben de bilmiyorum
Evet ama işte erkekler biraz öyle egolarına yenik düşüyolar benim de psikolojimi bozduEger erkek arkadasin senin onceki iliskilerini aklindan atamiyorsa acilen yardim almasi gerek. Yoksa bu katlanarak gidecek ve icinden cikilmaz bir hal alacak.
Allah bile gunahlari affederken kula yargilamak dusmez.
inan maddi durumu, mesleği, tipi çok iyi. Sadece bu zamana kadar evleneceği insanı çok özel olarak görmüş ve ona inanarak düzgün yaşamaya çalışmış biri. Maneviyatı yüksek ve dindar biri. Ben ise daha rahat takılan biriydim. Beni üzdüğü için kendisi de çok üzülüp ağlıyo.
zaten uzatmaları oynuyo şu an. Bundan sonra geçmişten konuştuğu zaman ayrılcam kararlıyım. Psikolojim bozuldu zaten. Bu ara sustu konuşmuyo ama morali bozuk oluyo. O zaman anlıyorum içine atıyoKendine bir iyilik yap, bu adamdan ayrıl. Seni çok üzer.
Aynen öyle, ilk başta ufak tefek kıskançlıklar, sağolsun arkadaşım da geçmişinde ne yaşadıysa anlatmış "gereksiz dürüst ". Onların evlenmeden önce belliydi, klasik evlenince düzelir ne olacak derken ,geçmişte boğuldular. Arkadaşım kıskanç bir kadın değildi, onun kendini anlaması için örnekler verirken bende kıskanç birine döndüm dedi. Sonrası da malum 1 yıl zor dayandılar. Kıskançlık önce geçmişle başlar,sonra iş yeri arkadaşlarınız, çevreniz derken sizi kendisine tutsak eder. Acımayın. Hasta olabilir sevgiliniz. Hayatındaki insanın geçmişinden dolayı ister istemez bir üzülür insan Ama bu ağlama boyutunda falan hiç sağlıklı değil. Şizofren yada bipolar olabilir aman dikkatgeçmişe dair kıskançlık mı onunki de
iyi yapmışsın ne iğrenç hareketler ya.bende de vardı öyle bir tane bin kere konuşup mevzuyu kapattım yine açtı yine açtı sonunda bastım kıçına tekmeyi evlensem iyicec darlardı nasıl olsa
ay evet bipolar olmasından şüpheleniyorum. Biraz zor bir çocukluk yaşamış onun etkileri var üzerinde. Ben isterim ki hep yanında oluyum destek oluyum ama bana geçmiş dedikçe deliriyorum. Beni başka bi erkekle düşünmek onu çok üzüyomuş. Geçmişte benim karım olacak insana başkası nasıl cinsel temasta bulunabilir diye üzülüyo.Aynen öyle, ilk başta ufak tefek kıskançlıklar, sağolsun arkadaşım da geçmişinde ne yaşadıysa anlatmış "gereksiz dürüst ". Onların evlenmeden önce belliydi, klasik evlenince düzelir ne olacak derken ,geçmişte boğuldular. Arkadaşım kıskanç bir kadın değildi, onun kendini anlaması için örnekler verirken bende kıskanç birine döndüm dedi. Sonrası da malum 1 yıl zor dayandılar. Kıskançlık önce geçmişle başlar,sonra iş yeri arkadaşlarınız, çevreniz derken sizi kendisine tutsak eder. Acımayın. Hasta olabilir sevgiliniz. Hayatındaki insanın geçmişinden dolayı ister istemez bir üzülür insan Ama bu ağlama boyutunda falan hiç sağlıklı değil. Şizofren yada bipolar olabilir aman dikkat
her şeyi sordu yeminler ettirdi. çok irdeledi şimdi o da pişman. Ama evlenceksek bilmem gerekiyo diyo. Zor bi durum
yok zaten yersiz kıskançlığın sevgiden kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben de aksine hiç kıskanç değilimdir. Zaten ben sevdiğim için bu durumu aşmak için uğraşıyorum çok sevmeseydim anında ayrılırdım. Ya da bilmiyorum ayrılmak çözüm müdür her ilişkide bir sorun vardır. Amacım böyle sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorumNeyi bilmesi gerekiyor? Sen sifir kilometre püri pak araba oldugunumu? Onun pipisini baskasi ile kiyaslabildiginimi? Bu davranisi kendine nasil reva görüyorsun? Sen bir esya degilsin, bir insansin. Elbette yasadiklarin var. Sevgilin hicmi birsey yasamadi?
Böyle cahil, cinsiyetci bir adamdan uzak dur bence. Duygusal degil, ergen bir tip. Hayatinda aldigin kararlar senindir, hayatini, kisiligini sekillendiriyor. Hic kimsenin bunu yargilamaya hakki yok.
Kiskanc diye beni seviyor havalara girme canim. Kiskanclik sevmek degildir. En hafifi özgüvensizlik, en agir cahilliktir.
Şüpheniz varsa bipolar olmasından yana kendinizi yakmayın derim .derim de en yakın arkadaşıma bile dinletemedim. O yüzden çok birşey demeyeyim. Sizi tanımıyorum ama inanın çok içten söylüyorum, bipolar öyle yeni ergen tiplerin ilgi çekmek adına söylediği kadar basit bir hastalık değil. İyi araştırın derim. Şüphe varsa uzaklaşın.ay evet bipolar olmasından şüpheleniyorum. Biraz zor bir çocukluk yaşamış onun etkileri var üzerinde. Ben isterim ki hep yanında oluyum destek oluyum ama bana geçmiş dedikçe deliriyorum. Beni başka bi erkekle düşünmek onu çok üzüyomuş. Geçmişte benim karım olacak insana başkası nasıl cinsel temasta bulunabilir diye üzülüyo.
yok zaten yersiz kıskançlığın sevgiden kaynaklandığını düşünmüyorum. Ben de aksine hiç kıskanç değilimdir. Zaten ben sevdiğim için bu durumu aşmak için uğraşıyorum çok sevmeseydim anında ayrılırdım. Ya da bilmiyorum ayrılmak çözüm müdür her ilişkide bir sorun vardır. Amacım böyle sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum
erkeklerden tiksinir oldum. İğrenç egolarına nasıl yenik düşüp aldatma olayını bile normal görebiliyo. Eşinizin unutmadığınızı nerden anladınız nasıl belli ediyorHicte duzelmiyor hatta daha kotu oluyor benim esim hic unutmuyor tabi gelip bana bunlari soylemiyor ama unutmadiginida biliyorum. Bi arkadasiminda sevgilisi ayni sizinki gibi soyleyip soyleyip duruyordu ayrilmakta istemiyordu evlenince basina kakmaya basladi daha sonra yediremedi kizi aldatti sebep olara onlari sen yaptin ben kaldiramadim aynisini sana yaptim dedi kizida bosanmaya birakmiyor tehtit filan takintililar sıkıntı bidaha dusun