• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenince düzelir mi? Ya da ne yapmalıyım?

Sanırım arkadaş zamanında büyük konuşmuş eli erkek eline değmemiş biriyle evlenicem falan diye eee sizide birakamiyor şimdi kendiyle cebellesiyor yapsam mı yapmasammi diye geçmişte yaşanmış bitmiş şeyleri böyle düşünüp durmak saçmalık değilde nedir yani kendisininde olmuştur bı sürü kız arkadaşı olmadıysa neyse de bağnaz Erkek kafası bu kıskançlık böyle bişey değil toplumun dayatmasinin sonucu işte tercih sizin sorunuzn cevabi ise evlenince değişmeyecek.
evet biraz o kafada pek sevgilisi olmamış dikkatli yaşayan biri. O da pek sevgilisi olmamış evinde kalmamış birini düşünmüş hep.

Sorup durdu yalan söylemeye çalıştım bu sefer de yeminler ettirdi. En ufak her şeyi bilcem hakkımı helal etmem diyince mecbur anlatıverdim bu sefer de kaldıramadı bünyesi

evet biraz o kafada pek sevgilisi olmamış dikkatli yaşayan biri. O da pek sevgilisi olmamış evinde kalmamış birini düşünmüş hep.
Tavrınizi net koyun böyle olacaksa git, ben evlenince de aynı laflari duyamam deyin tercih onun kabul ediyorsa fermuarlı çekecek.

Sevgilinizin ne hissettiğini anlıyorum. Keşke hiç araştırmasaydı . Bende o kadar araştırdım ki bilmediğim hiç bişeyi yok . Erkek arkadaşlarıyla konuşmalarını bile okumuştum geçmişteki.. İnsanın aklına gelince çaresiz hissediyo ama suçuda yok şimdi napsın hayatında ben yoktum ki. valla benimde kafam karışık bu konularda geçmişi kapatamıyorum :( kıskanıyorum sanırım bilemedim
bu durumda sevgilinizden nasıl tepki alınca düzeliyosunuz ya da nasıl davranmasını istersiniz? Sonucta geçmiş değişmez

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
size bir şey anlatayım aynı durumda arkadaşım böyle bir çocukla evlendi sonra vajinusmus oldu, çocuk ne demiş biliyor musunuz ' onlara gelince bişeyin yoktur bende mi oldun böyle?' açık açık yazamadım da siz anladınız, erkeğin takıntılısı beterdir bence

Tavrınizi net koyun böyle olacaksa git, ben evlenince de aynı laflari duyamam deyin tercih onun kabul ediyorsa fermuarlı çekecek.
susup içine atcak sonra da tekrar aynı şeyleri yapcak gibi artık güvenmiyorum ona. Bi de erkeklerin ne düşündüğünü anlamak için bu tarz şeyleri okudum erkekler bu tarz olaylarda eşinden soğuyo yani bsşka birisiyle yattığını falan düşününce egolarına yenilip sahiplenme duyguları köreliyo ve eşlerinden soğuyolar. Kendilerini özel hissedemiyolarmış

size bir şey anlatayım aynı durumda arkadaşım böyle bir çocukla evlendi sonra vajinusmus oldu, çocuk ne demiş biliyor musunuz ' onlara gelince bişeyin yoktur bende mi oldun böyle?' açık açık yazamadım da siz anladınız, erkeğin takıntılısı beterdir bence
oha ya iğrenç. Arkdaşınız daha önce cinsel birliktelik yaşamış mıydı da böyle konuşuyo

Kıskançlık değil ki senin sevgilindeki, takıntı, obsesif bir adam var karşında.
Ayrıl, kurtul.

kusura bakmayın da adam biraz haklı değil mi?
yani başkalarına gelince normal de kocasına gelince vajinismus oluyorsa birden adamın aklına kurt kaçmaz mı?
en anlayışlı mantıklı erkek bile düşünür bunu.

bence de ben çok açık giyinirdim bir sürü erkke arkadaşım vardı onlarla samimiydim. Şimdi hiçbiriyle görüştürmüyo giydirmiyo. Kıyameti koparıyo. E ben böyleydim sen geldin beğendin deyince de çok mu zor benim için bi şeylerden fedakarlık yapmak bilmem ne küsüyo.

sen baştan yolla bu tipi.
tipik erkek işte. baştan öyle beğeniyor sonra kısıtlamaya kalkıyor. çok çektirir sana bu tipler.
eski hayatından taviz verme. giymediklerini giy, konuşmadıklarına konuş. telefonda da olsa.
sen böyle beğendin böyle kabul edeceksin. fedakarlık demek bu değil ki hiçbir erkeğe değmez emin ol.
hiçbir erkek bu kadar fedakarlığı hak etmez.
şu erkekler için yaşamlarınızdan taviz vermeyin tanıştığınızda neyseniz o olmaya devam edin. yoksa çok üzülürsünüz.

bu durumda sevgilinizden nasıl tepki alınca düzeliyosunuz ya da nasıl davranmasını istersiniz? Sonucta geçmiş değişmez

İstiyorum ki onların önemsiz oldugundan bahsetsin beni yüceltsin onları kötülesin falan ama zamanında onları seçmiş ve yaşanmışlıklar olmuş yani kötülemesinide bi yandan istemiyorum. Onlar daha iyi olsaydı onlarla devam ederdim diyor. Sen varsın evleniyoruz daha ne istiyosun ki diyo. bana bu konuları açarak unuttuğum insanları tekrar hatırlatıyosun beni düşündürüyosun diyor.

Merhaba, benimle evlenmeyi düşünen erkek arkadaşımla sürekli geçmiş konusunda kavga yaşıyoruz. Beni çok seviyor değer veriyor ama çok kıskanç biri. Eski sevgililerimi de çok kıskanıyor araştırıp durmuş. Uzun ilişkimde bazı şeyler yaşadım ilişkiye girmedim. Üni yıllarında çocuğun ara sıra evinde kaldım. Bunlar sürekli aklına geliyomuş ama ayrılmak da istemiyor ben de çok seviyorum. Bu sorunların dışında evlenmeyi çok istediğim biri. Yakın zamanda da nişanlanmak istiyorum daha sonra hemen evlilik. Ben korkuyorum mutsuz olursak diye. Bu tarz sorun yaşayan insanlardan yardım almak istiyorum.
ısıtıp ısıtıp geçmişi önünüze getiriyorsa, kesinlikle evliyken de devam edecek sorun düzelmeyecek. sağlıklı bir ilişki olmayacak. üzgünüm ama tecrübeyle sabit.

bence de ben çok açık giyinirdim bir sürü erkke arkadaşım vardı onlarla samimiydim. Şimdi hiçbiriyle görüştürmüyo giydirmiyo. Kıyameti koparıyo. E ben böyleydim sen geldin beğendin deyince de çok mu zor benim için bi şeylerden fedakarlık yapmak bilmem ne küsüyo.

O zaman o fedakarlik yapsin ve acik giyinmene birsey demesin? Cokmu zor dimi?
Baze erkeklerin böyle hosuna gidiyor acik kizlari kapatmaya, ekstra sevap points kazandiklarini saniyorlar.

Yani sende ona "hadi namazli birak" felan demiyorsun (ki öyle bir hakkin elbette yok, örnek,olarak diyorum). O zaman o fedakarlik edip namazli biraksin? Insan Hayat tarzindan ödün vermemeli.

kusura bakmayın da adam biraz haklı değil mi?
yani başkalarına gelince normal de kocasına gelince vajinismus oluyorsa birden adamın aklına kurt kaçmaz mı?
en anlayışlı mantıklı erkek bile düşünür bunu.
yani ben bilmem ama kızın sadece o adamdan önce uzun ilişkisi olmustu ilişkiye girdiler mi belli değil bilemeyiz ikisi bilir onu, ilişkiye girdik vs de dememiş zaten eşi olan adama uzun ilişkim var demiş evlenmişler etmişler vajinismus olunca bunu demiş. örnek verdim takıntılı olunca her şeyi buna baglayabilirler diye, bana neden kızdınız ? :eek::KK45:

yani ben bilmem ama kızın sadece o adamdan önce uzun ilişkisi olmustu ilişkiye girdiler mi belli değil bilemeyiz ikisi bilir onu, ilişkiye girdik vs de dememiş zaten eşi olan adama uzun ilişkim var demiş evlenmişler etmişler vajinismus olunca bunu demiş. örnek verdim takıntılı olunca her şeyi buna baglayabilirler diye, bana neden kızdınız ? :eek::KK45:

kızma değil de hani kız doğrudan ilişkiye girmiş gibi anlaşılıyor.
vajinismus sonuçta erkeklerin çok anlayabildiği bir şey değil. bir de uzun ilişki olunca kız ilişki yaşamıştır eskisiyle ama bana gelince birden bu çıkıyor diye düşünür pek çok erkek.
bilmiyorum önceden ilişki yaşayıp da sonra vajinismus olunur mu doktora danışmak lazım.

O zaman o fedakarlik yapsin ve acik giyinmene birsey demesin? Cokmu zor dimi?
Baze erkeklerin böyle hosuna gidiyor acik kizlari kapatmaya, ekstra sevap points kazandiklarini saniyorlar.

Yani sende ona "hadi namazli birak" felan demiyorsun (ki öyle bir hakkin elbette yok, örnek,olarak diyorum). O zaman o fedakarlik edip namazli biraksin? Insan Hayat tarzindan ödün vermemeli.
çok doğru konuştunuz ne diyim :)

evet uzun süre evlilik konuşulmasını engellicem düzelmezse ayrılcam mecbur
Düzelmez genç arkadaşım ne düzelmesi?
Adamın zihniyeti belli.
Evliliği yürütmek için sevgi tek başına yeterli olmuyor hayata bakış açınızın uyuşması o kadar önemli ki.
Bu iş olmaz,olursa sizi çok çok yıpratır.

Back
X