evlenince erkekler degişirmi??

Evlendikten sonra bir nebze bile olsun değişmeyen insan yoktur eminim.Doğanın kanunu bu...Hayvanlar bile dişi ona izin verene kadar en güzel tüylerini gösterip aşk şarkılarıyla dans ediyorlar, ya sonra ? :1: Önemli olan tanıdığınız o adamın gitmemesi..Yoksa tabi ki eski cilveler, romantik anlar azalıyor.Ben bunların olacağını hesaba katmıştım evlenirken hayal kırıklığı olmasın diye :) Ama daha taze evli olmam nedeniyle belki de şu an için herşey aynı.Eşim hala pasaklı, dağınık, uykucu bir adam :) Ama bunun yanında bana hiç dayanamayan, her istediğimi yapmaya çalışan, kavgada gönül alan taraf da o:) Bakalım ne zaman ''eeehh yeter be'' diyecek, bekliyorum :1:

Son düzenleme:
Evlendikten sonra bir nebze bile olsun değişmeyen insan yoktur eminim.Doğanın kanunu bu...Hayvanlar bile dişi ona izin verene kadar en güzel tüylerini gösterip aşk şarkılarıyla dans ediyorlar, ya sonra ? :1: Önemli olan tanıdığınız o adamın gitmemesi..Yoksa tabi ki eski cilveler, romantik anlar azalıyor.Ben bunların olacağını hesaba katmıştım evlenirken hayal kırıklığı olmasın diye :) Ama daha taze evli olmam nedeniyle belki de şu an için herşey aynı.Eşim hala pasaklı, dağınık, uykucu bir adam :) Ama bunun yanında bana hiç dayanamayan, her istediğimi yapmaya çalışan, kavgada gönül alan taraf da o:) Bakalım ne zaman ''eeehh yeter be'' diyecek, bekliyorum :1:

demez canım demez ...nasıl geldıyse ole gıder...maşallah kullar bozmasın nazarlardan saklasın :16:
sevgi böcükleriii :16:
darısı banaa

kızlar merhaba
dugunume az kaldı Allahın izniyle..bır cok sey okudum eşlerin birbirine olan saygıları,savranışları degişiyor...
sizce gerçekten evlenince erkekler degişiyormu? cevap evet ise hangi açıdan degişiyorlar? ya da bizler mi degişiyoruz?

180 derece hatta 360 derece döndü canım malesefff....

180 derece hatta 360 derece döndü canım malesefff....

valla benim eşimle bu evlilik zamanını sayarsak 21 yıldır birlikteyiz ilk tanıdığım kişiyle evlendiğim kişi arasında dağlar kadar fark var
ama sen sen ol sakın ipleri eline verme o ipler senin elinde olsun sakın hiç birşeyde taviz verme ve sen sen ol ailenle yüz göz etme aileni ön planda tutmaya çalış ama dengeli teraziyi dengede tut derim canım sana benden tavsiye ben çok zarar gördüm şükür şimdi iyiyiz ama ipler hatta halat benim elimde :)))))

evlilik sadece erkeği değil kadını da değiştirir hayat değiştirir şartlar değiştirir uyuşmazlıklar değiştirir sonuçta aynı ev içinde yaşamak farklı bir şey önemli olan saygıyı yitirmemek saygı bittimi sevgide biter

Cok degisti ama olumlu anlamda benim esim gezilecek flort edilecek adam degil sevgiliyken cok kotuydu benim ki evlenilecek erkek. Iyi ki vazgecmeyip onunla evlenmisim. 5. Yilimiz bitecek biede dunya tatlisi oglum var

değişiyorlar demeyelimde gerçek kişilikleri ortaya çıkıyor bence.sonuçta flört döneminde aynı evde değilsin kısıtlı zamanlarda görüyorsun o zamanda en iyi ilgili anlayışlı yönlerini gösteriyorlar ama evlenince artık sürekli aynı evde olunca gerçek kişilikler ortaya çıkıyor bu kadın içinde geçerli.erkekler artık benim oldu gibisinden sanki daha bir rahatlıyorlar tabii üstüne birde maddi sorumluluklar ailevi sorunlar çocukların sıkıntıları falan binince daha önce hiç görmediğimiz bilmediğimiz yönlerinide öğreniyoruz bunları değişti diye de yorumluyoruz işte ama değişen kimse yok aslında:31:

evet değişir iyi yönden sölicek olursam seni daha cok sahiplenir. kötü yönleri ise daha az ilgi düşünsene sürekli yanyanasın cok normal yani evlilik baska bişi erkeklerin üç ewreleri var tanısma nişan ewlilik yani bence öle:)

Cok degisti ama olumlu anlamda benim esim gezilecek flort edilecek adam degil sevgiliyken cok kotuydu benim ki evlenilecek erkek. Iyi ki vazgecmeyip onunla evlenmisim. 5. Yilimiz bitecek biede dunya tatlisi oglum var

canım merak ettım flort donemınde nasıldı eşin?
yanı onunla flort donemınde sıkıntı yasadıysan eger evlılık ıcın nasıl karar verdin?

değişiyorlar demeyelimde gerçek kişilikleri ortaya çıkıyor bence.sonuçta flört döneminde aynı evde değilsin kısıtlı zamanlarda görüyorsun o zamanda en iyi ilgili anlayışlı yönlerini gösteriyorlar ama evlenince artık sürekli aynı evde olunca gerçek kişilikler ortaya çıkıyor bu kadın içinde geçerli.erkekler artık benim oldu gibisinden sanki daha bir rahatlıyorlar tabii üstüne birde maddi sorumluluklar ailevi sorunlar çocukların sıkıntıları falan binince daha önce hiç görmediğimiz bilmediğimiz yönlerinide öğreniyoruz bunları değişti diye de yorumluyoruz işte ama değişen kimse yok aslında:31:

evlılıkten korkmaya başladım...:14:

evlılıkten korkmaya başladım...:14:

korkmalısın bencede.aklında sor işaretleri varsa zaten hiç acele etme derim ben.o soru işaretleri daha sonra kocaman oluyor.acelesi yok evlenmenin herzaman olabilir.ama geri dönüşü biraz zor oluyor.

iyi düşün öyle karar ver.asla etrafım ne der ben onsuz yaşayamam yok başkasını sevemem diye düşünme.bek ne diyorum uafcık bir soru işareti bile varsa bekle.erkekler evlenince düzelmiyor daha çok bozuluyorlar.(istisnalar hariç tabi)

korkmalısın bencede.aklında sor işaretleri varsa zaten hiç acele etme derim ben.o soru işaretleri daha sonra kocaman oluyor.acelesi yok evlenmenin herzaman olabilir.ama geri dönüşü biraz zor oluyor.

iyi düşün öyle karar ver.asla etrafım ne der ben onsuz yaşayamam yok başkasını sevemem diye düşünme.bek ne diyorum uafcık bir soru işareti bile varsa bekle.erkekler evlenince düzelmiyor daha çok bozuluyorlar.(istisnalar hariç tabi)[/QUOTE

soru ısarteı degılde acabalar var kafamda?
acaba soyle yaparmı? bunu yaparmı dıye...sanki kumar oynuyorum
yapabılırde yapmayabilirde...
bırakmak en kolay yontem çok basıt...ama sonuçları da kotu olabılır?
bunun ıcınmı onu terkettım dıye pişman olabılırımde

iyi düşün öyle karar ver.asla etrafım ne der ben onsuz yaşayamam yok başkasını sevemem diye düşünme.bek ne diyorum uafcık bir soru işareti bile varsa bekle.erkekler evlenince düzelmiyor daha çok bozuluyorlar.(istisnalar hariç tabi)[/QUOTE

soru ısarteı degılde acabalar var kafamda?
acaba soyle yaparmı? bunu yaparmı dıye...sanki kumar oynuyorum
yapabılırde yapmayabilirde...
bırakmak en kolay yontem çok basıt...ama sonuçları da kotu olabılır?
bunun ıcınmı onu terkettım dıye pişman olabılırımde

burada en doğru olan oturup nişanlınla herşeyi açık açık konuşman.ben böyle böyle düşünüyorum sen ne diyorsun gibi.baştan herşeyi konuşursan daha iyi olur ilerde ben sana söylemiştim diyebilme şansın olur.

Back
X