Evlenince Eskisi Gibi olur muu ??

coffee_34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2013
159
0
0
Diğer
Selam arkadaşlarrr

eski konularımda biraz bahsetmiştinm erkek arkadaşımla baya sorunlar yaşadık şimdi biraz daha iyi ama yine bir şey olduğunda aynı şekilde olabiliyor. sinirleinince ne dediğini pek bilmiyo kırmaktan çekinmiyo. Bana kızıncadeğişik sözler paylaşıyo falan bunların çocukca şeyler olduğunu söylesem de seni sinir etmek için yapıyorum sende sinir oluyosun diyo
Ailesinin yanındayken ve başbaşaykende çook ama çok iyi , çok ilgili kibar düşünceli bambaşka biri , benimleyken harika bir insan .
Evlenince uzakta olmıycaz sonuçta yanyana olucaz hep daha mı iyi olur ? Tüm bu kıskançlık vb. sorunlar ortadan kalkar mıı

Sizce evlenince düzelir mi :44::44:

Son düzenleme:
hiçbi sorun ortadan kalkmaz
sinir evlenince geçiçcek bişi deiil
yada sinirlenince ağzından ne cıktığını bilmiyosa
evlenince bu nasıl deişsinki
tam tersi olucak sen düzeldiğini sanıcaksın ama
ağzına geleni sana sölicek ilk kavganızda
sende başını iki elinin arasına alıpp Allah ım ne yaptım ben dersin

nasıl bu kadar net konuşuyosun diye sorarsanda
cok yakın bi arkadaşım aynı sorunlarla boğuşuyodu evlendi
değişir dedi kızz ama yokk hersey daha da kötü oldu
dışardan adam melek ama sinirlendimi kelimelerinin ayarı yok
ve bu cokkırıcı bi durum helede aynı evin içindeysen

Son düzenleme:
bende katılıyorum evlendikten sonra hiçbişi değişmiyor üzgünüm ama bu böle yani...hatta bahsettiğin kadarıyla erkek arkadaşın istisnalardan değil yani kaideyi bozmaz

bende katılıyorum evlendikten sonra hiçbişi değişmiyor üzgünüm ama bu böle yani...hatta bahsettiğin kadarıyla erkek arkadaşın istisnalardan değil yani kaideyi bozmaz

gerçekten mii :2: yanımdayken nasıl iyiyse evlenince de iyi olur diye düşünüyorum tüm sorunlar yanında yokken oluyo çünkü mesafeler araya girince böyle bazen ne diğini bilemiyor işte o da yanımda olsan böyle yapmam hiç diyo evlenince bunlar olmaz diyoo :44:

çok ahkam kesmek istemem ama
Ona da öyle geliyor uzaktan
ama işin aslı başka türlü
sana şöyle acıklayabilirim
uzakta veya yakında olduğun ne zaman olduğu önemli değil
sana bir kere bile kötü bişey söylediyse hakaret ettiyse
ağzından cıkanı kulağı duymadı deriz yaa hani o şekilde konuştuysa
yıne yapacak demektir
üzgünüm maalesef değişmiyor

Sinirlenince kendine hakim olamıyorsa.
Evlenince de olamaz.
Hele bir de evliyken daha rahat olur.
Döver de, söver de kafasına estiği gibi.

doğru belkide ama yüzüme karşı hiç kötü bişey söylemedi yanımdayken ne kadar kızsa bile kırıcı bir kelime etmez sonra konuşalım kapat konuyu falan der yanımda yokken rahatça sinirlenince konuşabiliyo demek ki bende bu yüzden dedim yanında düzelir mi diye ... çok canımı sıkıyo bu konuu ben saygıya çok önem veriirim bana kavga anında ağza alınmayacak kelimeler etmesini istemiyorumm

uzakta derken nekadar uzakta
nekadrsürede görüşüyosun ve nekadar süre bu da çok önemli
başka sehirdeyse ve seni görmek için 3-5 saatlik geliyosa
ve bu süre zarfında sinrilensede bana bişey söylemyo diyorsan
bu görüşmelerler evlilik hayatındaki durumu kıyaslama derim

İlk eşim evlenmeden önce de manyaktı evlendikten sonra da aynı devam etti.Sonuç boşandım.İkinci eşim evlenmeden önce de adam gibi adamdı evlendikten sonra da zerre değişmedi.Yani evlilik insanı değiştirmez can çıkar huy çıkmaz.

valla arkadaşım biz ne dersek diyelim sen kadar tanımıyoruz karşındakini ama evlenince herşey değişiyor belki nedenler iç sebepler değil ama dış sebepler bile kavgaya neden olabiliyor ben de senin gibiyim ufacık kırıcı bi lafta çok fazla kırılabiliyorum aman sende ne alıngansın ne var benim sölediğim laft aoluyo karşılıklı iletişim çok önemli burç uyumuna bakmanı öneririm ben çok inanıyorum burç uyumuna :44:

Bence değişmez cnm şu an uzakken kıymetini bilmiyorsa yanındayken hiç bilmez diye düşünüyorum, değişmeyecek aksine daha kötü olacaktır.. Sana kızınca kavga edince başka kızları eklemesi felan da çok saçma bence çocukça önce bu huyundan vazgeçmeli, tmm seni sinirlendirmek için yapıyor ama ilişkinizi de yıpratıyor bence

Yapılan en büyük hatalardan biri evlenince düzeleceğini zannettiğimiz seylerdir.Bu böyle devam ederse gün gelir kız eklemek icin bahane arıyor dersin daha cok takarsın kafana eğer bundan rahatsızsan eğer sert tepki göstermelisin.

Sinirlenince kendine hakim olamıyorsa.
Evlenince de olamaz.
Hele bir de evliyken daha rahat olur.
Döver de, söver de kafasına estiği gibi.
böyle şeyler olmasından korkuyorum işte
evet bana uzak bir şehirde ama bazen sık görüşüyoruz bazen 1 ay 2 ay görüşemediğmiz oluyo , buluşunca da 7-8 saat yanyana oluyoruz
yanındayken kzıamıyorum sana ama yanıma olmayınca tutamıyorum kendimi diyo :44:
yaaa haklısınız aslında ama insan gölündeki gibi olsun istiyo iştee
burçlarımız uyuyo mu bilmiyorum pek ilgilenmem öyle şeylerle ama , benimki de öyle ne var bunda bu kadar uzatıcak kırılıcak sinirle söyledim istemeden oldu sonuçta diyoo :44:

kadınlar evlenince erkekleri değiştireceğini umarak evlenirmiş,erkeklerse kadınların değişmeyeceğini umarak evlenirmiş ama 2 tarafta tabiiki çok yanılırmış

kadınlar evlenince erkekleri değiştireceğini umarak evlenirmiş,erkeklerse kadınların değişmeyeceğini umarak evlenirmiş ama 2 tarafta tabiiki çok yanılırmış

Bu söze sadece alkış tutarım ben aynen katılıyorum konu sahibi kişi uzaktada yakındada aynı kişidir evli olmadan söylemek nekadar dogru bilemem ama bence karekterle alakalı özleyince kırmaktan korkar insan yakınında daha fena olur çok kişiden duydugumda evlenince daha kötü oldugu

Evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da devam eder bu huyları. Hatta şimdi çocukça küslük oyunları oynuyor ya, evlendikten sonra bunun boyutu değişebilir bile. Belli olmaz Kimsenin değişeceğini sanmıyorum.

evlenince böyle olmam diyormuş da niye simdi yapmıyorda sinirlerine hakim olamıyor ki.ben böyle birseye hayatta inanmam yok evlenince şöyle olcam böyle olcam ee madem öyle şimdi düzelsin o zaman.bu sinir kontrolü zor birşey değişmeyen huylardan biridir.

bende saçma olduğunu söylüyorum tepkim ne kadar sert olursa o da o kadar dahaa uzatıyo tavrını işte sinirini

zaten hep öyle yaparlar geri adımı hep bizden beklerler atarsan huzurlusun ama kırgın atmazsan hep huzursuz kavgalı seçim sana kalmış yada katlanma payın

Kk da "evlenince düzelir"mantığıyla evlenip burda konu açan çok arkadaş var..evlenince DÜZELMEZboşu boşuna kendini yakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…