Evlenince Eskisi Gibi olur muu ??

kadınlar evlenince erkekleri değiştireceğini umarak evlenirmiş,erkeklerse kadınların değişmeyeceğini umarak evlenirmiş ama 2 tarafta tabiiki çok yanılırmış

bende diyorum ama öyle olmuyo işte seni görünce herşeyi unutuyorum herşey geçiyo gidiyo istesem de kızamıyorum sana ama yanımda olmadğında sabredemiyorum diyoo :26:

istese değişebilir aslında ben nasıl ki sadece ona karşı daha ılımlı ve sakinsem oda öyle yapabilir bence , baya düzeldi zaten eskiden daha kötüydü şimdi çok fazla yapmıyo , bi de çok alıngansın sende hemen ağzımdan laf çıkmadan yok üzüldüm yok kırıldım diyosun diyoo ne yapayım öyleyim amaa

zaten hep öyle yaparlar geri adımı hep bizden beklerler atarsan huzurlusun ama kırgın atmazsan hep huzursuz kavgalı seçim sana kalmış yada katlanma payın

Kk da "evlenince düzelir"mantığıyla evlenip burda konu açan çok arkadaş var..evlenince DÜZELMEZboşu boşuna kendini yakma.

bilmiyorum ben ondan vazgeçmek istemiyorum o düzelsin istiyorum insanlar onlarca dertlerde boğuşurken çok şükür bizim başka hiç bir derdimiz skınıtımız sorunumuz yokken bu sorunu da çözelim mutlu olalım istiyorum , insan nasıl olur da sevgilisine hakaret eder benim hiç aklım almıyo anlamıyorum böyle bişeyi önceden bi yere gidince ağır laflar ediyodu elimd edeğil falan diyee

evlenınce iyi adamın kötuleştıgını bılırımde,
kötunun ıyıye döndugune ben şahıt olmadım..

hersey sevgılıyken daha guzeldır..
suan sevgılının en duzgun halıne sahıt oluyorsun bence..

yaptıkları yapacaklarının garantisi emin ol
bi insanın huyu neyse odur evlilik şu bu değiştirmez
hatta belki şimdilik kendini tutuyodur bazı konularda..

Pek bi polyanna gördüm seni
ama bu onun sinirini yenmesini sağlamayacaktır..

doğru söze ne denir ki???
alkışlanır

OFF KABULLENEMİYORUM DEMEK Kİ ne bileyim yanındayken güzel işte amaa aramaz da beni telefonla eski konumda da söylemiştim hala sık sık aramaz öylee
ne gibi mesela ben ufak söze böyle yaralanıyosam daha ilerisini düşünemiyorum bilee
Pek bi polyanna gördüm seni
ama bu onun sinirini yenmesini sağlamayacaktır..

doğru söze ne denir ki???
alkışlanır
polyanna değil gerçekten böyle düşünüyorm seven insan böyle yapmamalıı :44:

evlendikten sonra değişir mi die soruosun öle mi ewet kesinlikle değişir ama daha da beter olur emin ol o zaman nikahı altına alınca seni tapulu malı gibi sanıp daha beterini edicektir sen şimdi sevdiğin için görmezden gelmeye olumlu düşünmeye çalışıyosun ama evlenip bir eve girince o aşkta sevgide böle olaylar olunca bitiverio idare edemio kimse kimseyi o yüzden iyi düşün derim

seni üzerek cezalandıran biri var karşında
bunu seven biri nasıl yapar hiç düşündünmü
şimdilik böyle evlendiğinde daha rahat yapar bunu emin ol

ilişkinizin her hangi bi kısmında yanlışlıkla da olsa yapılan bir hata affedilmemeli gerektiğince tavrını koymalısın ki bir daha benzer bi hata yapmayacak şekle gelsin. vereceğin tepki ne kadar sert acımasız olursa sana duyacağı ilgi de o kadar artar. fakat bunları yaparak düzelirmii diye sorarsan belki düzelmez ama sana olan sevgisi senden uzaklaştıkça aartar. uzaklaşmaltan derken ayrılıktan bahsetmiyorum

evet hep yanımda yok die böyle dierek avutuyorum kendimi çünkü görüştüğümüzde bu konuyu o kadar çok konuşuyoruz ki o da benim bu sizin söylediklerinizi söyledğimi duyunca üzülüyo böyle mi düşünüyosun ben senin için böyle biri miyim falan diyo gerçekten elimde olmuyo falan
seni üzerek cezalandıran biri var karşında
bunu seven biri nasıl yapar hiç düşündünmü
şimdilik böyle evlendiğinde daha rahat yapar bunu emin ol

ona da diyorum seven bunu yapamaz diye ama bana sevmiyosun diyemezsin böyle bişey olabilir mi diyoo mesaj yazarken seni görmediğim için tutamıyorum kendmi diyoo :26:

bende diyorum ama öyle olmuyo işte seni görünce herşeyi unutuyorum herşey geçiyo gidiyo istesem de kızamıyorum sana ama yanımda olmadğında sabredemiyorum diyoo :26:

Canım buda farklı bir karekter yapısı haklıda olabilir sen daha iyi bilirsin sevdigini sonuçta bende polyanayımdır her daim olumlu düşünmeye yapıcı olmaya çalışırım ama şu varki kişi degişmez hep aynıdır evlendiginde artık ugraşmak gibi kaybetmek gibi bir kaygıları olmuyor aynı evin için daha rahatlar yanındayken iyiyse hep iyi olur inşallah ama bazı davranışları uzaklıkla alakalı degilde sanki yapısı o öyle cezalandırabiliyor farklı yaklaşıyor olaylara gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

tutacak işte demek karakterinde var bu
en kötüsünü yazıyorum misal
ilerde sinirlenince sana vursa kendimi tutamıyorum biliyosun dese naparsın mesela

ne kadar sert tepki koyarsam o kadar kötü oldu canım ama bende gerçekten acımasız olursam beni kaybetmek üzere oldugunu anlarsa çok pişman oluyo
amin inşallah , evet en ufak bir şeyde cezalndırıyo gibi kendi aynı şeyi yapınca hiç sorun olmuyo ama bana karşı biraz bencilce davrandığı için bu sorunlar oluyo bence çünkü aynı şeyi kendi yapınca gayet normal abartma oluyo ben yapınca kıyamet kpuyo bi yere gidince mesela , ben dışarı çıkınca ister istemez bişey oluyomuş onaa
tutacak işte demek karakterinde var bu
en kötüsünü yazıyorum misal
ilerde sinirlenince sana vursa kendimi tutamıyorum biliyosun dese naparsın mesela
büyük konuşmam hiç bi zaman ama şiddetin affı olamaz yani o da bilir herşeyin bi sınırı var sonuçta bu konuda katıyımdır öyle bişey yapmaya cesaret edemez

düzelmez, hem evlilik tedavi mi nasıl düzeltecek insanları, ikinci bişeyde şu yamuk olduğun inanmayan insan niye düzelsin bakalım o hareketlerini hatalı buluyo mu

Anladım canım aslında böyle devam ederse kötü olacagını anlamına gelmez kişilerin elindedir hayatı kolaylaştırmak yumuşatmak bazı şeyleri karekter degişmez ama yumuşar insan evliliktemi olur birşeyler farklı anlardamı bilemem ama bazı huylar törpülenebiliyor onu iyi biliyorum Bazı durumlarda kişiler karşındakini anlayıp alttan alırsa hiç sorun kalmayacak ama kimi ilişkidede hep bir tarafın verici olması gerekir o ilişkinin kanunudur bu sizdede bence senin yürütmeyi istiyorsan hep olumlu ılımlı alttan alman gerekir polyanaysan kolay ama yapamazsan hep üzücü olur.

Bir insan daha sevgiliyken sevdigini kirmaktan cekinmeyip agzina geleni sayiyorsa
saygisizdir ve siddin sene degismez
Evlendikten sonra isi siddete bile goturebilir .

Ayrica cift karakterli mi bu adam?
Hem kibar dusunceli ama sinirliyken agzina geleni sayiyor.
Cok zit kavramlar...

Bir derdim var bölümünü biraz gezin
Evlenince düzeliyo mu daha mı beter oluyo bi kendin gör

düzelmez, hem evlilik tedavi mi nasıl düzeltecek insanları, ikinci bişeyde şu yamuk olduğun inanmayan insan niye düzelsin bakalım o hareketlerini hatalı buluyo mu
hatalı buluyo öyle dememliyim biliyorum ama o an aklıma gelmiyo ki diyo

hımm aslında o kadar iyi ki ailesinin yanında da mesela çok ilgilidir bana asla laf söyletmez kimseye , paylaşımlarımız güzel anlarımız çoktur ama işte gel gör ki sinirlendiği bişey olunca telefonda tanıyamıyorum bir anda o adam bu adam mı oluyorum
ama bazı şeyleri o da alttan alsın istiyorum hep ben alttan almamla olmuyo işte dediğin gibi bir de mesajlaşırken kavga ettiğimiz için yumuşatmak için yapabileceğim bişey d eolmuyo en fazla ne yapabilirim ki :26:

öyle olmasından çok korkuyorum düşünceli bile kahrediyo beni
nasıl yani çift karakterli yanındayken çok düşünceli ama sinirlenince yanında yoksam kırıyo işte sözleriyle herhalde nasıl olsa beni görmüyo diye mi düşünüyo artık nedir dediğim gibi ilk başlarda çok kötüydü de tavrımı koya koya biraz daha düzeldi
Bir derdim var bölümünü biraz gezin
Evlenince düzeliyo mu daha mı beter oluyo bi kendin gör

bu kadar sert olmayın gerçekten bu konuyu çok kafama takıyorum sonuçta evlilik planları yapıyoruz ve bu sorunun çözülmesi lazım haklısınız da zaten ama off bilmiyorum :18:

bu kadar sert olmayın gerçekten bu konuyu çok kafama takıyorum sonuçta evlilik planları yapıyoruz ve bu sorunun çözülmesi lazım haklısınız da zaten ama off bilmiyorum :18:

Bu arada 'sert'lik moda oldu
Şu yazdığımın nesi sert
Bir derdim var bölümünü gezin kendin gör dedim
Onlar yaşamış çünkü, ben ne desem boş şimdi
Gezin kendin gör, haa gerçeklerse sert olan ona benim yapacak birşeyim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…