kadınlar evlenince erkekleri değiştireceğini umarak evlenirmiş,erkeklerse kadınların değişmeyeceğini umarak evlenirmiş ama 2 tarafta tabiiki çok yanılırmış
bende diyorum ama öyle olmuyo işte seni görünce herşeyi unutuyorum herşey geçiyo gidiyo istesem de kızamıyorum sana ama yanımda olmadğında sabredemiyorum diyoo :26:Bu söze sadece alkış tutarım benaynen katılıyorum konu sahibi kişi uzaktada yakındada aynı kişidir evli olmadan söylemek nekadar dogru bilemem ama bence karekterle alakalı özleyince kırmaktan korkar insan yakınında daha fena olur çok kişiden duydugumda evlenince daha kötü oldugu
Evlenmeden önce nasılsa evlendikten sonra da devam eder bu huyları. Hatta şimdi çocukça küslük oyunları oynuyor ya, evlendikten sonra bunun boyutu değişebilir bile. Belli olmazKimsenin değişeceğini sanmıyorum.
evlenince böyle olmam diyormuş da niye simdi yapmıyorda sinirlerine hakim olamıyor ki.ben böyle birseye hayatta inanmam yok evlenince şöyle olcam böyle olcam ee madem öyle şimdi düzelsin o zaman.bu sinir kontrolü zor birşey değişmeyen huylardan biridir.
zaten hep öyle yaparlar geri adımı hep bizden beklerler atarsan huzurlusun ama kırgın atmazsan hep huzursuz kavgalı seçim sana kalmış yada katlanma payın
Kk da "evlenince düzelir"mantığıyla evlenip burda konu açan çok arkadaş var..evlenince DÜZELMEZboşu boşuna kendini yakma.
bende diyorum ama öyle olmuyo işte seni görünce herşeyi unutuyorum herşey geçiyo gidiyo istesem de kızamıyorum sana ama yanımda olmadğında sabredemiyorum diyoo :26:
istese değişebilir aslında ben nasıl ki sadece ona karşı daha ılımlı ve sakinsem oda öyle yapabilir bence , baya düzeldi zaten eskiden daha kötüydü şimdi çok fazla yapmıyo , bi de çok alıngansın sende hemen ağzımdan laf çıkmadan yok üzüldüm yok kırıldım diyosun diyoo ne yapayım öyleyim amaa
Pek bi polyanna gördüm senibilmiyorum ben ondan vazgeçmek istemiyorum o düzelsin istiyorum insanlar onlarca dertlerde boğuşurken çok şükür bizim başka hiç bir derdimiz skınıtımız sorunumuz yokken bu sorunu da çözelim mutlu olalım istiyorum , insan nasıl olur da sevgilisine hakaret eder benim hiç aklım almıyo anlamıyorum böyle bişeyi önceden bi yere gidince ağır laflar ediyodu elimd edeğil falan diyee
yaptıkları yapacaklarının garantisi emin ol
bi insanın huyu neyse odur evlilik şu bu değiştirmez
hatta belki şimdilik kendini tutuyodur bazı konularda..
OFF KABULLENEMİYORUM DEMEK Kİ ne bileyim yanındayken güzel işte amaa aramaz da beni telefonla eski konumda da söylemiştim hala sık sık aramaz öyleeevlenınce iyi adamın kötuleştıgını bılırımde,
kötunun ıyıye döndugune ben şahıt olmadım..
hersey sevgılıyken daha guzeldır..
suan sevgılının en duzgun halıne sahıt oluyorsun bence..
ne gibi mesela ben ufak söze böyle yaralanıyosam daha ilerisini düşünemiyorum bileeyaptıkları yapacaklarının garantisi emin ol
bi insanın huyu neyse odur evlilik şu bu değiştirmez
hatta belki şimdilik kendini tutuyodur bazı konularda..
polyanna değil gerçekten böyle düşünüyorm seven insan böyle yapmamalıı :44:Pek bi polyanna gördüm seni
ama bu onun sinirini yenmesini sağlamayacaktır..
doğru söze ne denir ki???
alkışlanır
OFF KABULLENEMİYORUM DEMEK Kİ ne bileyim yanındayken güzel işte amaa aramaz da beni telefonla eski konumda da söylemiştim hala sık sık aramaz öylee
ne gibi mesela ben ufak söze böyle yaralanıyosam daha ilerisini düşünemiyorum bilee
polyanna değil gerçekten böyle düşünüyorm seven insan böyle yapmamalıı :44:
Selam arkadaşlarrr
eski konularımda biraz bahsetmiştinm erkek arkadaşımla baya sorunlar yaşadık şimdi biraz daha iyi ama yine bir şey olduğunda aynı şekilde olabiliyor. sinirleinince ne dediğini pek bilmiyo kırmaktan çekinmiyo. Bana kızınca facebook ta kızları ekliyor değişik sözler paylaşıyo falan bunların çocukca şeyler olduğunu söylesem de seni sinir etmek için yapıyorum sende sinir oluyosun diyo
Ailesinin yanındayken ve başbaşaykende çook ama çok iyi , çok ilgili kibar düşünceli bambaşka biri , benimleyken harika bir insan .
Evlenince uzakta olmıycaz sonuçta yanyana olucaz hep daha mı iyi olur ? Tüm bu kıskançlık vb. sorunlar ortadan kalkar mıı
Sizce evlenince düzelir mi :44::44:
evet hep yanımda yok die böyle dierek avutuyorum kendimi çünkü görüştüğümüzde bu konuyu o kadar çok konuşuyoruz ki o da benim bu sizin söylediklerinizi söyledğimi duyunca üzülüyo böyle mi düşünüyosun ben senin için böyle biri miyim falan diyo gerçekten elimde olmuyo falanevlendikten sonra değişir mi die soruosun öle mi ewet kesinlikle değişir ama daha da beter olur emin ol o zaman nikahı altına alınca seni tapulu malı gibi sanıp daha beterini edicektir sen şimdi sevdiğin için görmezden gelmeye olumlu düşünmeye çalışıyosun ama evlenip bir eve girince o aşkta sevgide böle olaylar olunca bitiverio idare edemio kimse kimseyi o yüzden iyi düşün derim
seni üzerek cezalandıran biri var karşında
bunu seven biri nasıl yapar hiç düşündünmü
şimdilik böyle evlendiğinde daha rahat yapar bunu emin ol
bende diyorum ama öyle olmuyo işte seni görünce herşeyi unutuyorum herşey geçiyo gidiyo istesem de kızamıyorum sana ama yanımda olmadğında sabredemiyorum diyoo :26:
evet hep yanımda yok die böyle dierek avutuyorum kendimi çünkü görüştüğümüzde bu konuyu o kadar çok konuşuyoruz ki o da benim bu sizin söylediklerinizi söyledğimi duyunca üzülüyo böyle mi düşünüyosun ben senin için böyle biri miyim falan diyo gerçekten elimde olmuyo falan
ona da diyorum seven bunu yapamaz diye ama bana sevmiyosun diyemezsin böyle bişey olabilir mi diyoo mesaj yazarken seni görmediğim için tutamıyorum kendmi diyoo :26:
ne kadar sert tepki koyarsam o kadar kötü oldu canım ama bende gerçekten acımasız olursam beni kaybetmek üzere oldugunu anlarsa çok pişman oluyoilişkinizin her hangi bi kısmında yanlışlıkla da olsa yapılan bir hata affedilmemeli gerektiğince tavrını koymalısın ki bir daha benzer bi hata yapmayacak şekle gelsin. vereceğin tepki ne kadar sert acımasız olursa sana duyacağı ilgi de o kadar artar. fakat bunları yaparak düzelirmii diye sorarsan belki düzelmez ama sana olan sevgisi senden uzaklaştıkça aartar. uzaklaşmaltan derken ayrılıktan bahsetmiyorum
amin inşallah , evet en ufak bir şeyde cezalndırıyo gibi kendi aynı şeyi yapınca hiç sorun olmuyo ama bana karşı biraz bencilce davrandığı için bu sorunlar oluyo bence çünkü aynı şeyi kendi yapınca gayet normal abartma oluyo ben yapınca kıyamet kpuyo bi yere gidince mesela , ben dışarı çıkınca ister istemez bişey oluyomuş onaaCanım buda farklı bir karekter yapısı haklıda olabilir sen daha iyi bilirsin sevdigini sonuçta bende polyanayımdır her daim olumlu düşünmeye yapıcı olmaya çalışırım ama şu varki kişi degişmez hep aynıdır evlendiginde artık ugraşmak gibi kaybetmek gibi bir kaygıları olmuyor aynı evin için daha rahatlar yanındayken iyiyse hep iyi olur inşallah ama bazı davranışları uzaklıkla alakalı degilde sanki yapısı o öyle cezalandırabiliyor farklı yaklaşıyor olaylara gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
büyük konuşmam hiç bi zaman ama şiddetin affı olamaz yani o da bilir herşeyin bi sınırı var sonuçta bu konuda katıyımdır öyle bişey yapmaya cesaret edemeztutacak işte demek karakterinde var bu
en kötüsünü yazıyorum misal
ilerde sinirlenince sana vursa kendimi tutamıyorum biliyosun dese naparsın mesela
Selam arkadaşlarrr
eski konularımda biraz bahsetmiştinm erkek arkadaşımla baya sorunlar yaşadık şimdi biraz daha iyi ama yine bir şey olduğunda aynı şekilde olabiliyor. sinirleinince ne dediğini pek bilmiyo kırmaktan çekinmiyo. Bana kızınca facebook ta kızları ekliyor değişik sözler paylaşıyo falan bunların çocukca şeyler olduğunu söylesem de seni sinir etmek için yapıyorum sende sinir oluyosun diyo
Ailesinin yanındayken ve başbaşaykende çook ama çok iyi , çok ilgili kibar düşünceli bambaşka biri , benimleyken harika bir insan .
Evlenince uzakta olmıycaz sonuçta yanyana olucaz hep daha mı iyi olur ? Tüm bu kıskançlık vb. sorunlar ortadan kalkar mıı
Sizce evlenince düzelir mi :44::44:
amin inşallah , evet en ufak bir şeyde cezalndırıyo gibi kendi aynı şeyi yapınca hiç sorun olmuyo ama bana karşı biraz bencilce davrandığı için bu sorunlar oluyo bence çünkü aynı şeyi kendi yapınca gayet normal abartma oluyo ben yapınca kıyamet kpuyo bi yere gidince mesela , ben dışarı çıkınca ister istemez bişey oluyomuş onaa
hatalı buluyo öyle dememliyim biliyorum ama o an aklıma gelmiyo ki diyodüzelmez, hem evlilik tedavi mi nasıl düzeltecek insanları, ikinci bişeyde şu yamuk olduğun inanmayan insan niye düzelsin bakalım o hareketlerini hatalı buluyo mu
Anladım canım aslında böyle devam ederse kötü olacagını anlamına gelmez kişilerin elindedir hayatı kolaylaştırmak yumuşatmak bazı şeyleri karekter degişmez ama yumuşar insan evliliktemi olur birşeyler farklı anlardamı bilemem ama bazı huylar törpülenebiliyor onu iyi biliyorumBazı durumlarda kişiler karşındakini anlayıp alttan alırsa hiç sorun kalmayacak ama kimi ilişkidede hep bir tarafın verici olması gerekir o ilişkinin kanunudur bu sizdede bence senin yürütmeyi istiyorsan hep olumlu ılımlı alttan alman gerekir polyanaysan kolay ama yapamazsan hep üzücü olur.
öyle olmasından çok korkuyorum düşünceli bile kahrediyo beniBir insan daha sevgiliyken sevdigini kirmaktan cekinmeyip agzina geleni sayiyorsa
saygisizdir ve siddin sene degismez
Evlendikten sonra isi siddete bile goturebilir .
Ayrica cift karakterli mi bu adam?
Hem kibar dusunceli ama sinirliyken agzina geleni sayiyor.
Cok zit kavramlar...
Bir derdim var bölümünü biraz gezin
Evlenince düzeliyo mu daha mı beter oluyo bi kendin gör
bu kadar sert olmayın gerçekten bu konuyu çok kafama takıyorum sonuçta evlilik planları yapıyoruz ve bu sorunun çözülmesi lazım haklısınız da zaten ama off bilmiyorum :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?