Evlenince Eskisi Gibi olur muu ??

sinirime hakim olamıyorum elimde değil laflarına inanmıyorum ben, annesiyle babasıyla hiç mi kavga etmiyo sayıp sövüyo mu onlara, yapıyosa zaten sorun vardır, ya da işyerinde patronlarına müdürüne amirine her neyse sinirlendim diyip bağırıp çağırıyo mu, yürek isterim, demek ki yeri geldimi kendilerini tutuyolar değil mi

bilmiyorum canım başkasına sinirlenmiş halini hiç görmedim ama evde ailesiyle tartışsa da çok surat asar konuşmaz mesela ablasıyla bir kere tartışmışlardı baya bir konuşmadı kızdı , basit bir sebepten sonra siniri geçince düzeldi aynı bana olduğu gibi ...
yapı olarak hemen parlayan siniri de hemen geçmeyen birii

Doğrusu bu konuda pek tecrübem yok ama evliliğin birinin sinirlerine iyi geleceğini ilk defa duydum
Yani, evliliğin huyu değiştireceğini sanmıyorum, aranızın iyi olduğu bir an belki karşına alıp adam akıllı, sakin bir şekilde hoşlanmadığın yönlerini ona anlatırsan düzelmek için çabalayabilir. Yoksa evliliğe güvenme, tabii böyle de katlanırım dersen o ayrı.
Ayrıca ailesinin yanında kibar olması da iyi, inşallah (evlenirseniz) gelecekte de böyle olur ve seni ezdirmeeezz!!
Aile çok önemli, erkek arkadaşından önce ailesine bak hatta

sinirlerine iyi gelmek değil yani yanındayken öyle yapmadığı için düzelir mi dedim konuştuk canım defalarca yapmamaya çalışıcam dedi ve baya baya düzeltti kendini öncekine kıyasla çok iyi ama tamamen düzelsin istiyorum inşalah...
inşallah ailesi beni istiyolar o da hiç laf söyletmez hatta ben bazen fesatlık yaparım ailesiyle ilgili onlar senin için hep iyi şeyler diyo sen niye böyle diyosun der

O zaman söyle ona kendisine çeki düzen versin, öyle birisi bir ömür çekilmez sonunuz mahkeme olur bence :/

Hmm, bak o zaman değişir, eğer çabalıyorsa, odun değilse sorun olmaz zaten :) Ailesine karşı da seni koruyacak gibiyse kap o çocuğu

O zaman söyle ona kendisine çeki düzen versin, öyle birisi bir ömür çekilmez sonunuz mahkeme olur bence :/
allah korusun yaa umarım düzelir deli siniri var onda deliriyo sinirlenince bende tam tersi sakinimdir çok
Hmm, bak o zaman değişir, eğer çabalıyorsa, odun değilse sorun olmaz zaten :) Ailesine karşı da seni koruyacak gibiyse kap o çocuğu

çabalıyo da işte huyuna gidince :) öyle gibi ama bakalım tabi hep öyle olur umarım

Hala bu kadar olumsuzluk sayıp evlenince düzelir mi diyebilenler var.:)
Evlenırsiniz sonrada şöyle bir konu açarsınız; harika biri ama sorunlar yaşıyoruz bana çok aşık. Çocuk yapsak düzelir mi ?
Çocuğu da yaparsınız sonrası malum..
Bu kadar hayatı zindan etmeyin kendinize. Birini değilştirmek için uğraşmayın. İnsan eğiticisi değiliz.
Aşıksınız kendinize söz geçiremiyorsunuz tüm olumsuzlukları bile olumlu bir kaç şeyle kapamaya çalışıyorsunuz.
Bence önünüze bakmayı kendinize kabul ettirin. Sizi mutlu edecek sizin de aynı şekilde yaklaşacağınız bir kişi muhakkak vardır.

hiçbirşey eskisi gibi olmaz örnek veriyim bir kıyafet alıcaksın alana kadar akla karayı seçersin paran yoktur ama inatla da almak istersin.ilk günler sık sık giyersin.ama aradan zaman geçer artık dolabıını bekleyen bir kıyafet halini alır.aklına gelirse giyersin aklına gelmezse giymezsin.ama senin olduğunu bilirsin.bu arada konunu okumadım sadece konu başlığına yorum yaptım.

Son düzenleme:

offf hakılısınızz insan sevince uğraşıyo işte başa gelmeden bilinmez ... eskiye kıyasla daha iyi olduğu için belki tamamen düzelir umudundayım bende zaten
o da benim sabrımı gördüğünde bazen kahroluyo sen bunları haketmiyosun sinirlenince seni kırıyorum sonra üzülüyorum diyo ... bende sert tepki verince daha beter oluyo ne yapıcam bilmiyorm hep umutluydum ama bilemiyoru m

Belki zamanla bazı durumlar yerine oturur uzaklıkta ne kadar alakası var tartışılır ama kimi insanı etkileyebilir herkes aynı degil sonuçta kişi öyle degil diye herkes aynı olmak durumunda degil belki onu bu uzaklık etkiliyordur beni etkilemez ama başkalarını etkileyebilir

daha sevgiliyken agzindan kaba ve hakaret dolu sozler duyduysan evlenince 50 katini isitirsin. gorunen köy kılavuz istemez.. bu tarz insanlarin degisip degismedigini sadece buraya acilan konulari okusan bile gorebilirsin.. "uzaktayizda ondan boyle oluyor" boş laf bunlar...

bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye hakaretler etti bana o... dediiii

Davranişları, hali, tutumu nasılsa; ister uzakta ister yakınında olsun hep aynı olacaktır..
Sana söylediği laf ne kadar çirkin.sana nasıl güvenmez ve insan sevdiğine nasıl böyle çirkin bi uslup takınır
Evlilik icin acele etme diyecektim sana ama ne evliligi bence bu adamdan sıyrılıp yolun başından dön
Herkes kendi yoluna baksın

bir kursa gidiyordum üst üste derse gitmem gerekti bir kaç gün , ama ben bir yerlere gidiyomuşum yalan söyleyip onu aldatıyomuşum diye hakaretler etti bana o... dediiii

kişi kendinden bilirmiş işi........kendi eşimden biliyorum.......bence evlenmek için acele etme

bir dakka o.... yu yeni farkettim........bu adamın seni sevdiğinden emin misin........evlenmezsem öleceğim hastalığına yakalanmadın değil mi

sonra çok özürler diledi tabi ilk defa böyle oldu falan bende şok oldum daha ne laflar etti de sonra ben konuyu ayrılmaya getirince tabi böyle bı durumda bin pişman oldu

işte o anki sinirle söylemiş tabiki güveniyomuş ne laflar etti hemde haketmediğim halde allahımm

Davranışları sana özel şeyler yani duruma ortama değil ki anladığım kadarıyla evlenince sen yine sensin o da yine kendisi değişen bişi yok
ama derse ki evlilik müessesine saygı eşin kıymeti,biraz dini bilgileri okutabilirsin ne kadar özel bişey olduğunu (evliliğin ve eşin ) anlarsa belki sil baştan yapmaya çalışır belki dikkat eder ama patlaklar olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…