- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
hımm aslında o kadar iyi ki ailesinin yanında da mesela çok ilgilidir bana asla laf söyletmez kimseye , paylaşımlarımız güzel anlarımız çoktur ama işte gel gör ki sinirlendiği bişey olunca telefonda tanıyamıyorum bir anda o adam bu adam mı oluyorum
ama bazı şeyleri o da alttan alsın istiyorum hep ben alttan almamla olmuyo işte dediğin gibi bir de mesajlaşırken kavga ettiğimiz için yumuşatmak için yapabileceğim bişey d eolmuyo en fazla ne yapabilirim ki :26:
Bu arada 'sert'lik moda oldu
Şu yazdığımın nesi sert
Bir derdim var bölümünü gezin kendin gör dedim
Onlar yaşamış çünkü, ben ne desem boş şimdi
Gezin kendin gör, haa gerçeklerse sert olan ona benim yapacak birşeyim yok.
Nasıl bu kadar tezat karekterleri bir arada yaşayabiliyor sevdigin anlamadım canım mesajla olacak iş degil haklısın biraz güvenlede alakalı olabilir uzaktasın diye kıskançlıktanda olabilir tek taraflı biryere kadar karşındakinin yapması lazım her daim inceden inceden anlayışla onada anlatmaya çalış kişiyi tanıyamıyorsunki bence aynı evin içine girmeden pekte anlaşılmıyor kişi karpuz kavun degilki koklayarak dokunarak anlayasın:26:Evlilik aslında tam bilmedigin birşeye adım atmak gibi bilemiyorum emin olmadan evlenme diyebilirim sadece sanırım
evet zaten kıskançlık uzaklık özlem sinir falan hepsi birleşince ortaya böyle bişey çıkıyo işte :26:
bende anlamıyorum çoğu zaman telefonda konuşmayı sevme mesajlaşmayı sevme e sürekli görüşemiyoruz da o zaman nasıl iletişim kurucaz ki anlamadım bu işi , eski zamanda olsak demek ki daha iyi anlaşırdık :) ağlanacak halime gülüyorum resmen ahh
evet zaten kıskançlık uzaklık özlem sinir falan hepsi birleşince ortaya böyle bişey çıkıyo işte :26:
bende anlamıyorum çoğu zaman telefonda konuşmayı sevme mesajlaşmayı sevme e sürekli görüşemiyoruz da o zaman nasıl iletişim kurucaz ki anlamadım bu işi , eski zamanda olsak demek ki daha iyi anlaşırdık :) ağlanacak halime gülüyorum resmen ahh
değişirde iyi yönde değişmez bundan adın kadar emin ol....
canım yapmadığım şey söylemedğim söz kalmadı kı bunları hep konuştuk ettik ama aynı saygı duymuyosun bana deyince de nasıl laflar bunlar oyle bısey yok dıyo bir daha böyle bişey olursa bende ağır hakaretler edıcem zaten , hep kendi istediği olsun istiyoarkadaşım bi ilişkide sevgidende önemlıı saygıdır sevgı olmasada saygıyla bı sekılde yurur ama saygı olmayınca sevgı yurumez bu mantıkla yola cık . o zaman sende sınırlenınce ekle baska erkeklerı bu onun hosuna gıdermı empatı kurmaını sagla bıdaaha yapmanı ıstemıyorm falan dıye göz dagı ver eger uzaklıgı bahane edıp hala devm edıyorsa ondan bı iş çıkmaz bende uzaktan 4 sene bı ılışkı devam ettırmıştım ama hcbı zaman hakaret olmadı aramızda o yuzden 4 sene mesefelere ragmen ayrılmamışştk he neden ayrlmştn dersende bazı ozel sebeplerden amaa hakaret olmadı sende kendıne hakaret ettırme bencee evlenıncede daha kötu olur smdı senın onun bırakma korkusu vardr evlenınce o korkusuda olmaz daha cok hakaret eder eger sen bu durumunun kabul edersen nede olsa kabul edıyo dıyıp bunu sonlandırmaz devaam eder
evet öyle işte mesajlaşmayı sevme konuşmayı sevme buluşamıyoruz da eee ne yapıcaz peki anlatamıyorum bunu işte canım söyledim insan sevdiğini sesini duymak ister dedim ama anlamıyosun beni sevmiyorum işte elimde mi diyo , aramaz hiiiç bende konuşmak isterim ama tersler ısrar edince de :26:Erkeklerin bazı şeyleri bu mesajlaşmayı sevmeyebilir insanda konuşmayı neden sevmez bence kişi sevdiginin her an sesini duymak ne yaptıgını bilmek ister katılmıyorum buna nasıl çözülür başka türlü uzaktasınızda bol bol telefonda konuşmak gerekir yaniDaha çok konuşsa daha az kıskanır her an ne yaptıgınıda bilir zaman kalmaz bence konuşmadıkça daha çok kuruyor erkek arkadaşın bence
Selam arkadaşlarrr
eski konularımda biraz bahsetmiştinm erkek arkadaşımla baya sorunlar yaşadık şimdi biraz daha iyi ama yine bir şey olduğunda aynı şekilde olabiliyor. sinirleinince ne dediğini pek bilmiyo kırmaktan çekinmiyo. Bana kızınca facebook ta kızları ekliyor değişik sözler paylaşıyo falan bunların çocukca şeyler olduğunu söylesem de seni sinir etmek için yapıyorum sende sinir oluyosun diyo
Ailesinin yanındayken ve başbaşaykende çook ama çok iyi , çok ilgili kibar düşünceli bambaşka biri , benimleyken harika bir insan .
Evlenince uzakta olmıycaz sonuçta yanyana olucaz hep daha mı iyi olur ? Tüm bu kıskançlık vb. sorunlar ortadan kalkar mıı
Sizce evlenince düzelir mi :44::44:
Daha nişanlıyken sorun çıkıyorsa aranızda evlendikten sonra daha çok fazla sorun çıkar bence...
Başka başka kızları eklemesi daha da acayip bir sorun...!!!
Evlendikten sonra , sen hep idare eden taraf olmak istemiyorsan seVGİLİNİ EVLİLİK düzelticek mi acaba diye bekleme ....
Sorunu neyse eğer yani psikolojik falansa aşmaya çalışsın..........
uslubunuz sert oldu demek istedim söyleyiş şekliniz yoksa söylediğiniz tabiki doğru , evet yaşayanlar daha iyi bilir tabii ama kimse böyle şeyler yaşamak istemez ki
Canim su okuduklarimi okuyunca icim ciz etti resmen, tabii ki istisnalar vardir ama ne yazik ki yok denecek kadar azdir.. Ayni tecrubeyi yasayan yeni evli biri olarak degisecegini umarak evlilik yoluna girme, sinirine lafina sozune katlanirim diyosan sozum yok.. Benim de esim biz sevgiliyken sinirliydi kizdiginda agzindan cikani kulagi duymazdi ben evlenince degisir sakinlesir beni tanidikca vazgecer sinirinden derdim o da yanyana olmadigimiz zaman geciremedigimiz icin boyle oluyo gibi laflar ederdi ama evlendikten hicbise degismedi aksine daha da artti cunku eskiden uzakta oldugumuz icin kavga ettigimizde bagirir cagirir bakti siniri artiyo kapat telefonu der kapatirdi simdi ayni evdeyiz ayri odalara gecsek bile o evde birbirimizin varligini hissetmek bile yetiyo kavga ettigimizde sinirini atamiyo kac kere ustume yurudu kac kere agza alinmayacak laflar etti lutfen iyi dusun degisir evlenince diye dusunerek evlenme cok uzulursun
yazıklarınıza çok üzüldüm inanın tuhaf oldum bunları yaşıyo olmanız ne kötü bende bundan korkuyorum işte hemde aynı şeyleri söylüyormuş eşinizde
öyle bişey olursa ne yaparım bilmiyorum ne ondan ayrılmak ne de bunları yaşamak istiyorumbizde kavga edince siniri geçene kadar mesaj atmaz konuşmaz falan ama dediğin gibi aynı evin içinde ya ne yapacaksın allah yardımcın olsun senin de canım düzelmiyo dimi ne yaparsan yapp
Amin canim hepimizin yardimcisi olsun.. Yok guzelim ne yazik ki duzelmiyo sustum daha cok ustume geldi bu sefer ben krizlere girdim kapi duvar yumrukladim ne psikopatligin ne cingeneligim kaldi bagirdim seninle isimiz zor bana cvap verme deyip ustume yurudu olmuyo daha bi aylik evliyim uc gecede bir bi kiyamet kopuyo daha dun gece ayni seyi yasadik aglamakta. Krize girdim... Hatta bundan bi onceki kavgamizda baristiktan sonra sinirin beni cok yipratiyo cok uzuyo biraz hakim ol dedim diye bi kavga daha cikti bi de ustune bi kotu huyum sinirli olmam sen allahtaan belani mi istiyosun ne var yani ben de boyleyim deyip cikti isin icinden.. Asla kimsenin iliskisi hakkjnda ayril baris gibi yorumlar yapmam o vebali almaktan korkarim ama guzelim simdi ayri kalamiyorum diyosun ben de oyle derdim kus kalamaz hakli da olsam hemen ilk adimi ben atardim onsuz yasayamam derdim simdi bin pismanim cunku bu halde onunla yasayamiyorum sinirlerim yiprandi cok cok cok iyi dusun canim lutfen lutfeeennn
bende ne desem bilemiyorum canım eşinin kıymetini anlaması için bir şeyler yapmalısın o zaman çok ağır bu olanlar bende senin gibiyim kaldramamyok ben artık alttan almıyorum herşeyi taviz vermiyorum tavrımı koyuyorum yoksa hiç baş edilmez dediğin gibi çok kötü yaa seven insan nedne bunu yapar anlamıyorum yanyanayken daha farklı olur habuki ama dediğim gibi biraz uzaklaşın tavrınızı koyun
evet öyle işte mesajlaşmayı sevme konuşmayı sevme buluşamıyoruz da eee ne yapıcaz peki anlatamıyorum bunu işte canım söyledim insan sevdiğini sesini duymak ister dedim ama anlamıyosun beni sevmiyorum işte elimde mi diyo , aramaz hiiiç bende konuşmak isterim ama tersler ısrar edince de :26:
Evet bak bu iyi bise canim tavrini koy seni kaybedebilecegini farketsin belki biraz toparlar kendini... Umarim duzelir canim
Ağır hakaretlere falan gerek yok bence saygı en önemli şey sizin ona karşı olsun en azından nasıl bu kadar inat ediyor anlayamıyorum konuşmak bu farklı birşey degilki enteresan nasıl degişir bilememde biraz uzak durun belki hatalarının farkına varır siz degişin o degişmiyorsa daha sert daha ciddi bilemedimki nasıl yola gelir :26:
Yaşama diye gözlemle diyorum işte
Nesi sert ki
Destanımsı bi yorum mu yazmam lazım illa
Çoğu evlilik öncesi sinyaller aldığını uzunca anlatıyo, buna rağmen evlendim ama değişmedi daha beter oldu diyo
Uzun uzun açıp okursan birinci ağızdan daha etkili olur
Neyse durumdan dolayı hassaslığın üstünde galiba
Kendin bileceğin iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?