Evlenince hep kadın mı verir kendinden ödün?.

Oyle haklısınız

Erkekler elde ettikten sonra bakmıyor iyi mi kötü mü diye şimdi ne denir ki bu duruma ? bi terapiste gidin isterseniz destek almanız gerekiyor eğer düzelmiyorsa yapacak birşey yok

İnsanlar özellikle erkekler laflarını ağzına tıkayan kötü davranan tabiri caizse kapısında köpek eden kadınlara bayılıyorlar

Arkadaş ortamında akraba ortamında erkeklerle ilişkilerde kime değer verdiysem ilk tekmeyi onlardan yedim
Kime değer vermeyip onun için uğraşmadıysam beni utandırdı daha iyi bir ilişkimiz oldu
Çok fedakarlık mutluluk getirmiyor bunu anladım yaşadığım 30 yıl boyunca1

Olayın cinsiyetle pek alakası yok.
Başta kim ödün vermeye başlarsa öyle devam eder.
Dengeler maalesef sizin aleyhinize bozulmuş.
Bir kırılma noktası şart.

Hazırla çantanı kendin git kardeşim eşlerinizin ailenizin önüne geçmesine izin vermeyin benimde çok parlak bir evliliğim yok fakat işin içine ailem girerse katlanmam nasıl ki o ailesine düşkünse bizde öyle olmalıyız söylediği laftan kendisi utansın

annenize ne dediniz eşiniz gelmiyor ya
Umarım kadıncağız kırılmaz
Geldi kuzum beni getirdi yarın sabah o doncek ben kalıcam ona da kalabilir miyim demedim hiç dün onun yanında anneme o gidicek ben kalıcam dedim bir şey diyemedi

Hepimize insallah yapmak istedigim mutlu oldugumu gozunuze sokmak degildi.olayin normal olmadigini soylemek istedim sadece.cunku bu tipleri iyi bilirim.bunlardan biride benim eski esimdi cunku .o yuzden sizde sorun yok.yolunuza bakin

Kesinlikle ama sonunda yelkenler suya inip gardınızı bıraktınızda o insanlarda aynı sekilde oluyor. Genel özellikleri bu kaçmayı bırakınca koşan siz oluyorsunuz

Olayın cinsiyetle pek alakası yok.
Başta kim ödün vermeye başlarsa öyle devam eder.
Dengeler maalesef sizin aleyhinize bozulmuş.
Bir kırılma noktası şart.
Inanın ilk başta dengeler sizdeyken evlenince işler değisiyor. Evlenince kacacak pek bir yeriniz olmuyor.

Hepimize insallah yapmak istedigim mutlu oldugumu gozunuze sokmak degildi.olayin normal olmadigini soylemek istedim sadece.cunku bu tipleri iyi bilirim.bunlardan biride benim eski esimdi cunku .o yuzden sizde sorun yok.yolunuza bakin
Yok canım aksine cok sevindim :) haklısınız ama ne yazık ki herkeste aynı olmuyor. Sizde bilirsiniz kisiler degisik aynı yetiştirmeyle alakalı

Ben 7.5 senedir eşin gibi bir adamla yaşıyorum. Aslında ben iyiyken de eşim iyi değil ama ben kötüysem sallıyorum o gün moralim bozuk biraz kendi kabuğuna çekileyim istiyorum. Bi bakıyorum adam da beş karış surat. Söyleniyor çatacak bahaneler arıyor. Ulen artık anladım 'neyin var? hadi bi dışarı çıkalım açılırsın'' gibi bir yaklaşımdan umudum yok. Bari bırak da derdimi tasamı bir kenarda sessizce yaşayayım.

Bence siz zaten yeterince ödün vermişsiniz bundan fazlası artık enayi yerine koyulmak olur.
O kv muhtemelen devreye girdi eşiniz annesinden çok etkileniyor muhtemelen bizi el üstünde tut ne demek ?
Siz kimsiniz ?
Bu neyin egosudur neden el üstünde tutulmak istiyordur nasıl bir aşağılık kompleksidir bu ?

Artık kendinize değer verin.Gerçekten haklı olduğunuz bi konuda kimsenin ayağına gitmeyin haksizsaniz gider özür diler gönül alırsınız zaten.
Ama öbür türlüsü karsi tarafa ben degersizim sana muhtacim izlenimi veriyor.
Ve totosu iyice kalkıyor giderek size daha değersizmissiniz gibi davranıyor.

Evlilik tek taraflı ödün verilince olmuyor. Zorlanıyorum. Daha yeni belki o yüzden hala çaba sarfetmek için uğraşıyorum.
Valla söylemeyim söylemeyim diyorum ama gerçekten ikiniz de boşanın. Birisi analı oğullu burnundan kıl aldırmaz herşeyi kadından bekler, diğeri varsa yoksa kendi ailesiyle görüşür kadının ailesini yok sayar ve kadının da saymasını ister. Çekilmezler ya bu haspalar ben çekemem.

e sürekli ayağına giderseniz totosu fezaya çıkar tabi
siz de onun taktiğini uygulayın ne yaparsa yanı şekilde davranın

Sadece evlilik değil tüm ilişkilerde yapılması gereken 1+1 kuralı. Çok verirseniz artık yaptığınız herşey sıradanlaşır. Biraz gönül almayın o zaman. Çevremde çok güzel ilişkiler var, adam kadının gözünün içine bakıyor. Tamamen sizin elinizde.

Eşim hep derki annemi silmem seni silerim sil diyince git ac mahkemeyi davayi yoruldum artık. Ramakkaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…