Evlenince hep kadın mı verir kendinden ödün?.

Bende cok eziklik yaşadım eşim arada beni ezer hatta cok kırcı laflar eder ama artık zamanla bununlada başa ckmayı başarıyorsun sen kendini ezik görmemen gerekiyor güçlü güzel özgüvenli ol sürekli de ben güçlü bir kadınım başaracagım de süslen püslen git gez toz dolaş yeni arkadaşlar kur ona takılı yaşama ben 2yıllık evliyim 1.yılım sizln gibi geçti eşim düzelsin yuvM huzurlu olsun dedim baktm ki ben çoktan çökmüşüm annen baban kaynanan kayınbabn klişe söz yuvayı dişi kuş yaparmış evde durmayan erkekle yuva mı olur işte adı yuva ben cok ezildm eşim tarafından şiddet de gördüm kaynanam lafı şu oldu her kadın dayak yiyerek avrat oldu dedi o gündür aramam kaynanamı gözümde bitti eşim desem bana vurdugu zaman içimden bişeyler koptu eskisi gibi dglm uzagım kendi haline bıraktım severse yanımda olur sevmezse ayrılır daha dün gece konuştum ayrılacak olursak ilerde anlaşmalı sessiz sedasız bitsn dedim ben hırgür istemiyorum dedim kmse kmseyi
Kötülemeden bitsin dedim ben kendimi herşeye hazrlıyorum sende oyle yap benden sana tavsiye trp atıyorsa atsın yemek yemezse yemesin küserse küssn uğraşma aç olan yer konuşmak isteyen lonuşur surat mı astı git müzik dinle kitap oku o gelip konuşmak isteyecek zaten

Çok akıllı bi kadınsın. Tebrik ediyorum seni. Helal walla

Valla ben onuda yaşasam herhalde kafalari yerim galiba. Gerci benjm esim ne eller telefonumu ne bakar çünkü cok guvendigi saf bir eşi var herseyi anlatır ona oda ondan ugrasmaz bile
Benımki güvenmez bana bugun görüntülü arayıp ev gösterdm ne kadar zor bi durum biliyormusun böyle yapması bunu yapma sebebide
Ben açıköğretim okuyordm dersler için kz erkek karışık gurba grdim ordan biri rahatsz edince whatsap engelledim engelleyince aradı direk eşime verdm alo der demez kapandı korktum eşim başladı sen bu cocukla konuştun mu msjlaştınmı demeye acıklamaya bile fırsat vermedi snra bida kayıt olamadım eğitimde bitti bu bahane oldu zaten hiç okumamı istemiyordu
Hiç güvenmez oldu banada snra o cocuk msj attı sonunda ben guruptan ders için yazdım dedi ders için yazmıştı ama özelden yazınca engellemiştim cok korkmuştum bana vursaydı o gun gidecektim kaldım o gündr eşim skntı yapar bana güvenmez ama akşamları arkadaşlaryla dışarıda ckar güvenmiyorsan dur evde derim onada yok der artık bogulcam

Inan o kadar cok söyledim ki bu söylediklerini bir cok kez sen misin bayan ben miyim erkek bi dur bi bak dedim ama ne fayda oyle yetismis iste sacmalık trip atan erkek mi olur ya hele ki eşi atmıyorken ama işte inanın çok yoruldum kalkamıyorum altından

Bende eşimin bir cok seyini yakaladım biliyormusun. Neler neler en basiti benle evlenmeden hatta tanışmadan önce baya hızli bir adammış hatta biride biz nisanlıyken mesaj atmış eşime ona sozde cevap vermemis ama isin gecmisimi ogrenince vay anasını dedim nasıl biriymiş nasıl kanıp evlenmisim dedim kendime bildiğin ilk iki ay eşimin eski kırıklarının notlarını temizledim. o kırıklarda öyle sade sevgili muhabbeti degil yani bu arada esimjn ailesi fazla dindardır düsün dügünü bile zorla yaptı anası illkez kendi oğlunun düğunune geldi o kadar neyse nerelere gittim yine:)). İşte o zamandan beri bende de bu sacma huylar cıktı iste esimi arayıp yoklamak aman mutlu edeyim cabası falan bir baktım haklıyken haksız cıkmısım veren taraf ben olmusum birde saplantılı olmusum. Senin icin demiyorum bunu yanlis anlama buyuk sacmalıyor eşin. O ayri ama onunda görmesi lazım sana günah eğitim hayatını elinden alması nedir. Erkekler kendinden iyi kendinden güclü kadın sevmiyormus.

Haklısın bende bir çoğunu yaşadım. Sabır ediyorum elbet benimde zamanım gelecek. Sadece bekliyorum. Tek bir bekledigim zaman var oda olsun ondan sonra kendi özüme dönücem. Ondan sonra kendi bilir.

Alismis kudurmustan beterdir, totosunu indirin bence artik biraz siz de gururunuzu gozetin ve asla gidip gonul almayin. İlk adimi aymayin. Birakin o gelsin ilgi gostersin. Ogrensin sabirli olun.

Sen git canim erkegi fazla pofpoflamamak gerek tabi ki gideceksin anneni gormeye bu knuda restini cekmen gerekiyo ve terbiyeli konusmasini saglaman gerekiyor kötü bisey dememissin sen gelirse gelir gelmezse sen kendin git

Çok yüz veren kadın alttan almak zorundadır...Bu böyle gelmiş böyle gider...Bak kocasına it gibi davranan kadınlara bir tasma takmıyorlar...

Yok hep kadın fedakar olacak diye bir durum yok, olamaz, o tamamen yetiştirilme tarzına bağlı, ben yeni evliyken tersine hep ben küs oynu oynardım eşim gönlümü alırdı, bir gün o kadar çok tartıştık ki iş boşanmaya kadar gitti aklımada gelmedi mesele neydi diye şimdi
Eşim o gün bana dedi ki ben alttan almasam senin gibi inatlık yapsam ortada evlilik kalmayacak, ama neyse ki ben senden olgunum ve inat değilim!

Birincisi kendini ezik hissetme. Sen ezik hissedersen bunu karsi taraf da hisseder ve seni ezer, sana saygi duymaz o zaman. Sen degerlisin.
Ikincisi yasadiklarim tecrubelerden soyluyorum bir iliski bitecekse biter zaten. Biter diye asla korkma. Cunku neden korkarsan basina hep o gelir.
Ucuncusu iliskiyi ayakta tutan guvendir. Esine guvenmiyorsan bu guvensizligin bir sure sonra onu bogar, bunu yapma. Rahat ol. Birsey yaparsa da karsina cikartiyor hayat merak etme. Surekli guvensizlikle yasayamazsin. Esin evlenmek icin srni secmis. Kendine guven. Ha eger aldatirsa da kendi bilir, seni kaybeder.
Esini mutlu et kelimesi yanlis. Unutma sen mutlu olursan etrafindakiler de mutlu olur. O yuzden once kendini mutlu et. Esini mutlu etmek icin kendinden ödün verirsen bu hareketler onun sımarmasina neden olur ve seni hep ezer. Oldugun gibi ol.
Derslerini calis, kendi geleceginden bir erkek icin asla vazgecme. Merak etme dengeli ve kokeni saglam evlilikler bitmez.
Ilk bebegimi dış gebelik oldugu icin kaybettim. Doktor kanamalarimin once dis gebelik yuzunden oldugunu anlamamisti. Dusuk yapiyorum sanmisti. Ben uzulunce soyle demisti hic unutmam : kizim duserse de sakin uzulme, saglikli bebek dusmez. Evlilikler de boyle. Saglikli evliligi disaridan hicbir kuvvet bozamaz. Eger evliligin biterse de uzulme, dengesiz uyumsuz evlilikler ne kadar ugrassan da eninde sonunda bitiyor. Benimnevliligim gibi. Tek tarsfin cabasi ile olmaz. Iki taraf da caba gostermeli. Ha sunu da soyleyim bosanma da nir bitis degil, yeni bir baskangic. O yuzden sen once gelecegine odaklan. Evliligim biterse diye de korkma. Hersey olacagina varir sen merak etme.

Belki linç yiyeceğim ama malesef öyle. Eşinizin ailesine karşı herşeyi alttan almak zorunda değilsiniz ama eşiniz inat yapıyorsa sizin devreye girmeniz gerekiyor. Eğer yok ben tahammül edemem sürekli derseniz sonu boşanmayla bitiyor. Hep güçlü,hep sağlam durmak zorunda olmak çok yorucu. Ama malesef çok üzgünüm ki böyle

Evet once ödün verirde verir.Sonra bir patlar kiii ortalik toz duman...Kadinda sevgi biter ya da o kirginlik her seyi gölgelemeye baslar.Bence al karsina otur derdini anlat.Seni anlamasini sagla

Ne kadar fedakarlık yaparsanız yapın yapmadığınız zaman sizden kötüsü olmaz daha ileri versiyonunu ben çekiyorum basit bir kavgada bile kıyametleri koparıyor aylara varan küslükler, aileleri arayıp şikayet etmeler, normalde sorun etmediği her şey kavga sebebi oluyor asla kendisi suçlu olamaz her zaman onun karşısındaki hatalıdır en son çaya gelmiş misafire meyve tabağı da konulmadığı için kıyametleri kopardı yani erkek milletine ne yaparsanız yapın yarın alırsınız o yüzden kendinizden fazla ödün vermeyin unutmayın en önemli sizsiniz

Evlilikte , sürekli sizden birşey bekleniyorsa yani tek taraflı verici olmak varsa , kendinizi değersiz hissetmeniz normal.
Kendinizi değersizleştirende sizsiniz.
Lütfen kendinizi değiştirmeye çalışmayın.
Çünkü nekadar verdikçe , okadar almak isticekler sizden.gerekiyorsa resti çekin.
Evlilik kendinizden vazgeçmek demek değil.
Lütfen ama lütfen buna izin vermeyin.
Kendi değerinizi kendiniz belirleyin.

Bu erkekler evlendikten sonra neden değişiyor benim ex eşte çok değişmişti sen artık benim malım sın demişti hıyar

Sen kendine deger ver once onlarda sana belki ozaman deger verirler kendinden nekadar odun verirsen okadar yaranamazsin insanlara iyilik yapan kiymetsiz oluyor malesef. Sen neden hep alttan alip gonul almaya calisiyorsun sende cekil kenara birak bakalim kim daha inatci. He diyeceksin boyle nereye kadar diye? Gitmez yurumezse yoluna bakarsin adam kendine ceki duzen vermek zorunda vermezsede omrunu bu sekilde harcamaya degermi?

11yıldır böyle biriyle evliyim çok değersiz hissettim çok boşanmayı düşündüm sonra zaman aktıkça durum değişti şöyle ki kavga ediyoruz bende küsme huyu olmadığı için o da duruma alıştı o gün konuşmuyoruz ertesi sabah normale akşam sevgi pıtırcığına dönüşüyor olay ne o geliyor ne ben eskiden hep ben giderdim bunu da açıkçası kendim için yapardım çünkü boşanmayacaksak tirip atmayı küs kalmayı ortam gerginliğini sevmiyorum enerjim düşüyor..yani özeti ortalama 5 yıl bitiğinde kavga anında iki taraf da bağırıp çağırıyor sonra bir şey lazım mı mesajı geliyor ekmek süt istiyorsun oda gelirken getiriyor sonra bazen kadın bazen erkek kahve yapıyor karşılıklı içip normal davranıyorsun..ha birde kavga konusu yeni bir kavga çıkıncaya kadar açılmıyor yeni kavgada gecende böyle yapmıştın diye içini döküyorsun..beklersen bu monoton hayatta sende kavuşursun :))

Her tartışmada haklı dahi olsanız siz adım atarsanız, eşinizi sürekli el üstünde tutmaya çalışırsanız, o iyi olsun diye iyi olursanız verdiğiniz ödünler cinsiyetinizden bağımsız sizin üstünüze yapışır zaten. Madem adam siz haklı olsanız bile yine dönüp size trip atıyor bırakın atsın ama havaya atsın, üstünüze alınmayın, adım atmayın. Gerekirse uzun süre öyle kalın ama bir de bu yolu deneyin. Siz eğer barışmazsanız adamın ne yapacağını gözlemleyin. Baktınız hiç tepki yok yine sizin gitmeniz lazım, o zaman da şapkayı önünüze koyup bir düşünün nereye kadar ben bu adama adım atabilirim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…