Evlenince heycan kalmayacak...

Üff haklısın herşeyini biliyorum hiç heycanı kalmadı bu işin de ve soğuk davran tutuşsun paçaları :eğlence:

Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye :sinirli:
Heycan kalmaz ama heyecan kalır belki, üzülmeyin.

Realist bir erkek arkadaşın var.
Benimki de demişti, çoğu aynı model demek.:KK14:

Ben de numunelik sanıyordum benimkini bi süre. İşin garibi numunelik olmadığını da kendi söylemişti, bu kadar da gerçekçiyiz.:dondurma:

Selam kk uyecanlari, 1 buçuk senelik bir ilişkiniz var evliligi duşunuyorsunuz aileler tanişti ve sevdiginiz size baslikta belirttigim gibi "evlenince heycanimiz kalmayacak" dedi telefonda tepkiniz ne olurdu ?? Gerekçe olarak ta beyfendi kendini soyle izah etti : o ilk el ele tutusmalari, bulusmalari, gezmeleri yasamis olcakmisiz da bilmem ne..Bana cok sacma geldi ve tartistim sen evliligi dusundugun insana nasil boyle birsey dersin diye :sinirli:
bizdeki heyecan hiç kaybolmayacak gibi bilmem...

Adam dürüst davranmış , herkesin bildiği şey aslında ama SESLİ DÜŞÜNMÜŞ :KK48:

Buyutmeyiniz, bunda kotu bir sey yok. Evet, evlenince ilişkinin boyutu degisiyor ama sadece 1 kişi açisindan degil 2 kişi açisindan da.
Her seyi her lafi cimbizla seçip buyutursen eşinle ömür geçmez, yipratmayin...

evlenmeyı dusunen adam bunu demez, hem heyecan ıstedıkten sonra farklı sekıllerde yenıden yaratılacak bırsey..

Gereksiz ve yersiz davranmış. İlerleyen yıllarda heyecan biraz düşer ama o heyecanı tekrar yakalamak eşlerin elinde. Ben de evliyim, çocuklarımız da var. İlişkimize renk katmak için mesajlaşıyoruz (ihtiyaç listesini kastetmiyorum), kafeye gidiyoruz, bazen evde film izliyoruz (eşimle beraber, internetten), oturma odamızda TV yok (evimizde 2 TV var) sürekli sohbet ediyoruz, en önemlisi de çocukları annemde bırakıp tatile çıkıyoruz (denize gidiyoruz).

Gereksiz ve yersiz davranmış. İlerleyen yıllarda heyecan biraz düşer ama o heyecanı tekrar yakalamak eşlerin elinde. Ben de evliyim, çocuklarımız da var. İlişkimize renk katmak için mesajlaşıyoruz (ihtiyaç listesini kastetmiyorum), kafeye gidiyoruz, bazen evde film izliyoruz (eşimle beraber, internetten), oturma odamızda TV yok (evimizde 2 TV var) sürekli sohbet ediyoruz, en önemlisi de çocukları annemde bırakıp tatile çıkıyoruz (denize gidiyoruz).

mesajlasiyoruz deyince aklıma geldi
sizinkisi boyledir demiorum sadece komik diye anlatıcam
bi arkadas ta eşiyle mesajlasiyordu whats app tan, eşi foto gonderiyor hani once bulanık olur da fotoya tıklayıp indirince netleşir ya...adam daha tıklayıp fotoyu gormeden cok guzel askım diye cvp yazıyordu :)))

Alla Alla!
Doğru olabilir tamam kimse her sabah uyandığında gördüğü yüze karşı ilk buluşmadaki tepkileri vermiyo. Ama hibirimiz bu değişimi sorgulamıyoruz. Bunun böyle dile getirilmesi bence sorun. Ben bundan şunu anlardım: "Heyecanlanmak istiyorum ben, monotonluğa alışamam, seninle bir ömür sıkılır mıyım ki? Evlenmesek mi ki, biraz ara mı versek ki?" vs vs.
Yani bence haklısınız, benim için de tartışma ve bozulma sebebi bu.

Heycan mı dedi ? Zorunlu eğitim vardı kaldırıldı mı biz mi habersiz kaldık ? Heycanlanıyorum böyle olunca..

Yani bence düşüncesinde kalsaymışta :olamaz:diline vurmuş adamın çıkarıvermiş işte :sus:
Sanırım şuanki gibi laylaylom olmamaktan bahsetmiş e kısmen doğruda diyor
sorumluluğu var geçimi var tasası var çoluğu var çocuğu var ,kv 'ler var ,vs.. :işsiz:işte böyle varda var:kahve:
ama şunuda sesli düşünsün evliliğin ilk gün heycanı var ,ilk bebeğiniz ,yeni kendinize ait bir eviniz ,belki balayınız rahatlıkla gezebileceğiniz saatleriniz :KK54:e bundada var da var:21::KK22:öyle işte :KK69:

Öyle mi ? Surekli gerceklerin tokat gibi yuzunuze vurulmasi hosunuza mi gidiyor sizin ? :KK14:

Kesinlikle..
Yalandan nefret ederim ve bence romantizm koca bir yalandan ibaret. Defalarca oynanmış bi senaryo, samimiyetsiz formalite hareketler..

Tabi siz romantik olabilir, bunu talep edebilirsiniz saygı duyarım. Ama evlilik malesef dizilerde ki gibi değil. Söz konusu evlilikse, tüm beklentilerinizi minimize etmenizi tavsiye ederim.

Back
X