Evlenince heycan kalmayacak...

Bunu ben diyordum, evlenince sıkılırsan filan.
O da başka heyecanlarimiz olcak, çocuklarımız olcak ,onları büyüteceğiz, onlarla ilgilenecegiz derdi.
Sonra benden çocuk yapmaya guvenmiyormuş o çıktı.
Her şey yalan oldu yani..

mesajlasiyoruz deyince aklıma geldi
sizinkisi boyledir demiorum sadece komik diye anlatıcam
bi arkadas ta eşiyle mesajlasiyordu whats app tan, eşi foto gonderiyor hani once bulanık olur da fotoya tıklayıp indirince netleşir ya...adam daha tıklayıp fotoyu gormeden cok guzel askım diye cvp yazıyordu :)))
:KK70:ee aksini soyleyemezki garibim ne yapsin:KK53:

Bunu ben diyordum, evlenince sıkılırsan filan.
O da başka heyecanlarimiz olcak, çocuklarımız olcak ,onları büyüteceğiz, onlarla ilgilenecegiz derdi.
Sonra benden çocuk yapmaya guvenmiyormuş o çıktı.
Her şey yalan oldu yani..

Bir de kadinlari anlamak zor derler... once bi tutarli olun sonra daha iyi anlarsinizz dimi.

9 senelik evli biri olarak diyebilirim ki doğru demiş. Sevgililikteki ya da nişanlılıkta ki heyecanlar zaten bitiyor. Sevgiyle yaşıyoruz ama içindeki kelebekler pır olup uçuveriyor. Neden kızdın ki.

9 senelik evli biri olarak diyebilirim ki doğru demiş. Sevgililikteki ya da nişanlılıkta ki heyecanlar zaten bitiyor. Sevgiyle yaşıyoruz ama içindeki kelebekler pır olup uçuveriyor. Neden kızdın ki.

Ya ama yasayip gormek istiyorumm, benim icimde kelebekler ucusuyor suan hemen gitmelerini istemiyorumm evleneyim bari sonra... niye hevesimi kiriyor

Ozaman hiç elini tutmadığı, dışaroda gezmediği açmamış bir gonca ile mi evleneceksin?

Diye sorardım. Aslında açık açık söylemiş.

Ayrıl!

Evlenmeseniz de bu heyecanlar birkac sene icinde bitecek ki. Hatta daha da monotonlasacak iliski.
Ama evlilik baska bir heyecandir. Ayni evi birlikte dizmek, balayi, olursa bebis... derken her heyecanin yeri farkli.
Evlenmemek icin bahane ariyor seninki galiba.

El ele tutusmak icin evlenmeyi bekliycekse kimseyle sevgili olmayacakti

Herhalde gelini ilk gerdek odasinda gordukleri zamanlardaki evliliklere ozeniyor mustakbel kocan

Back
X